Guzva predvsem ob poti proti dalmaciji. Takrat bo dnevni zasluzek enak mesecnemu izven sezone
Malo za šalo , more kdo svoj food truck zraven postaviti pa Vegi Hamburgerje prodavat.
Guzva predvsem ob poti proti dalmaciji. Takrat bo dnevni zasluzek enak mesecnemu izven sezone
Itaq moraš pečt na elektro grilu!!Ideja, sploh ni slaba, mobilna kavarna, greš tja kjer je gužva. Imaš več kombijev. Po možnosti EV, da jim vzameš še eno vtičnico
Zaključek kvartala ali celo poslovnega leta in je treba zlifrat, da bodo bonusi padali.Od včeraj je obvestilo, da dobite za 5000 km brezplačnega polnjenja.Poglej priponko 65793
Bi jim lahko rekel, da si na dopustu namesto njih, ker si ne zaslužijo bonusa.če jaz ne bi spremljal zadeve v aplikaciji bi verjetno jutri dobil klic kje sem in zakaj nisem prevzel avtomobila.
Pošlji kakšno pritožbo? Če vedno delamo po slovensko in požremo vse to, se ne bo nikoli spremenilo.Vem, vem, nič takega, ekipa tam je mlada in nova, ampak vseeno rahlo neresno, če jaz ne bi spremljal zadeve v aplikaciji bi verjetno jutri dobil klic kje sem in zakaj nisem prevzel avtomobila.
pot na brod, 10 minut vožnje, ena kava, 10 minut čakanja, 9 €. plus kava. plus (pol dneva). To je očitno standard.Do prve polnilnice
Hvala za reklamoNo pa da updateam in spet začnem z mojim first world problems jamranjem
Po pričevanju ostalih lastnikov so par dni pred prevzemom dobili klic iz salona, kjer so jim povedali točen datum in uro prevzema, no jaz očitno nisem imel te sreče. V nedeljo zvečer sem slučajno v Tesla aplikaciji opazil, da je viden točen datum in ura prevzema. Datum prevzema je v aplikaciji 30.3. Ker sem pričakoval klic sem do včeraj zadeve pustil pri miru, ampak ker moram prej urediti zavarovanje pri našem alter zavarovalnem agentu, (ki si bo počasi z zaslužkom na meni lahko kupil novega eTrona GT ) sem včeraj klical v salon. Aha, aha, ime pa priimek prosim, aha, ja,... ja verjetno ta datum in ura iz aplikacije veljata, ja, vam javimo. Seveda ni nihče nič javil. Danes pokličem v salon, ker je pač samo še en dan do prevzema glede na aplikacijo... Aha, ja, ja, jutri prevzamete ob napisani uri
Vem, vem, nič takega, ekipa tam je mlada in nova, ampak vseeno rahlo neresno, če jaz ne bi spremljal zadeve v aplikaciji bi verjetno jutri dobil klic kje sem in zakaj nisem prevzel avtomobila.
Za vse elkričarje katere sem delal v zadnjem času... Tesla, Mercedes, BMW, smo povsod prišli najceneje čez pri SAVI,In kdo trenutno najceneje zavaruje Tesle?
Saj dobiš samo papir, tako da je vseeno če izplačajo kaj ali ne!!
Za vse elkričarje katere sem delal v zadnjem času... Tesla, Mercedes, BMW, smo povsod prišli najceneje čez pri SAVI,
seveda je pa odvisno tudi od posameznega zavarovanca, bonus, škodni rezultat, ostala zavarovanja...
Sava ima tudi dodatno kritje "E-vozila" na voljo, ki je pravzaprav zavarovanje indirektnega udara strele v bližino polnilnice
medtem ko se vozilo polni in če takrat pride do prebitja naprej na avto, je zavarovana škoda na bateriji in elektroniki.
Za Savo vem, da ima dodaten popust na elektriko[
Garfildd, koliko pa so kaj razlike v ceni zavarovanj če zavaruješ 50k vredno Teslo ali 50k vrednega dizla? Si kaj delal primerjave?