Sygic in uporaba Top Map zemljevida

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Tako bom rekel, tisti, ki nočejo Monolitove karte, naj ne glasujejo.

Tisti, ki pa jim je Monolit boljši od TA karte, pa naj z veseljem glasujejo. Lahko pa tudi poleg glasovanja zapišejo kak komentar (za pisanje komentarja je potrebna prijava ali prek facebooka ali gmaila).

In ja, hvala vsem, ki boste glasovali za TopMap v Sygicu
smile-1.gif

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
TA karta je slaba vse naprej od kar sem uporabljal TomTom,uporabljal sem tudi Igo tako da poznam vse karte.
Še vedno pa upam trdit da je najbolje od vseh za nas in južne sosede pokritost v Adriaroute,ki je za garmine.
Na navigohr so rekli da razmišljajo v tej smeri da bi naredili AR za android navigacije ampak še ne vedo kdaj bi naj to bilo.
Od Garmina pa so mi sporočili da delajo na tem,da bo na Navigon-u delovala tudi karta CN in da bodo tudi do konca tega leta probali izdati street pilot za Androida.

Sedaj pa prosim namesto da se tikaj prepiramo katera karta je bolje pokrita in katera ne,raje glasujmo na Sygic strani da bodo še katere druge karte na voljo ne samo AT.

Hvala vsem,ki boste glasovali pa četudi ne boste nikoli uporabljali Sygic navigacije.

v cem pa je razlika med AdriaRoute in TopMap zemljevidi? ali ni tudi AdriaRoute od istih proizvajalcev kot TopMap? Mislim, da za Slovenijo podatke zbira Monolit tako za AR kot TM. se motim? in pa tudi, ko sem na TopMap poslal popravek neke ceste, je bil ta popravek upostevan v naslednji izdaji AR. Obstaja tu neka povezava ali je to zgolj nakljucje?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Podatke zbira med drugim tudi Monolit,le da potem Navigo doda še svoje popravke,kategorizacije cest,križišča,ki jih drugi nimajo.
Navigacije se kupujejo na podlagi pokritosti kart in če bi vsi imeli vse bi kupovali najcenejše.
Za na telefon mi je Sygic najboljši,ker teče zelo gladko,ampak še vedno prisegam na normalno navigacijo kot je Garmin.

Trenutne ugotovitve ki sem jih zasledil po forumih:

Sygic teče gladko brez zatikanja,slabost je pokritost kart.
Igo ne teče gladko na manj zmogljivih telefonih zablokira,prednost možno naložit več kart.
Navigon dobra navigacija dober vmesnik,prednost bo ko se bo dalo na njega naložit karte CN.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.448
814
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Sicer podpiram idejo glede Sygic+Topmap in tudi sam bom seveda dal glas, ampak mislim, da tudi 1k obupanih klikov in komentarjev na forumu ne bo dovolj, da bi drastično vplivalo na politiko Sygica. Vse je v prvi vrsti povezano z denarjem, tako kot vsepovsod, to je dejstvo. Po mojem bodo z lokalci podpisali pogodbe, ko bodo njihove tržne analize pokazale, da se jim to seveda izplača, saj je glavno vprašanje, če zanimanje na vzhodu za sygic navigacije sploh zadovoljivo glede na njihove kriterije...tega odgovora seveda ne bodo dobili na forumu, ampak na "blagajni"
smile-1.gif

To so seveda moje špekulacije in upam, da se motim
grin1.gif

Nazadnje urejeno: