Telekom Neo

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
jaz na optiki, pa na vseh 3 Android TV aplikacija,.. sem NEO BOX kar pospravil... kvaliteta vrhunska.. nič slabša kot na Boxu... tole glasovno pa je tako brez veze

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
771
113
Ja bo treba razmislit. Ker za tisti neo box, ki ima nabavno ceno 20€ ali pa še manj 3,9€ na mesec plačat je res že na meji ropa.

dwight

Pripravnik
29. nov 2013
217
10
18
Mi lahko kdo pove kje lahko najdem aplikacijo na Hisense novem televizorju Vidaa sistem?

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Ce pa piše da podpirajo.

Jernej
Če imaš pravo verzijo OS-a preveri:
1675427017689.png

nacek

Guru
13. okt 2012
2.940
579
113
Če si na telekomu

Odprite aplikacijo NEO TV Lite in sledite navodilom za aktivacijo, prikazanem na zaslonu. Aktivacijo boste zaključili na spletni strani neo.io, kjer se prijavite s svojim profilom Moj Telekom. Če na vašem profilu in razmerju NEO TV Lite še ni aktiven, ga boste lahko naročili med samo aktivacijo.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.322
151
63
Če si na telekomu

Odprite aplikacijo NEO TV Lite in sledite navodilom za aktivacijo, prikazanem na zaslonu. Aktivacijo boste zaključili na spletni strani neo.io, kjer se prijavite s svojim profilom Moj Telekom. Če na vašem profilu in razmerju NEO TV Lite še ni aktiven, ga boste lahko naročili med samo aktivacijo.
Tole je kar nekaj. Če se jaz prav spomnim, ne moreš nič aktivirati na moj.telekom.si temveč moraš vse urediti preko nekoga na telekomu. Vsaj jaz nisem nikjer našel, da bi kar naklikal in je ena naša stranka ročno podpisala papirje in poslala po mailu nazaj ter so potem aktivirali naslednji dan. To niti ni kakšen poseben problem, razen če bi rad to aktiviral in uporabljal isti dan.

Kar se pa tiče same app je pa težava pač v tem, da na televizorju ne najdeš te aplikacije in nimaš kaj aktivirati. Na večini televizorjev sedaj je takoj že vidna aplikacija za T-2 in Telemach, za NEO TV lite moraš pa še v trgovino in sam naložiti od tam. Vsaj na androidu je tako. Lani poleti sem se že trudil tudi z novim samsungom, ampak nikjer nisem mogel najti njihovega app-a ;). Sedaj pa lahko da to dobiš že na televiziji, lahko da potegneš iz neke njihove trgovine ali pač iz nekje. Z android vem, kako to gre, za te tri ne-android serije pa ne vem. Ko sem se lani mučil s prvo televizijo, na telekomu nisem našel pametnega sogovornika na to temo... Verjetno je sedaj podobno.

Ja, ko pa imaš na televizorju NEO TV lite, potem pa ni nobenih težav. Priklopiš se s svojim moj.telekom računom, ven ti vrže eno dolgo številko (recimo da me ZELO spominja na EON in T-2), na računalniku ali tablici ali telefonu se prijaviš na stran za aktivacijo, tja prepišeš kodo s televizije in čez dve sekundi TV deluje. Če si seveda prej uspel aktivirati dodatno naročnino!

Na takšen način sem na enem priključku dodal 6 televizij (Sharp z androidom) in vse delujejo.

Sem šel še enkrat gledat na moj.telekom in nikjer ne najdem kakšnega menija, da bi lahko kliknil na naroči ali aktiviraj. Sem šel gledat še na neo.io in tudi tam ni nič. Naj me kdo popravi, ampak mislim da brez podpisa aneksa na klasičen način ne gre....

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.322
151
63
Mislim da je treba za vsako aktivacijo neo lite placevati 1,5€ in ne samo za eno tudi ce ima recimo 5 tv-jev.
Kar se tiče domačega TVja sem skoraj prepričan, da plačaš samo 1.5EUR/mesec in potem lahko gledaš TV na do 5 napravah. 1,5 EUR pokrije licence za TVje, telefoni in tablice so pa zastonj. Ampak skupaj je lahko 5 naprav. Za moj dotični primer je pa naročnik s.p. in je lahko malo drugače, sploh ker so "dovolili" več TVjev. Čakam na podatke, bom napisal, kaj mu računajo.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.322
151
63
Uff to pa je super potem :)

Se pravi 1,5€/mesec za vse tv-je tudi ce imas recimo 3x neo lite je za vse 3 1,5€?
Ja. Vse skupaj 1.5 EUR/mesec. Pa zakaj bi moral kar plačevati, saj ti dajejo priključek TRIO in ni nikjer zapisano, da imaš samo eno televizijo. Če ti dajo neo box, ga veselo računajo kot najem boxa (ne televizije), pri aplikaciji pa tega ni. Seveda pa obstaja možnost, da bodo šli po poti T-2 in še kakšnega, če se bo povečalo število neo tv lite naročnin. Ampak takrat bodo spet dali obvestilo za javnost in povedali, kako s težkim srcem so primorani v takšen korak :bonk:

Jernej