Tattoo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Raztegne se ti.

Če pa iščeš motiv pa si lahko daš recimo bukev na ustnico tetovirat. Al pa hren.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
A bejž. Men je jasno da se rastegne, znaima me kako je to videti oz. koliko se pozna na kvaliteti tattoja?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Žal, tetoviri si eno staro baburo, ki se bo sčasoma raztegnila v lepotico ali nekaj takega. :D

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Zakaj trdiš, da ga drugi ne bodo sprejeli in si ne priznaš, da si sam poln predsodkov in si želiš, da nihče ne bi sprejel tetovirancev, ker smo po tvoje kužni, zabiti, psihopati, nesposobni, žleht, bolani, nevarni... ja vse to smo in še hujši, zato naslednjič, ko vidite tetoviranca se samo obrnite in bežite kar vas nesejo noge. Hvala!

Gre predvsem za to kaj mislijo o tatuju stranke. Nobenih zadržkov, čisti pragmatizem.

Če imaš ciljno skupino, ki ji tatuji vzbujajo negativne občutke, tetoviranega človeka pač ne boš imel v svoji ekipi. Seveda je jebe.no vseeno, če delaš za trakom, če si učitelj surfanja je kakšen tatu še plus, v white collar delu biznisa so pa tatuji pač no-go.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:

To sigurno drži, lahko je čist v redu človek. Ampak s psihičnimi problemi, okrog samopodobe, to pa zagotovo.

Kaj takega, npr.

SNN1809TAT-280_1254074a.jpg

Morda ima res psihčne probleme, ne vem. Ampak kako ti veš, da jih zagotovo ima? To pa ne razumem.

Citat:
Uporabnik skala pravi:
če mu paše... ampak od takega jaz sesalca ne kupim, če mi ga pride na dom prodajat.

Ha ha
smile-1.gif
Ne verjamem, da se sploh ukvarja s prodajo od vrat do vrat. Jaz osebno sicer nikoli ne bom kupil nič od nekoga, ki pride na dom prodajati pa ni važno kako zgleda. Ne vem pa zakaj prav od tega tipa ne bi kupil sesalca ali kaj drugega, če izdelek potrebuješ, je kvaliteten, ima dobro ceno in ga prodajalec odlično predstavi?
Ali gre samo za osebno prepričanja in načelo, kot, kot ga imam jaz do prodajalcev na domu ali pa nekaj v smislu, nič ne kupim od šminkerja, od žida, od štajerca, od tipa z uhanom.. potem lahko nekako razumem, tvoja stvar pač.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
saj me tetoviranci ne motijo ampak z nimi se pa nebi družil. menda imam pravico da si sam izberem družbo? pa menda imam pravico da si sam izberem kaj in od koga bom kupil?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
To se kar strinjam, saj tako hinavski in pokvarjeni osebki, kot so poslovneži, politiki, bankirji, yapiji... tetoviranci nikakor ne morejo biti.

Hm.

Najprej obtožuješ druge, da imajo predsodke, na koncu jih pa ti bruhaš vsepovsod....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:

To sigurno drži, lahko je čist v redu človek. Ampak s psihičnimi problemi, okrog samopodobe, to pa zagotovo.

Kaj takega, npr.

SNN1809TAT-280_1254074a.jpg

Morda ima res psihčne probleme, ne vem. Ampak kako ti veš, da jih zagotovo ima? To pa ne razumem.

Z lahkoto. To ti pove že Psychology for dummies. Nihče pri zdravi pameti se ne bi šel tako iznakazit.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Z lahkoto. To ti pove že Psychology for dummies. Nihče pri zdravi pameti se ne bi šel tako iznakazit.

Samo še darjan manjka, da malo raztolmači kako pri tebi zdrava pamet pomeni samo podrejanje trenutnim kulturnim normam in ni poštena do ljudi, ki hočejo biti drugačni in so lahko čisto zdrave pameti tudi če živijo v votlini in s potetoviranim tičem seksajo lokalne ovce...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:

Hm.

Najprej obtožuješ druge, da imajo predsodke, na koncu jih pa ti bruhaš vsepovsod....

To sem napisal nekoliko v hecu in provokativno, da vidite kako izpadejo predsodki do tetoviranih. Ampak jaz sem to napisal po resnično lastnih izkušnjah in opažanj. Koliko od teh pametnjakovičev v tej debati pa je imelo ali je slišalo za kakšno resno slabo izkušnjo s tetoviranim človekom, pa ne nujno po obrazu? Kolikokrat je tetoviranec koga namočil v službi, vas stal napredovanja ali celo službe? Kdaj so zaradi tetoviranca zapirali firme, šle v stečaj in stotine ostali brez službe? Kdaj je tetoviranec tisoče in miljone ljudi pošiljal v smrt?
Ja, največji psihpati in svetovna grožnja so ljudje tattooji na obrazu
bonk.gif

Citat:

Ha ha! Kar ne odnehaš s svojimi brihtolizmi
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:

Hm.

