Tattoo

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Se pravi ti Davida Beckhama ne bi vzel v službo?

Daj nehajte trositi neumnosti. Res, so nekateri posli, kjer pač tattoo ne gre, ampak tega je manj, kot vi mislite. Veliko manj. Sploh pa če ma človek potetovirano roko, je komot poslovnež. Prvič bonton v večini zahteva, da se sploh ne kaže koža, kot drugo pa je lahko v tem poslu prekleto dober. Ampak ker ga Denis ne bo hotel, bo šel h konkurenci. In bo tam haral, ker je nekdo v sosednji firmi ozkogled.

P.S.: sem delal v hotelu s 5imi zvezdicami, s tattoojem na roki in ni nihče črhnil niti besede. Seveda pa nisem prišel v trenirki in obnašal sem se situaciji primerno.

P.S.2.: Denis, da bi ti meni na sestanku obrazložil tole, kar piššeš tukaj, jaz pa bi od tebe nekaj kupoval, bi se mi zdelo vse skupaj neumno in bi verjetno zaradi svojih prepričanj ti izgubil posel.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Se pravi ti Davida Beckhama ne bi vzel v službo?

Daj nehajte trositi neumnosti. Res, so nekateri posli, kjer pač tattoo ne gre, ampak tega je manj, kot vi mislite. Veliko manj. Sploh pa če ma človek potetovirano roko, je komot poslovnež. Prvič bonton v večini zahteva, da se sploh ne kaže koža, kot drugo pa je lahko v tem poslu prekleto dober. Ampak ker ga Denis ne bo hotel, bo šel h konkurenci. In bo tam haral, ker je nekdo v sosednji firmi ozkogled.

P.S.: sem delal v hotelu s 5imi zvezdicami, s tattoojem na roki in ni nihče črhnil niti besede. Seveda pa nisem prišel v trenirki in obnašal sem se situaciji primerno.

P.S.2.: Denis, da bi ti meni na sestanku obrazložil tole, kar piššeš tukaj, jaz pa bi od tebe nekaj kupoval, bi se mi zdelo vse skupaj neumno in bi verjetno zaradi svojih prepričanj ti izgubil posel.

No in kaj sem jaz drugače napisal? Beckhama bi vzel, ampak ne zato, ker je potetoviran, ampak ker je pač Beckham. Imaš potetovirane dlani? Sem prepričan da ne, če pa bi jih imel, pa v hotelu s 5 zvezdicami nebi delal, če si jih nebi s pudrom pokrival. Pa lahko o teh, ki prej niso črhnili niti besede še kak prosti spis napišeš.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Saj ga ne bi niti sklepal s tabo ker imas tattoo na roki...
evil.gif

Ok tole je hec, ce se posteno naredi in placa je vse ok.

Ti si se pa zgleda tako razpizdil zaradi tega, kaj pa je to takega, ce meni niso vsec tattoji...tako se bere, kot da si ze imel kdaj tezave prav zaradi tega in zdaj ne preneses ljudi, ki ne odobravajo tattoojev.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
No vidiš. Ti bi beckhama vzel, Denis pa ne, ker se mu niti predstaviti ne bi uspel. Tattoo sem jaz ves čas kazal v tem hotelu
smile-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ti si se pa zgleda tako razpizdil zaradi tega, kaj pa je to takega, ce meni niso vsec tattoji...tako se bere, kot da si ze imel kdaj tezave prav zaradi tega in zdaj ne preneses ljudi, ki ne odobravajo tattoojev.

Niti ene slabe izkušnje, imam pa težave s sprejemanjem ljudi, ki imajo tako močne predsodke. Mi ne govorimo o poslovnem bontonu, ampak o predsodkih...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Heh, ste se pa razpisali o neki popolnoma brezvezni stvari. Tatoo-jih.

