To vse delam, tako da ni problem v tem.Philips pa Panasonic nimata teh težav, je pa dobro vse te TV je vsaj 1 x tedensko popolnoma resetirati, da se, postavi iz nule in ne iz spanja...
zanimivo. Tudi jaz imam težavo z boxom zadnje mesece. Ne zažene se vedno. Kot, da bi "obvisel" nekje pri zagonu. Potem pa fizični izklop/vklop in spet deluje.Ksz
zadnjih nekaj mesecev sem imel tezave z eon boxom (hibrid verzija). Skatlica je zmrzovala, se resetirala, casovni zamik ni delal. Ena od napak, ki se je pojavljala je bila tudi, da je izgubil mrezno povezavo, napaka pa banalna. Box se je namrec resetiral, nastavitve omrezja pa nastavile na staticni ip (moral bi biti na dhcp).
vceraj so mi po nekaj mesecnem tezenju in veckratnim zamenjavam boxa (hibrid za hibrid) zamenjali box z lan verzijo. Na hitro zgleda skatla enako, vendar zaenkrat deluje vse ok. Pa pri zagonu izpise “AndroidTV” logo, ki ga stara ne.
Torej, ce imate tezave s temi boxi ne popuscajte. Edina resitev tezav je ta box. Ocitno je star postal podhranjen.
se to. Med tezavami z boxom je druga tv, ki ima namesceno aplikacijo delala bp. Imam Samsunga, ki pa aplikacijo zazene vedno, ko TV vklopis.
če težiš, lahko tudi na coax dobil lan-onlyA ni vrsta boxa odvisna od povezave: na coaxu dobis hibridnega, na optiki pa lan-only?
Zgleda ne.A ni vrsta boxa odvisna od povezave: na coaxu dobis hibridnega, na optiki pa lan-only?
Ja. Očitno kot izgleda samo na Samsungih.Ampak očitno je problem v samem appu na določenih platformah, ker pri meni na Sonyu z Google TV (zaenkrat, morem potrkat) deluje BP (brez kakšnih tedenskih resetov ). No tudi na All IP EON boxu v spalnici nisem opazil težav, je pa res da tam tako malo gledam, da težko rečem.
Isto ampak samo na Samsungu , ki je starejši model. Na novejšem TV- ju Samsung dela vse normalno tudi Star Crime.No za piko na i, pa od včeraj dalje ne samo, da počasi preklaplja, Star Crime in Star life sploh ne naloži slike. Spodaj se vidi, da slika gre naprej po časovnem traku, vendar je tema.