Tattoo

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.306
13
38
Ljubljana
ja za johna iz LJ sem že slišal, sam sem pa tud že slišal da je napihnjenec in da te ne upošteva pri željah preveč, naredi pa baje uredu

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Meni je vedno upošteval vse želje in naredil točno tako, kot sem si zamislil. Sem pa tudi jaz slišal, da se z nekaterimi strankami ni razumel. Zakaj točno ne vem. Je pa res, da ne dela vsakega sranja. Zgodi se tudi, da odsvetuje kakšne motive predvsem razne napise, kitajske črke inpd. Osebno mislim, da ima, kot umetnik vso pravico do tega, če ti njegovo mnenje ni všeč greš pač drugam.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa vem, nekak se mi zdi da človek, ki se tako iznakazi po celi roki (normalni tatooji me ne motijo) , nima ravno nekega odnosa do sebe...
:

In od koga si ti poslan s pravico, da odločaš kateri tattoo je normalen?
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zadnjič videl enega s celo porisano roko. Ne vem, kje je dobil službo, jaz ga ne bi vzel.

Jaz pa ne razumem kje lahko dela tako ozkogleden napihnjenec? Jaz te nebi vzel v službo.

Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Ali hoče s tem gromozanskim tatoojem kaj povedat? hoče bit v središču pozornosti? (verjetno že)...

Mah, edini, ki išče pozornost si ti s svojimi neumesnimi pripombami v tej debati.

Citat:
Uporabnik barvica pravi:

Si predstavljaš moje vnuke, ko bi bodo na starost planice menjali (če bom imela srečo...) in bodo vprašala, babi, kdaj si bila pa tako trapasta, da si se potetovirala??
To je edini razlog.

Ja, si predstavljam in menim, da je to totalno debilen razlog
bonk.gif
A ti to resno?? Vnuki bodo imeli tako neumno vprašanje lahko samo, če bodo vzgojeni v ozkogledne in z drugimi ljudmi obremenjene zaplankance. Kakšen podoben primerek lahko celo v tej temi najdeš.
Moj stari oče je bil potetoveran pa mu vnuki nikoli nismo postavili nobenega vprašanja glede tattoojev, sploh pa ne tako kretenskega. Niti ga nihče v družini ni kakorkoli obsojal zaradi tattoojev. Umrl je star 99let in je kljub tattoojem bil zelo v dober in spoštovan človek.
Sicer pa tvoja stvar. Sem pa slišal, da odstranjevanje drago in nepopolno, ostane brazgotina, ki si jo mnogi spet prekrijejo s pravim tattoojem. Na koncu pa bodo vnuki popolnomo potetovirani in te spraševali zakaj si bila tako trapasta, da si odstranila tattoo in imaš sedaj tako grdo brazgotino
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
že dolgo časa imam izbran motiv in se še vedno nism odloču h keremu tetovatorju bi šel
smile-1.gif
ima kdo kak predlog kje res delajo dobre stvari? LJ ali MB? ima kdo od vas kak tatu, mogoče kako slikco da se pohvali? :D

Da ne bom samo off topic Jaz ti lahko predlagam samo Johna iz Ljubljane.

Pa še za vse tiste, ki vas vedno tako matra kaj pomeni kakšen tattoo

104144801015216197313566.jpg

Ti imaš sigurno kak tatoo kje.

Vse bi bilo OK, če bi mi kdo razložil, KAJ ga je pripeljalo do odločitve za izdelavo tatooja. Torej KAJ? mogoče bi potem razumel.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Pa kaj to tebe briga?!? Kdo pa misliš da si, da so ti ljudje dolžni nekaj razlagati okrog svojih odločitev?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne, ampak ko boš delal v "service industry" in bo tvoje "življenje "odvisno do tega, se boš tudi sam to vprašal
evil.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kot sem že povedal. V takih poslih mene ne bo. Niti pri takih delodajalcih.

