Po GDPR-ju ni dovoljeno podatke podajati naprej.
Si preprican? Preberi pogoje, s katerimi si se verjetno strinjal ob sklenitvi narocniskega razmerja…
Po GDPR-ju ni dovoljeno podatke podajati naprej.
Smiri živce! Nihče ne prodaja tvojih podatkov - za njih nisi nič vreden; poleg tega je BOB od A1.Nič podobnega nisem podpisoval, ker sem na BOB štiri cente. Optiko je Telemach prevzel od prejšnjega ponudnika Teleing. Kljub podpisu, podatkov ne smejo talat kar tako. Občasno me kliče nekakšna gospa, za mobilno telefonijo Telemacha, vendar jo imam na črni listi, pa ne odgovarjam. Bom jo naslednjič vprašal, odkod ji moja številka. Če po telefonu pokličem podporo, to ne pomeni, da podpora lahko da mojo številko agentom za trženje..
Na letniku 2017 ga ni ( črna slika). Na novejšem modelu dela.Kaj na starejših Samsungih imate 3sat na eon app-u?
Borgec pa vstrajno prstke dol. Ker on ve, da tebi preklapljanje ne dela počasi, ampak čisto enko kot prej, le ti si začel drugače dojemat čas in prostor. Giblješ se kot ježek Sonic. Najbrž postajaš tudi že modre barve.Preklaplja še vedno počasi.
Če so kaj zajebali, pa naj odjebejo. Ker do mesec dni nazaj je delalo vse OK. Jaz jim danes pišem pritožbo.Bil tehnik pri meni in ugotovil, da je z povezavo vse ok. Počasno preklaplja še vedno in sedaj ne dela 3SAT. Samo črna slika. Upam, da ni Telemach kaj zjebal, da starejše Samsung televizije (5 let) težko prebavijo EON.
Pri meni je bila zadnja posodobitev januarja. Prosim ostale, če pogledajo kakšno imajo verzijo. Mogoče je bila še kaka posodobitev in je nam s starejšimi Samsungi niso ponudili, sedaj pa načrtno vsiljujejo delaye tistim, ki niso na čisto zadnji verziji.Aplikacijo EON so vmes posodobili, ali je stalno ista?
Model MU 6172 isto zadnja posodobitev januar 2024BTW moj tv je na spisku podprtih naprav.
Pri meni je bila zadnja posodobitev januarja. Prosim ostale, če pogledajo kakšno imajo verzijo. Mogoče je bila še kaka posodobitev in je nam s starejšimi Samsungi niso ponudili, sedaj pa načrtno vsiljujejo delaye tistim, ki niso na čisto zadnji verziji.
mene parkrat na leto pokličejo "od triglav" zavarovalnice. No vsaj extra na hitro zdrdrajo, da niso zavarovalnica. Potem, ko zvedo v kakih f....ukovcih živim in, da ne mislim dat niti minute dopusta za njih, se jim niti ne lušta pridetNič podobnega nisem podpisoval, ker sem na BOB štiri cente. Optiko je Telemach prevzel od prejšnjega ponudnika Teleing. Kljub podpisu, podatkov ne smejo talat kar tako. Občasno me kliče nekakšna gospa, za mobilno telefonijo Telemacha, vendar jo imam na črni listi, pa ne odgovarjam. Bom jo naslednjič vprašal, odkod ji moja številka. Če po telefonu pokličem podporo, to ne pomeni, da podpora lahko da mojo številko agentom za trženje..