Meni ne motijo geji, ne motijo me lezbijke, ne motijo me jehovove priče, ne motijo me desni, ne levi, ne tisti z eno roko, z eno nogo, brez vseh, ne motijo me idioti, ne motijo me vozniki, ki vozijo po levi, ne motijo me uslužbenci v javni upravi, ne moti me izguba Španije na SP .... in ne motijo me tetoviranci.

Ampak bi pa vseeno vprašal, kaj je namen tega, da se človek potetovira? Kaj dobi s tem? Postane bolj samozavesten? Pomembnejši? Kaj je smisel tetovaže? Vprašanje je resno in pričakujem, da tisti, ki ima tatoo, zna to razložit.
Naprimer, jaz sem si strašno želel imet vozniški izpit. Zakaj? Da postanem voznik. Potem sem si želel zaposlitve. Da pač zaslužim denar. Seveda sem si želel imeti tudi dekle, da sem razbremenil levanko in desanko. Torej, vse sem si želel iz določenega namena.
Torej, kaj je dodana vrednost tatoojev na koži ??

Prosim za odgovor ...
zadnje čase ko je zelo moderno menda večinoma okraas. prej je bilo bolj pripadnost neki skupini.

a se da kje tatovirat s tako barvo da čez nekaj časa recimo eno ali dve leti popolnoma zbledi?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
No vidiš. Ti bi beckhama vzel, Denis pa ne, ker se mu niti predstaviti ne bi uspel. Tattoo sem jaz ves čas kazal v tem hotelu
smile-1.gif

Potem pa nisi imel stika s strankami, če nisi bil ravno animator ali DJ. Ali pa je imel hotel "pet" zvezdic.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik noker pravi:

Ampak bi pa vseeno vprašal, kaj je namen tega, da se človek potetovira? Kaj dobi s tem? Postane bolj samozavesten? Pomembnejši? Kaj je smisel tetovaže? Vprašanje je resno in pričakujem, da tisti, ki ima tatoo, zna to razložit.
Naprimer, jaz sem si strašno želel imet vozniški izpit. Zakaj? Da postanem voznik. Potem sem si želel zaposlitve. Da pač zaslužim denar. Seveda sem si želel imeti tudi dekle, da sem razbremenil levanko in desanko. Torej, vse sem si želel iz določenega namena.
Torej, kaj je dodana vrednost tatoojev na koži ??

Prosim za odgovor ...

Ti si zdaj tukaj naštel nekaj stvari, ki jih ljudje počnemo praktično že tisočletja (razlike so v niansah) zaradi golega preživetja. Ampak ljudje (vsaj nekateri) počnemo še marsikaj drugega samo zato, ker nam je nekaj enostavno všeč pa čeprav je čisto nepomembno za preživetje.

Sem že napisal brezveze, da poskušate razumeti, ker vam to nikoli ne bo uspelo.
In spet sprašujem zakaj ste mnogi tako obremenjeni s tattooji drugih, zakaj na vsak način hočete neke odgovore in pojasnila? Kaj vas tako muči? Kako to, da enostavno ne morete izklopiti tega, če vidite tetoviranega človeka? Čemu ta obsedenost? So to neke neuresničene želje? Bi radi sami tattoo pa nimate jajc in zato sebe in vse ostale prepričujete, da je to neumno?
In ti praviš, da te tetoviranci ne motijo, zakaj potem želiš neke odgovore in logična pojasnila? Očitno te nekaj moti.

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Charles-Manson_20120411141340_320_240.JPG

Ima tak čisto nevpadljiv tattoo na čelu, kdo pa si ti, da imaš predsodke?
hysterical-1.gif

Hja, bravo! Pokazali si svojo razgledanost in pamet, ko na podlagi enega osebka, ki ima nek amaterski zmazek na čelu sodiš vse ljudi, ki so tetovirani.
jaz tega tipa ne mislim sodit, ker ne poznam njegove zgodbe in razloga za tale zmazek na čelu in me tudi ne zanima. Sodil bom edino ta šalabajzerski izdelek.

