i5 kot tak bolj malo pove, ker so razlike med trenutno in prvo generacijo izpred 14? let ogromne. Pri video pa sploh veliko naredi podpora za strojno dekodiranje ustreznega kodeka.mah ne, omrežje je OK in kot sem napisal mi na dveh boljših mašinah vse gladko deluje. Po mojem je samo problem, da nekoliko starejši računalniki pač niso kos procesiranju videov visokih kvalitet pri streamanju. Sicer tega nisem ravno pričakoval na i5, je pa res da je na vseh laptopih ki sem jim video zatika, le 4 gb rama. Vsi pa so opremljeni z SSD.
To sem tudi jaz opazilA se še komu zadnje čase zelo počasi odziva EON aplikacija na TV-ju (Samsung). Predvsem preklapljanje programov traja 2-3sec, kar je izredno moteče, počasneje kot s Conax kartico.Kot, da procesor od TV-ja ne bi folgal delat. Kakšna 2 tedna je že tako. Prej delalo v nulo.
Ja. Tudi meni je počasna. Včasih tako počasen, da je skoraj neodziven, da moram rebootnit cel TV.A se še komu zadnje čase zelo počasi odziva EON aplikacija na TV-ju (Samsung). Predvsem preklapljanje programov traja 2-3sec, kar je izredno moteče, počasneje kot s Conax kartico.Kot, da procesor od TV-ja ne bi folgal delat. Kakšna 2 tedna je že tako. Prej delalo v nulo.
Do pred kratkim je delalo vse OK, kar pomeni da so oni zahebali. Ni to Samsungov OS kriv, ampak oni.Na Androidu je kul....
Samsung ma en svoj OS če prov vem
dihejDo pred kratkim je delalo vse OK, kar pomeni da so oni zahebali. Ni to Samsungov OS kriv, ampak oni.
Daj no. Ne imej me za bebčka. Zakon je jasno napisal da gre za Samsung, in nisi prav nič brihten če poudarjaš, da so buildi na različnih OSih drugačni.dihej
mende ni na vseh OS-ih isti build ane
kličte pa najedajte pa bojo mogoče 1x popravil
joj, ne no. mogoče pa vseen si ane.Daj no. Ne imej me za bebčka. Zakon je jasno napisal da gre za Samsung, in nisi prav nič brihten če poudarjaš, da so buildi na različnih OSih drugačni.
Dobro, kaj bi sploh rad povedal? Seveda je zajeb v buildu. Ali kje bi ti bil rad pameten zdele?joj, ne no. mogoče pa vseen si ane.
če šteka na samsungih in drugje ne, pol je verjteno zajeb u buildu, zaledje je mende za vse isto a n'?
po drugi strani, imel sem pred cajtom en low-end LG, un je štekal ves čas