Več kot dovolj mi to pove o človeku, da ga moti tattoo. Saj se strinjam s predhodnikom, nekateri si res dajejo bedne tattoo-je in hitro vidiš kakšen je človek. Pri kitajskih črkah se tudi meni kar zamegli, ampak vsakemu svoje.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Vse bi bilo OK, če bi mi kdo razložil, KAJ ga je pripeljalo do odločitve za izdelavo tatooja. Torej KAJ? mogoče bi potem razumel.

Glej, če tega sam od sebe ne razumeš ti nihče nikakor ne more razložiti tako, da boš razumel. Človeku, ki ne mara tattoojev in jih sam nima je karkoli o tem razlagati izguba časa in misija nemogoče. Razlogov je lahko 1000 in še več. Meni so tattooji enostavno všeč in to je edini razlog zakaj sem se tetoviral, moji motivi nimajo nobenega globokega pomena in ni nobene posebne filozofije v njih. Edino kar je, da vsi motivi pašejo k mojemu stilu. Kakšne razloge za tetoviranje in kakšne motive imajo drugi me nikoli niti najmanj ni zanimalo. Edino kar me zanima, da je tattoo dobro in kvalitetno narejen. Amaterskih zmazkov ne odobravam.

Še vedno pa čakam na odgovor, zakaj ste nekateri tako obremenjeni s tattooji popolnih tujcev? In zakaj ste tako ostro proti tattoojem?Tega enostavno ne morem razumeti.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kot sem že povedal. V takih poslih mene ne bo. Niti pri takih delodajalcih.

Več kot dovolj mi to pove o človeku, da ga moti tattoo. Saj se strinjam s predhodnikom, nekateri si res dajejo bedne tattoo-je in hitro vidiš kakšen je človek. Pri kitajskih črkah se tudi meni kar zamegli, ampak vsakemu svoje.

Nikoli ne reci nikoli.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Imaš prav. V teh časih bo mogoče treba res kožo prodat tudi za take, ki ne znajo nič drugačnega od sebe sprejet in kateri mislijo, da so v svojem jaz-u popolni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Imaš prav. V teh časih bo mogoče treba res kožo prodat tudi za take, ki ne znajo nič drugačnega od sebe sprejet in kateri mislijo, da so v svojem jaz-u popolni.

Ne gre se za to in s tvojo izjavo si bolj zaplankan od tistih, ki zavračajo vse s tattooji. Zato ti tudi ni jasno, ko ti kdo kaj napiše in greš v agresivno defenzivno komunikacijo. Pa veliko sreče naprej.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Itak. Resnica pa je, da si se našel v mojih besedah. In človek, ki nekoga ne vzame v službo samo zato, ker ima tattoo, se bo prav tako našel.

P.S.: vem, da so nekje določena etična pravila glede služb, ampak ne gre se za to v tem primeru. Denis enostavno ne bi takega vzel, pa četudi bi moral za trakom delat.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne, ampak ko boš delal v "service industry" in bo tvoje "življenje "odvisno do tega, se boš tudi sam to vprašal
evil.gif

Ampak to je samo zaradi predsodkov oseb, kot je Denis in ti. Najbolj hecno pri vsem tem, da takšni ljudje potem to krivdo na nekoga tretjega prenašate. Češ, tak ne moreš delati v trgovini, ker te bodo ljudje čudno gledali. Kateri Ljudje? Ljudje polni predsodkov, kot si ti sam. Kot sem rekel, če bi se brigali zase, nebi nikoli bil problem, če je nek uslužbenec potetoviran na vidnih mestih. Problem je lahko samo, če ne dela dobro.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
evil.gif

Ampak to je samo zaradi predsodkov oseb, kot je Denis in ti. Najbolj hecno pri vsem tem, da takšni ljudje potem to krivdo na nekoga tretjega prenašate. Češ, tak ne moreš delati v trgovini, ker te bodo ljudje čudno gledali. Kateri Ljudje? Ljudje polni predsodkov, kot si ti sam. Kot sem rekel, če bi se brigali zase, nebi nikoli bil problem, če je nek uslužbenec potetoviran na vidnih mestih. Problem je lahko samo, če ne dela dobro.

