Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Velikost in teža ni pomembna. Parkirišče je namenjeno nosečnicam in družinam, predvsem ženskam, ki pridejo z dojenčki. Več prostora pa imajo zaradi tega, da lahko otroški voziček dobijo ven iz avta.
No, sedajle si užalil pol planeta: mislim, da ženske niso retardirane - če so bile sposobne odpreti vrata in vzeti voziček iz avta pred desetletjem, ko teh parkirnih prostorv še ni bilo, potem so tudi danes.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Staro mamo zapelješ do vhoda, jo tam odložiš in nato parkiraš.
Veliko elegantnejša rešitev je parkirati na tistem parkir placu.

Citat:
Uporabnik titov pravi:
TV je pa neka nepomembna zadeva. Kaj bi vi imeli za vsak izdelek svoje parkirišče? Če bi naredili neko splošno parkirišče za razne zadeve, bi vsi gor parkirali.
Kaj je pomembno, je sila arbitrarno. Tu bi se pač pokazala kultura: jaz zagotovo ne bi parkiral na takšnem večnamenskem parkir placu, če ne bi imel za to razloga.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.899
11.038
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Meni pa gredo blazno na živce parkirni prostori za družine - zato tudi dosledno parkiram nanje.
Torej imaš rad cigane, sovražiš normalne slovenske družine?
Hmmm, z veseljem ti bom naslednjič obutal avto na takšnem parkirišču.
In ja, če ne veš: tudi za ortoka ven spravit, moraš vrata na široko odpret.
Pa tudi ko so otroci malo večji, da lahko sami vrata odprejo, jih ne odprejo z občutkom, ampak z "gasom".
No, ja, kakor hočeš, slovencelj kretencelj.
Saj sem napisal: naj se uvede parkirne prostore za posebno rabo: se pravi, če imaš otroka, staro mamo, TV. Ne razumem, zakaj so družine z otroki priviligirane.
Mogoče zato, da otroci ne letajo po parkirišču? Da se parkirajo čim bližje vhodu?
Če pa ti tovoriš TV, pa lahko parkiraš tudi malo dlje na samem, pa z vozičkom pripelješ škatlo.
In zakaj moram parkirati daleč od vhoda, če npr. peljem v nakupovalno središče svojo staro mamo, ki težko odpre vrata in težko hodi? In še: se pravi pred uvedbo teh družinskih parkirnih prostorov so otroci brezglavo šetali po parkirišču?
ti raje staro mamo pelji v gardaland
bonk.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Verjetno so si same izborile to pravico do lažjega parkiranja. Jih zato smatraš za retardirane? Tudi sam parkiraš tam, si tudi ti retardiran?

Paraplegiki so tudi vsi retardirani?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Verjetno so si same izborile to pravico do lažjega parkiranja. Jih zato smatraš za retardirane? Tudi sam parkiraš tam, si tudi ti retardiran?

Paraplegiki so tudi vsi retardirani?
Še enkrat, najbrž si zamešal: sam ne parkiram na parkirnih prostorih za invalide in ljudi, ki to delajo, preziram do obisti. Ne, ne bi jih imenoval 'retardiranci', ker nimam 7 let.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Kaj pa to, da prideš na parkirišče in je edini boks frej ampak moraš parkirat čez dva, ker sta ostala dva tko čudno parkirana.
Potem pa onadva odpeljeta, ti pa postaneš budala...

to se je meni naredilo... in potem me vid sodelavec pa slika pa....
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.956
6.847
113
pri taščici
Citat:
Nima veze - 'uradno' je tisti parkir plac namenjen 'družinam', torej ni prav, da tam parkiram, če pripeljem staro mamo ali kupim TV.

Mislim, saj zadeva je logična: trgovski centri največ denarja potegnejo od družin, torej je zadeva iz tega stališča povsem smiselna.

Imaš pa prav: meni osebno gredo otroci (in družine) zelo na živce in najbrž nisem edini.
a tvoja stara mama pa ni družina? Ajaja alter sintič

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Nima veze - 'uradno' je tisti parkir plac namenjen 'družinam', torej ni prav, da tam parkiram, če pripeljem staro mamo ali kupim TV.

Mislim, saj zadeva je logična: trgovski centri največ denarja potegnejo od družin, torej je zadeva iz tega stališča povsem smiselna.

Imaš pa prav: meni osebno gredo otroci (in družine) zelo na živce in najbrž nisem edini.
a tvoja stara mama pa ni družina? Ajaja alter sintič
Noup - zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih pravi, da je družina.

''Družina je življenjska skupnost staršev in otrok, ki zaradi koristi otrok uživa posebno varstvo.''

P.s. zakaj sintič?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.956
6.847
113
pri taščici
A ne bi bilo bolje invalidski voziček mu narisati. Se mu bo vsaj ličar smejal.
Kravakonj: zato ker pišeš zelo v sintič mode. Se pravi če babica pripelje leto szarega vnuka, ne sme parkirati na tem parkingu ker to ni družina. Ah ja....

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.845
2.132
113
motofrik ne bit picka pa to nalepko pripopaj vozniku na fris, ne na avto.