Take čevlje bi imel

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Jaz pa ne. Notranjc mi rahlo na metriča vleče.
evil.gif

Mnja... čevlji pašejo h kabriotu. Mogoče še kakšna "the bee" očala, pa gasa
grin1.gif

Resno - pustite človeka, če da nekaj na cunje. Meni je to sicer zadnja stvar za katero bi na veliko zapravljal ampak vseeno se mi to ne zdi neko merilo za pedre, metrote itd. Prej me zmotijo seljačine, ki te postrani gledajo, če prideš v srajci na pir - sicer si v DC-jkah in spranih kavbojkah ampak nisi pa v razvlečenem t-shirtu in te to naredi preveč fancy oziroma že mejiš na metrota/pedra.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@Patriot: ker si opravu raziskovalno nalogo o men v parih letih, ne vem kdo koga ne more pozabit
smirk-1.gif

@tipi: tle mate super čevlje za vse priložnosti, nepremočljive, udobne, trpežne pa nehite pametovat, ker ste postal huj kot stare babe
uf-1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Taki čevlji so za vas, k ste smotani, se pa strinjam majo še boljše modele, sam ni za k vašem imiđu.

majč

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Taki čevlji so za vas, k ste smotani, se pa strinjam majo še boljše modele, sam ni za k vašem imiđu.

majč

kako veš kakšen imiđ imam jaz?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ti maš športno udobnega, s pridihom naravnih, nevpadljivih barv in malimi dizajnerskimi detajli.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Valda, sej hodim s frendi kupovat, sami itak ne znajo in sem se ufurala v to sceno. Aja edin, ki me je tle presenetu je pa Kasius, za tega sem mislila, da fura en hud stil, sodeč po tem kolk bejb ima model v paci. Sam tole ne gre skupi, tale stil pa bejbe, no go!

majč

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ste se pa razpisali. Nikoli me ni zanimalo sivo povprecje, sem kar samozavesten in se ne oziram kaj drugi mislijo, glede na izkusnje je to v vecini primerov zavist in nerazgledanost, imam tudi cut za estetiko in precej sledim modnim trendom. Seveda vam ne bom nicesar vcepljal. Kar se naprej furajte dolgocasne cevlje iz Massa, Teva sandale, crocse, Lacoste in Armani lakaste supergice z jezki in podobne masovne zadeve.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ste se pa razpisali. Nikoli me ni zanimalo sivo povprecje, sem kar samozavesten in se ne oziram kaj drugi mislijo, glede na izkusnje je to v vecini primerov zavist in nerazgledanost, imam tudi cut za estetiko in precej sledim modnim trendom. Seveda vam ne bom nicesar vcepljal. Kar se naprej furajte dolgocasne cevlje iz Massa, Teva sandale, crocse, Lacoste in Armani lakaste supergice z jezki in podobne masovne zadeve.
467716-post_slo.gif