Tema ki je odletela kot golob!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113
Ta omenjeni fant Žiga, ki je spremljevalec slepih oseb, je skupaj z slepo osebo sedel v lokalu v katerega je prišla Nika. Celo pozdravil jo je. Na vprašanje zakaj kot velika borka za pitno vodo, nič ne naredi na kanalu C0, ja Nika prav po filmsko pričela z odmikanjem in mimiko kot v kakšni grozljivki. Ne vem no, ampak tole ni v redu.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.797
113
Predsednik vlade Robert Golob je po današnjem vrhu koalicije povedal, da bo kmalu začel delovati strateški svet za preprečevanje sovražnega govora, ki ga bo na njegovo povabilo vodila Kovačeva.
Kaj koga za takšno delo bolj objektivnega in čustveno manj občutljivega niso našli? Da bi vsaj "od daleč" delovalo bolj korektno?

2. jul 2020
5.066
6.619
113
Če jo ima še kdo namen "napasti" naj drugič ven potegne telefon in prične snemati.

BUM! Novice v vseh medijih o novem napadu.

Potem pa BUM, video na slovensih novical ali nori24, kako jo nekdo vpraša da koliko je ura :aplauz:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in CLIO15

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Ta omenjeni fant Žiga, ki je spremljevalec slepih oseb, je skupaj z slepo osebo sedel v lokalu v katerega je prišla Nika. Celo pozdravil jo je. Na vprašanje zakaj kot velika borka za pitno vodo, nič ne naredi na kanalu C0, ja Nika prav po filmsko pričela z odmikanjem in mimiko kot v kakšni grozljivki. Ne vem no, ampak tole ni v redu.
Oh kakšna skromnost, sigurno je pozabil omenit da je tudi ministrant in da je ravno reševal nosečnico s šesterčki izpod goreče cisterne.

Skratka, napadena je bila sama dobrota na dveh nogah. Samo povejte še ali tudi sami težite javnim osebam ko jih srečate in zakaj se vam to zdi normalno (hej, celo pozdravil je. Če rečeš dober dan lahko poljubno nadaljuješ).

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Kdor se sili ven, da bi bil javna osebnost, mora upravičeno pričakovati, da bo prepoznan in da bo dobil kako pripombo.
Povsem enako kot starček lahko pričakuje, da mu bo nekdo hotel pomagati, čeprav si tega mogoče ne želi.
Scenarij je sicer malo dolgočasen. Čim gospe pade pozornost, se ji zgodi nov "napad".

2. jul 2020
5.066
6.619
113
Oh kakšna skromnost, sigurno je pozabil omenit da je tudi ministrant in da je ravno reševal nosečnico s šesterčki izpod goreče cisterne.

Skratka, napadena je bila sama dobrota na dveh nogah. Samo povejte še ali tudi sami težite javnim osebam ko jih srečate in zakaj se vam to zdi normalno (hej, celo pozdravil je. Če rečeš dober dan lahko poljubno nadaljuješ).

Normalno ni. Ni pa kaznivo dejanje.

Pretekla leta smo bili deležni primitivcev levega pola. Od Kolesarjev do Zlatkota. Nikomu nič, pa četudi so težili precej večjim živalim.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Ok, poskusimo počasneje. Pozdrav javni osebi je ko rifleta srečaš in mu rečeš da ma lep moped. Da mati tereza v lokalu cuka za rokav niko kovač pa pravljica.

Bi sami pozdravili niko kovač v lokalu in jo (prijazno do bolečine) vprašali zakaj nečesa ni naredila? Ali mogoče za bolj plastično predstavo, bi to naredili v primeru urške klakočar ali včasih violete tomič? In zakaj?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113

Daj nehaj pametovat zopet. Nika je igralka in attention whore. That's it.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Čeprav tvegam, da bom obtožen whataboutizma, ker pa si že ravno vpletel dodatne osebe: ni bilo zaslediti kakšnih jeznih komentarjev na Zlatkov "napad" na Kreka. Edini, ki sem ga zasledil, da je bil proti Zlatkovemu napadu, je bil Goran Vojnović.

Po drugi strani Nika naredi iz muhe slona. Smo videli ob prejšnjem "napadu". Poleg tega je za svojega igralske sposobnosti nagrajena z Oska..., sorry, z vodenjem Strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora. Kompetentna oseba, ni kaj. Ker je že toliko doživela, bo lahko izhajala iz svojih življenjskih izkušenj.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Resno sprašujem, zato dajmo žolčne izpade (da zagovarjam babnico, da sem podpiral zlatkota...) na stran, ker ponujate izbiro, ki to ni (vi kot zagovorniki nič hudega sluteče mati tereze vs jaz, kot zagovornik poosebljene zlobe).

Predpostavljajmo, da človek ni totalni butl, torej, da vnaprej pričakuje določen odziv. Zato še enkrat enako vprašanje.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Daj nehaj pametovat zopet. Nika je igralka in attention whore. That's it.
Nikjer nisem trdil da ni, zato raje odgovori na vprašanje. Ker se ti zdi tako pomembno poudarjat, da je šlo za spremljevalca slepih in da je pozdravil, si kupil štart paket amway vsakič ko so rekli dober dan in da so pravkar mački pomagali čez cesto? In zakaj ne?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113
Nikjer nisem trdil da ni, zato raje odgovori na vprašanje. Ker se ti zdi tako pomembno poudarjat, da je šlo za spremljevalca slepih in da je pozdravil, si kupil štart paket amway vsakič ko so rekli dober dan in da so pravkar mački pomagali čez cesto? In zakaj ne?
Kaj si hecen, nekdo je izrekel par stavkov eni Nikici in sedaj Jello pade na tla od šoka. Kako pričakovano.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.750
113
kod Džej-Zija
Ok, poskusimo počasneje. Pozdrav javni osebi je ko rifleta srečaš in mu rečeš da ma lep moped. Da mati tereza v lokalu cuka za rokav niko kovač pa pravljica.

Bi sami pozdravili niko kovač v lokalu in jo (prijazno do bolečine) vprašali zakaj nečesa ni naredila? Ali mogoče za bolj plastično predstavo, bi to naredili v primeru urške klakočar ali včasih violete tomič? In zakaj?
Jaz ne. Ampak jaz tudi sicer ne hodim pozdravljat znanih osebnosti, ki jih srečam na cesti. Sem že srečal Violeto na cesti, pa ji ne namenim niti pogleda, ker se ženska v živo obnaša nekje na nivoju Svetlane Makarovič. bitch.press

Me pa ne čudi, da ima kdo drug kaj za povedat, ker toliko dvoličnosti, kot jo najdeš pri samooklicani predstavnici ljudstva, težko najdeš kje drugje. Če je tip pristopil kulturno, brez žaljivk, nimam nič proti. Sem pa proti prostaškim, nekultiviranim pristopom do kogar koli, pa naj mi bo oseba še tako antipatična. Kot mi je Nika.