Kateri ljudje? Tisti ljudje, ki mi prinesejo denar. Še faking jakuze niso potetovirane na vidnih mestih, pa jih bore malo briga za odnose s strankami.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Heh, ste se pa razpisali o neki popolnoma brezvezni stvari. Tatoo-jih.

Meni ne motijo geji, ne motijo me lezbijke, ne motijo me jehovove priče, ne motijo me desni, ne levi, ne tisti z eno roko, z eno nogo, brez vseh, ne motijo me idioti, ne motijo me vozniki, ki vozijo po levi, ne motijo me uslužbenci v javni upravi, ne moti me izguba Španije na SP .... in ne motijo me tetoviranci.

Ampak bi pa vseeno vprašal, kaj je namen tega, da se človek potetovira? Kaj dobi s tem? Postane bolj samozavesten? Pomembnejši? Kaj je smisel tetovaže? Vprašanje je resno in pričakujem, da tisti, ki ima tatoo, zna to razložit.
Naprimer, jaz sem si strašno želel imet vozniški izpit. Zakaj? Da postanem voznik. Potem sem si želel zaposlitve. Da pač zaslužim denar. Seveda sem si želel imeti tudi dekle, da sem razbremenil levanko in desanko. Torej, vse sem si želel iz določenega namena.
Torej, kaj je dodana vrednost tatoojev na koži ??

Prosim za odgovor ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Prevec ljudi se najde v teh besedah in bolj se mi hebe za cloveka ki ima sicer z vso pravico tatu na vratu, kot za ljudi, ki mi nosijo denar. Pac tudi sama sem v poslu z ljudmi in ljudje pricakujejo svega in svasta, tudi ce se jih ne tice in zame je najmanjsa zrtev, da zavrnem cloveka na podlagi tega, pa vzamem v sluzbo drugega, ki sicer lahko ima tatu na skritem mestu, na vidnem pa pac ne... nimam nobene potrebe biti bitke s predsodki, ko pride do tega vprasanja.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Itak. Resnica pa je, da si se našel v mojih besedah. In človek, ki nekoga ne vzame v službo samo zato, ker ima tattoo, se bo prav tako našel.

P.S.: vem, da so nekje določena etična pravila glede služb, ampak ne gre se za to v tem primeru. Denis enostavno ne bi takega vzel, pa četudi bi moral za trakom delat.

Mogoče sem malo prehitro napisal ko zdaj razmišljam to glede službe, ampak v moji službi pač ne bi mogel imet tattoojev po rokah ali vratu.
Jaz delam biznis firmi in ne vem kako bi stranke reagirale, verjetno ne OK, ko bi videle nekoga potetoviranega po rokah in če bi to slabo vplivalo na posel (kar zelo verjetno bi), tak človek nima tu kaj iskat, ker je od posla odvisnih več družin, ki jih pol kruha prinesejo sodelavci. Jebiga, tako pač je. Ko pa bo to veljalo za nekaj čisto običajnega, pa lahko imajo vsi vse potetovirano, me ne moti, če ne bo motilo kupcev.
Pa vidli smo v nedeljo enega ki je imel celo roko zeleno rdečo pa ne ga lomit.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Heh. Našel v tvojih besedah. Ne, znam se postavit v kožo tistega, katermu nudim storitve.

Ti pa le pojdi k temu, da ti nekaj porihta:
Charles-Manson_20120411141340_320_240.JPG

Ima tak čisto nevpadljiv tattoo na čelu, kdo pa si ti, da imaš predsodke?
hysterical-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Za tattoo si dajati politično usmerjenost in pa neke babnice je seveda kretenizem brez primere.