A to je tudi obstajalo v shemi?!
Če je njihova optika je boljši DL kot sedaj, če bo Telekom optika pa boš imel ob isti ceni oboje slabše.Nekje v avgustu mi poteče 2 letna vezava pa razmišljam, da bi iz kabelske šel na optiko. So kake prednosti optike razen malo večji upload na internet?
Mogoče uspem zbit naročnino še za kake 1/2 leta?!
Mi cisto nic ne znajo pomagati. Na klicnem supporti mi je tip rekel, da imamo tezavo z internetno povezavo medtem ko mi je gospodicna na online supportu zatrdila, da nikoli nismo imeli tega na voljo v paketu.Meni so po 5-ih letih napisali, da televizija ni na seznamu podprtih. Tebi so po videnem zjebali naročniški paket. Pokliči jih.
Jaz imam problem na kompu. Ko preklopim na nek drug program, včasih dela, največkrat pa moram klikniti še na gumb "prevrti naprej", da TV program zalaufa.Ima se kdo probleme z EON smart tv aplikacijo?
TV je Samsung - tizen os
Tole mi ze 5 dni nagaja.
Kaksne ideje? O telemach supportu raje nebi.
Ima se kdo probleme z EON smart tv aplikacijo?
TV je Samsung - tizen os
Tole mi ze 5 dni nagaja.
Kaksne ideje? O telemach supportu raje nebi.
https://web.archive.org/Pišem uradno pritožbo če ima kdo pri sebi kakšen starejši opis paketov in kaj omogočajo se priporočam kajti na netu ne najdem nič pametnega v mojo korist.
Lp!
Isto pri meni.v moj Telemach portalu je vidno da imam registrirano 1 SMART TV EON aplikacijo od dovoljenih 0.
Poglej priponko 87837