Bom jih plačeval ampak ko ko mi poteče pogodbena veza z 4.5 2024 grem k drugemu operaterju
Pogodoba ti potece sele takrat, ko jo ti prekines… ali ko oni prekinejo, ce ne placujes racunov ali kako drugace krsis pogodbena dolocila…
Bom jih plačeval ampak ko ko mi poteče pogodbena veza z 4.5 2024 grem k drugemu operaterju
Telemach kliče stranke pred iztekom vezave in jim “grozi”, da jim bo potekla POGODBA. S tem ustvarjajo vtis, da bodo uporabniki ostali brez storitev, ce ne podpisejo novega aneksa z vezavo. Potem jim recejo, da jim bodo poslali “novo pogodbo” na dom. Jim posljejo, uporabnik podpise in je vezan.Pozdravljeni,
Zanima me, ali pri Telemachu mobilne storitve onemogočijo, ko poteče pogodbena vezava? Poleg tega me zanima, ali obvestijo stranke o poteku pogodbe. Hvala za odgovore
Naj kr pokličejo 2 leti sem na vikendu na Hrvaškem blizu slovenske meje in sem brez signala imam na voljo samo mobilni signal od A1-HR saj imajo drugi hrvaški operaterji slabši signal na moji lokacij saj sem bolj v dolini med hribi pisala sem non-stop na Telemach da naj naredijo pogodbo z A1-Hr in še do zdaj ni bilo nič z njimi zato bom prešel na A1-SI oni imajo urejeno pogodbo z A1-HRTelemach kliče stranke pred iztekom vezave in jim “grozi”, da jim bo potekla POGODBA. S tem ustvarjajo vtis, da bodo uporabniki ostali brez storitev, ce ne podpisejo novega aneksa z vezavo. Potem jim recejo, da jim bodo poslali “novo pogodbo” na dom. Jim posljejo, uporabnik podpise in je vezan.
Se je zgodilo moji mami, so jo klicali ob potrku pogodbe za fiks. Sem jih jaz potem klical nazaj pa nazjal, pa prekinil pogodbo.
Ne vem, če to pije vodo?Problem je v tem, da podpis na papir dostavljalcu ni več pogodba na daljavo …
Lep nateg določenih providerjev.
Mislim, da ni tako "hudo".Še huje je - podpis na tablico je enako “močan”.
|
aplikacija je mobilna ali smart tv?Kaj na Mi boxu res ni smerne tipke za kanal gor-dol na EON aplikaciji? Kako, pa potem preklapljate? Z stransko vrstico?