To sem napisal nekoliko v hecu in provokativno, da vidite kako izpadejo predsodki do tetoviranih. Ampak jaz sem to napisal po resnično lastnih izkušnjah in opažanj. Koliko od teh pametnjakovičev v tej debati pa je imelo ali je slišalo za kakšno resno slabo izkušnjo s tetoviranim človekom, pa ne nujno po obrazu? Kolikokrat je tetoviranec koga namočil v službi, vas stal napredovanja ali celo službe? Kdaj so zaradi tetoviranca zapirali firme, šle v stečaj in stotine ostali brez službe? Kdaj je tetoviranec tisoče in miljone ljudi pošiljal v smrt?
bonk.gif

Citat:

hysterical-1.gif

priden.gif

Argumente maš vrhunske, moram priznat
aplauz.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Citat:
Citat:

Hm.

bonk.gif

Citat:

hysterical-1.gif

priden.gif

Argumente maš vrhunske, moram priznat
aplauz.gif

Poizkušam se spustit na tvoj nivo komunikacije. In kakšne argumente ter dokaze imaš ti za svoje trapaste izjave?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kake dokaze imam? Recimo, da sem vsaj delno strokovno usposobljen za to, da znam ocenit, da ima nekdo, ki si da tako porisat obraz neko hudo osebnostno motnjo in hudo nezadovoljstvo z lastno samopodobo.

Kaj imaš pa ti? 20 let staro ameriško kripo?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Zakaj trdiš, da ga drugi ne bodo sprejeli in si ne priznaš, da si sam poln predsodkov in si želiš, da nihče ne bi sprejel tetovirancev, ker smo po tvoje kužni, zabiti, psihopati, nesposobni, žleht, bolani, nevarni... ja vse to smo in še hujši, zato naslednjič, ko vidite tetoviranca se samo obrnite in bežite kar vas nesejo noge. Hvala!

Gre predvsem za to kaj mislijo o tatuju stranke. Nobenih zadržkov, čisti pragmatizem.

Če imaš ciljno skupino, ki ji tatuji vzbujajo negativne občutke, tetoviranega človeka pač ne boš imel v svoji ekipi. Seveda je jebe.no vseeno, če delaš za trakom, če si učitelj surfanja je kakšen tatu še plus, v white collar delu biznisa so pa tatuji pač no-go.

No tako nekako.

Imam kolega, ki ima tattoo na rami, pač nek znak...sicer pa profesor po poklicu...drugi kolega ima na notranjem zapestju dva čudna znaka po 10 cm velika, en pomeni zdravje en pa sreča (se mi zdi), to je tisti ko sem mu iskal ono 7 čakra palico...tretji kolega bi se pa rad dal tetovirat, je pa na tabletah za živce, sicer pa ok dečko. Imel sem natakarico, ki je imela neki barbwire žico okoli bicepsa, ampak za lokalno gostilno ni bilo frke okoli tega zaradi klientele. Poznam še nekaj ljudi ki so tetovirani, vsi ok ljudje, ampak jaz jih ne bi zaposlil če bi imeli vidne tatuje za delo s strankami v -tako je rekel- white collar. Za ene službe je nepomembno, za druge pa ni. Jebiga.

Aja Beckhama bi kljub vsemu zaposlil, ker bi to bilo dobro za biznis. Če bi bil totalno neznan, pa ga ne bi.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Kake dokaze imam? Recimo, da sem vsaj delno strokovno usposobljen za to, da znam ocenit, da ima nekdo, ki si da tako porisat obraz neko hudo osebnostno motnjo in hudo nezadovoljstvo z lastno samopodobo.

Kaj imaš pa ti? 20 let staro ameriško kripo?

Wow! Bravo. In kakšno osebnostno motnjo in nezadovoljstvo s samo podobo imaš ti, da mi v tej debati naprej vržeš mojo 20 let staro kripo, kje je povezva?
hysterical-1.gif
Kaj, ko bi raje ti stopil do kakšnega strokovnjaka, da ugotovi kakšni kompleksi te razjedajo? Ne pa tukaj ocenjevati in soditi ljudi zaradi tattoojev in imetja. Nismo vsi tako super polni denarja, kot ti, da bi si lahko privoščili čisto nov avto iz kakšne bolj prefinjene dežele, da bi si potem sploh lahko zaslužili debatirati z osebo tvojega kova. Ti moraš biti res en fajn človek.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sam eni pa res poznate samo crno pa belo. Poznam policaja ki je potetoviran po celi roki pa pac nosi dolge majice v sluzbi. PO vasi logiki je on cisto drug clovek ko ima kratko majico?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Ne, še vedno je policaj
evil.gif
, sicer pa tako kot sem napisal, sem za demokracijo in svobodo izražanja, če si nekdo zaželi zvezdo je čist OK, tako kot hakl križ.