Citat:

Potem pa nisi imel stika s strankami, če nisi bil ravno animator ali DJ. Ali pa je imel hotel "pet" zvezdic.

Ah, daj no. Imam prijatelja, ki že več let dela v enem Ljubljanskem hotelu, sicer ima morda res samo štiri zvezdice ampak je precej fensi zadeva. Vsak dan ves čas službe ima stik s strankami in njegov tattoo na spodnjem delu roke se večino časa kar dobro vidi. Sem pa po tujini videl tetovirane osebe na vseh mogočih delovnih mestih, čeprav je povsod precej predsodkov do tattoojev.

Zakaj trdiš, da ga drugi ne bodo sprejeli in si ne priznaš, da si sam poln predsodkov in si želiš, da nihče ne bi sprejel tetovirancev, ker smo po tvoje kužni, zabiti, psihopati, nesposobni, žleht, bolani, nevarni... ja vse to smo in še hujši, zato naslednjič, ko vidite tetoviranca se samo obrnite in bežite kar vas nesejo noge. Hvala!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
smile-1.gif

Vsekakor je najbolj važno, da ti dam prav. Tako da: prav imaš, jaz se motim. Ti si bil tam, jaz pa ne.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
KSZ:

Tatu imam ker mi je vizualno všeč če je človek potetoviran
Tatu z imenom mojega sina imam zato ker so mi tatuji vizualno všeč in ker mi ta nekaj pomeni
tatu ki prikazuje kako pogan ubije križarja imam zato ker so mi tatuji vizualno všeč in ker sovražim nasilno vsiljevanje vere
tatu z motivi plesalcev imam zato ker so mi tatuji vizualno všeč in ker mi ples pomeni velik del v mojem življenju

Večino ostalih tatujev ki so načrtovani bo zato ker so mi vizualno všeč, nekaj jih je v načrtu tudi s pomenom. (pomen je pač moje mišljenje in mi je vseeno če je vam glupo da si vtetoviram npr. rdečo zvezdo. )

Poznam tetovriane direktorje, profesroje, policaje in vsi so navadni ljudje. buhu

over and out

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
A mi lahko povesta, kdo odstranjuje tattoo-je v Lj-okolici. Jaz bi si dala odstraniti.

Če te zanima laserska odstranitev tatuja, mi prosim pošlji ZS. Je pa zdaj verjetno malce pozno, ker je že poletje, bo treba počakati na jesen (nekaj tednov po sončenju). Razen če je tatu skrit pred soncem.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No meni so takele pupe hude:
2035199-10269450_747598178596357_8351782386037827147_n.jpg

Priponke

• 2035199-10269450_747598178596357_8351782386037827147_n.jpg
    2035199-10269450_747598178596357_8351782386037827147_n.jpg
    37,5 KB · Ogledi: 214

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
In ti praviš, da te tetoviranci ne motijo, zakaj potem želiš neke odgovore in logična pojasnila? Očitno te nekaj moti.

Ne, me ne moti. Sicer pa logičnega pojasnila ni. Zakaj bi bilo logično, da se človek potetovira? Da mu je všeč, verjamem, kake logike pa ni. In ne, NIKOLI nisem razmišljal o tatoojih, in ne, me ne motijo na ostalih.
Pojasnilo pa sem želel zato, ker me pač zanima, zakaj se nekdo odloči, da se potetovira. In razen bijača mi še nihče ni pojasnil.
(ja, Gobo tudi osebno poznam in nič rajši ga ne bi imel, če ne bi bil potetoviran).
Če skrajšam in napišem bistvo: ne sodim ljudi po tatoojih, ne po izgledu.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Jaz sem že eno stran nazaj napisal, da so mi tattooji in tetoviranje enostavno všeč. Všeč so mi na drugih ljudeh in všeč so mi na meni. To je edini razlog zakaj se tetoviram.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
No jaz se grem jutr spet mal špikat, da dokončam eno roko pa potem nalepim slilkce. Tetovirane pupe so pa itak dbest.