Tema ki je odletela kot golob!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Dovolim si dvomiti, da je pričela Nika vpiti in bežati, če je k njej nekdo pristopil kulturno in brez žaljivk.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.900
113
Če bi danes na našem sestanku z šefi bila prisotna Nika, bi prvič padla v nezavest od šoka in slišanih besed, drugič bi pa FBI, CIA, MI6 preizkovali primer napada in poskus umora.
Ampak v naši službi pač nismo pussiji in znamo tudi kaj nazaj rečt, ali pa požret kako besedo in it dalje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Ok, poskusimo počasneje. Pozdrav javni osebi je ko rifleta srečaš in mu rečeš da ma lep moped. Da mati tereza v lokalu cuka za rokav niko kovač pa pravljica.

Bi sami pozdravili niko kovač v lokalu in jo (prijazno do bolečine) vprašali zakaj nečesa ni naredila? Ali mogoče za bolj plastično predstavo, bi to naredili v primeru urške klakočar ali včasih violete tomič? In zakaj?
Zakaj pa ne? Si pomislil, da mogoče koga moti to, da afne gunca ob določenih priložnostih, ko se pa gre zares, pa ne?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.164
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz ne. Ampak jaz tudi sicer ne hodim pozdravljat znanih osebnosti, ki jih srečam na cesti. Sem že srečal Violeto na cesti, pa ji ne namenim niti pogleda, ker se ženska v živo obnaša nekje na nivoju Svetlane Makarovič. bitch.press

Me pa ne čudi, da ima kdo drug kaj za povedat, ker toliko dvoličnosti, kot jo najdeš pri samooklicani predstavnici ljudstva, težko najdeš kje drugje. Če je tip pristopil kulturno, brez žaljivk, nimam nič proti. Sem pa proti prostaškim, nekultiviranim pristopom do kogar koli, pa naj mi bo oseba še tako antipatična. Kot mi je Nika.
To je to, od takega balasta se samo stran obrneš, škoda vsake besede

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
No evo. Zakaj pa ne? Kaj ti pa lahko je razen da dobiš po gobcu in izpadeš krele? Če se v dveh letih in nešteto batinah od jenulla nisi nič naučil, potem ti drugo kot majmun mode ne preostane. Lahko daš pa raje roko v kombajn. In nam prihraniš dramo.

Ker večina je malo po tem ko smo zlezli z drevesa izumila druge načine komuniciranja.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.104
113

Leva in Desna novica

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.836
113
Lublana
Obišči stran
Ma hebo vas jokava attention whore Nika. V življenju sem bil neštetokrat verbalno napaden, tudi fizično so hoteli obračunavati... In kaj zdaj? Če bi prijavljal policiji se zagotovo nebi ukvarjali s tem, kaj šele, da bi v medijih to pisali...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.954
-393
113
in ti se primerjas z neko javno osebo?

pa sej sami hranite "trola". ce bi taka novica cez 2 uri sla na odpad zgodovine, jo naslednjic sploh ne bi plasiral. tko pa je spet en kup pregovarjanja po mediji, fb, alterju...

pa koga briga. res.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.954
-393
113
No saj o tem govorim, vsi ostali smo pa manjvredni. Ena požrešna debelorita kuzla je pa princeska, ki je javna oseba zgolj zato, ker se na vse pretege ven meče. Glejte me, poslušajte me kako sem pomembna...

hahaha... pa kje vi zivite, da ste vsi enakovredni?

pa ne morem verjet, da vas ena nikica tok s tira vrze. ste res tok obcutljivi?

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
1.849
1.556
113
Notranjska
Dovolim si dvomiti, da je pričela Nika vpiti in bežati, če je k njej nekdo pristopil kulturno in brez žaljivk.
Glede na to koliko problemov ima z obvladovanjem osnov prometa bi rekel da je njen plafon kaj je pravilen pristop precej nizko postavljen, jaz bi se gotovo raje šetal po drugi strani Ljublanice kot ona. Nimam želje ne denarja za plačevanje česa v primeru da ji moj pogled ne paše.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe