Sicer pa je po moje AC brez veze. Vsaj običajno naj bi na takih tekmovanjih dosegal nizko porabo, to pa je (vsaj za večino
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
hahaha in ker pacient zdrži to relacijo brez da bi skuru 3mm gum.
To pa ne bo držalo...Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Sicer pa je po moje AC brez veze. Vsaj običajno naj bi na takih tekmovanjih dosegal nizko porabo, to pa je (vsaj za večino
Bo pač kandidiral za zadno mesto za katero bo dobil klobaso in hren.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pri 90 km/h naj bi bilo razmerje coxt/benefit najboljše. Sicer pa manj žre pri 50 km/hCitat:
Uporabnik Kully pravi:Za mojo karjolo piše v navodilih, da je za njio 4. prestava pri 90km/h najbolj ekonomična vožnja...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Hebat ga, izgleda gorenjska kriCitat:
Ne boč verjel, ti si bil edini, kdor koli je vozil moj avtomobil v teh dolgih letih vožnje, da se je točno videlo, da ene stvari treniraš in so ti domače
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ej, sebe nič ne izgovarjam..
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jaz lahko primerjam sam ne pol popizditis fasat, če bo 20 let star bencinar posekal tvoja nova kola.
Preden se razjeziš, še ene parkrat preberi zgornji stavek in razberi hec. Jaz sem bolj slab v temu
Kaj majo C4 sam 1.6 motorje. Turbo je tut le 1.6. Bolj bogo vseskupi.
A res? Ker če je to bistvo, lahko jaz avto rinem 3 tedne do cilja in imam porabo 0.Citat:
Uporabnik Kully pravi:
In končni rezultat bo filozofska razprava namesto preprostega rezultata X,X l/100km kar je bistvo takšnega tekmovanja...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In k rezultatu (porabljeno gorivo v €, manj je seveda bolje) se na koncu doda še časovna razlika (recimo preračunana v € na podlagi SLO povprečne plače) ...
Pri 150 km/h so od mase bolj pomembni aerodinamika, motor, gume ...Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, samo tvoja kantica ima koliko? Kakšnih 900 kg, tale stvar pa verjetno krepko preko tone.
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
torej;
višnjegorski klanec v smeri proti LJ, 150km/h (po tempomatu) po računalniku 10,8 + 0,5 (korekcija) = 11.3.
Lahko kdo primerja?
C4 1.6HDI 110KM, 5vrat, BVMP
lp