Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Zakaj trdiš, da ga drugi ne bodo sprejeli in si ne priznaš, da si sam poln predsodkov in si želiš, da nihče ne bi sprejel tetovirancev, ker smo po tvoje kužni, zabiti, psihopati, nesposobni, žleht, bolani, nevarni... ja vse to smo in še hujši, zato naslednjič, ko vidite tetoviranca se samo obrnite in bežite kar vas nesejo noge. Hvala!
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
To sigurno drži, lahko je čist v redu človek. Ampak s psihičnimi problemi, okrog samopodobe, to pa zagotovo.
Kaj takega, npr.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
če mu paše... ampak od takega jaz sesalca ne kupim, če mi ga pride na dom prodajat.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
v white collar delu biznisa so pa tatuji pač no-go.
Citat:
To se kar strinjam, saj tako hinavski in pokvarjeni osebki, kot so poslovneži, politiki, bankirji, yapiji... tetoviranci nikakor ne morejo biti.
Citat:
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
To sigurno drži, lahko je čist v redu človek. Ampak s psihičnimi problemi, okrog samopodobe, to pa zagotovo.
Kaj takega, npr.
Morda ima res psihčne probleme, ne vem. Ampak kako ti veš, da jih zagotovo ima? To pa ne razumem.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Z lahkoto. To ti pove že Psychology for dummies. Nihče pri zdravi pameti se ne bi šel tako iznakazit.
Citat:
Hm.
Najprej obtožuješ druge, da imajo predsodke, na koncu jih pa ti bruhaš vsepovsod....
Citat:
Z lahkoto. To ti pove že Psychology for dummies. Nihče pri zdravi pameti se ne bi šel tako iznakazit.
Citat:
Citat:
Hm.
Najprej obtožuješ druge, da imajo predsodke, na koncu jih pa ti bruhaš vsepovsod....
To sem napisal nekoliko v hecu in provokativno, da vidite kako izpadejo predsodki do tetoviranih. Ampak jaz sem to napisal po resnično lastnih izkušnjah in opažanj. Koliko od teh pametnjakovičev v tej debati pa je imelo ali je slišalo za kakšno resno slabo izkušnjo s tetoviranim človekom, pa ne nujno po obrazu? Kolikokrat je tetoviranec koga namočil v službi, vas stal napredovanja ali celo službe? Kdaj so zaradi tetoviranca zapirali firme, šle v stečaj in stotine ostali brez službe? Kdaj je tetoviranec tisoče in miljone ljudi pošiljal v smrt?
Ja, največji psihpati in svetovna grožnja so ljudje tattooji na obrazu
Citat:
Ha ha! Kar ne odnehaš s svojimi brihtolizmi
Citat:
Citat:
Citat:
Hm.
To sem napisal nekoliko v hecu in provokativno, da vidite kako izpadejo predsodki do tetoviranih. Ampak jaz sem to napisal po resnično lastnih izkušnjah in opažanj. Koliko od teh pametnjakovičev v tej debati pa je imelo ali je slišalo za kakšno resno slabo izkušnjo s tetoviranim človekom, pa ne nujno po obrazu? Kolikokrat je tetoviranec koga namočil v službi, vas stal napredovanja ali celo službe? Kdaj so zaradi tetoviranca zapirali firme, šle v stečaj in stotine ostali brez službe? Kdaj je tetoviranec tisoče in miljone ljudi pošiljal v smrt?
Ja, največji psihpati in svetovna grožnja so ljudje tattooji na obrazu
Citat:
Ha ha! Kar ne odnehaš s svojimi brihtolizmi
Argumente maš vrhunske, moram priznat
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Zakaj trdiš, da ga drugi ne bodo sprejeli in si ne priznaš, da si sam poln predsodkov in si želiš, da nihče ne bi sprejel tetovirancev, ker smo po tvoje kužni, zabiti, psihopati, nesposobni, žleht, bolani, nevarni... ja vse to smo in še hujši, zato naslednjič, ko vidite tetoviranca se samo obrnite in bežite kar vas nesejo noge. Hvala!
Gre predvsem za to kaj mislijo o tatuju stranke. Nobenih zadržkov, čisti pragmatizem.
Če imaš ciljno skupino, ki ji tatuji vzbujajo negativne občutke, tetoviranega človeka pač ne boš imel v svoji ekipi. Seveda je jebe.no vseeno, če delaš za trakom, če si učitelj surfanja je kakšen tatu še plus, v white collar delu biznisa so pa tatuji pač no-go.
Citat:
Kake dokaze imam? Recimo, da sem vsaj delno strokovno usposobljen za to, da znam ocenit, da ima nekdo, ki si da tako porisat obraz neko hudo osebnostno motnjo in hudo nezadovoljstvo z lastno samopodobo.
Kaj imaš pa ti? 20 let staro ameriško kripo?