Sicer pa je po moje AC brez veze. Vsaj običajno naj bi na takih tekmovanjih dosegal nizko porabo, to pa je (vsaj za večino

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
hahaha in ker pacient zdrži to relacijo brez da bi skuru 3mm gum.![]()
To pa ne bo držalo...Citat:
Uporabnik mtl pravi:
![]()
Sicer pa je po moje AC brez veze. Vsaj običajno naj bi na takih tekmovanjih dosegal nizko porabo, to pa je (vsaj za večino![]()
Bo pač kandidiral za zadno mesto za katero bo dobil klobaso in hren.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pri 90 km/h naj bi bilo razmerje coxt/benefit najboljše. Sicer pa manj žre pri 50 km/hCitat:
Uporabnik Kully pravi:Za mojo karjolo piše v navodilih, da je za njio 4. prestava pri 90km/h najbolj ekonomična vožnja...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Hebat ga, izgleda gorenjska kriCitat:
Ne boč verjel, ti si bil edini, kdor koli je vozil moj avtomobil v teh dolgih letih vožnje, da se je točno videlo, da ene stvari treniraš in so ti domače
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ej, sebe nič ne izgovarjam..![]()
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
![]()
Jaz lahko primerjam sam ne pol popizditis fasat, če bo 20 let star bencinar posekal tvoja nova kola.![]()
Preden se razjeziš, še ene parkrat preberi zgornji stavek in razberi hec. Jaz sem bolj slab v temu![]()
Kaj majo C4 sam 1.6 motorje. Turbo je tut le 1.6. Bolj bogo vseskupi.
A res? Ker če je to bistvo, lahko jaz avto rinem 3 tedne do cilja in imam porabo 0.Citat:
Uporabnik Kully pravi:
In končni rezultat bo filozofska razprava namesto preprostega rezultata X,X l/100km kar je bistvo takšnega tekmovanja...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In k rezultatu (porabljeno gorivo v €, manj je seveda bolje) se na koncu doda še časovna razlika (recimo preračunana v € na podlagi SLO povprečne plače) ...
Pri 150 km/h so od mase bolj pomembni aerodinamika, motor, gume ...Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, samo tvoja kantica ima koliko? Kakšnih 900 kg, tale stvar pa verjetno krepko preko tone.![]()
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
torej;
višnjegorski klanec v smeri proti LJ, 150km/h (po tempomatu) po računalniku 10,8 + 0,5 (korekcija) = 11.3.
Lahko kdo primerja?
C4 1.6HDI 110KM, 5vrat, BVMP
lp