Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
jaz bi mu sigurno vozicek not nabil...ignorantu prizadetmu, ce je pa z lune padu pa naj se na trdo nauci zakaj so table.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Meni pa gredo blazno na živce parkirni prostori za družine - zato tudi dosledno parkiram nanje. Razumel bi neka splošna parkirišča, če pač potrebuješ več prostora (npr. greš v štacuno po TV, v avtu imaš staro mamo, ki težko pride ven iz avta itd.) ...

V enako ligo dajem nalepke 'baby on board' - ali naj sedaj ustavim avto in bežim, ker ima nekdo v avtu otroka?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.142
1.105
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Meni pa gredo blazno na živce parkirni prostori za družine - zato tudi dosledno parkiram nanje.
Torej imaš rad cigane, sovražiš normalne slovenske družine?
Hmmm, z veseljem ti bom naslednjič obutal avto na takšnem parkirišču.
In ja, če ne veš: tudi za ortoka ven spravit, moraš vrata na široko odpret.
Pa tudi ko so otroci malo večji, da lahko sami vrata odprejo, jih ne odprejo z občutkom, ampak z "gasom".
No, ja, kakor hočeš, slovencelj kretencelj.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Meni pa gredo blazno na živce parkirni prostori za družine - zato tudi dosledno parkiram nanje.
Pa tudi ko so otroci malo večji, da lahko sami vrata odprejo, jih ne odprejo z občutkom, ampak z "gasom".
Saj sem napisal: naj se uvede parkirne prostore za posebno rabo: se pravi, če imaš otroka, staro mamo, TV. Ne razumem, zakaj so družine z otroki priviligirane.

P.s.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Bonton

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Pa si ti to prebral?

Ker ti ga kar konkretno primanjkuje. Vsaj v virtualnem svetu.

V realnem si verjetno pusi, ki s sklonjeno glavo hodi naokoli in si momlja v brado kako je ta svet krut.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Pa si ti to prebral?

Ker ti ga kar konkretno primanjkuje. Vsaj v virtualnem svetu.

V realnem si verjetno pusi, ki s sklonjeno glavo hodi naokoli in si momlja v brado kako je ta svet krut.
Ali jaz žalim uporabnike?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.142
1.105
113
Citat:
Citat:
Citat:
Saj sem napisal: naj se uvede parkirne prostore za posebno rabo: se pravi, če imaš otroka, staro mamo, TV. Ne razumem, zakaj so družine z otroki priviligirane.
Mogoče zato, da otroci ne letajo po parkirišču? Da se parkirajo čim bližje vhodu?
Če pa ti tovoriš TV, pa lahko parkiraš tudi malo dlje na samem, pa z vozičkom pripelješ škatlo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Mogoče zato, da otroci ne letajo po parkirišču? Da se parkirajo čim bližje vhodu?
Če pa ti tovoriš TV, pa lahko parkiraš tudi malo dlje na samem, pa z vozičkom pripelješ škatlo.
In zakaj moram parkirati daleč od vhoda, če npr. peljem v nakupovalno središče svojo staro mamo, ki težko odpre vrata in težko hodi? In še: se pravi pred uvedbo teh družinskih parkirnih prostorov so otroci brezglavo šetali po parkirišču?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ja jih.

Z svojimi umotvori izvajaš pasivno nasilje nad nedolžnimi uporabniki foruma
evil.gif

Citiraš nekaj, česar niti sam ne prebereš, še manj upoštevaš.

Družinski parkinki na primer so tam z namenom. Invalidski tudi. Verjetno parkiraš tudi na invalidskih parkingih.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Z svojimi umotvori izvajaš pasivno nasilje nad nedolžnimi uporabniki foruma
evil.gif
Aja. Enoumje.press.
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Citiraš nekaj, česar niti sam ne prebereš, še manj upoštevaš.
ne spominjam se, da bi v tej temi kaj citiral - zgolj povedal sem svoje mnenje, da bi veljalo razmisliti o uvedbi parkirnih prostorv, ki so tam za slučaje, ko potrebuješ prostor. Najbrž se tudi ti strinjaš, da ni fer, da morajo upokojenci pešačiti čez pol parkirišča.

Citat:
Uporabnik olfa pravi:Družinski parkinki na primer so tam z namenom. Invalidski tudi. Verjetno parkiraš tudi na invalidskih parkingih.
Jap, tam so z nameno, ki pa je neumen.
Osredotočimo se na temo in prenehajmo z ad hominem komentarji. Ne poznaš me, tako da stfu.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.845
2.132
113
Če tako težko hodi, jo posadi na voziček. Če pa res tako zelo hudo težko hodi, zakaj bi jo matral in peljal v preklet nakupovalni center?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.954
6.847
113
pri taščici
Saj se ne upaš v realnem življenju alterašu predstavit kot krava konj. Če te bom videl na družinskem ali invalidskem parkingu nakladat babico, tv, pralni stroj, hladilnik, verjemi da ti ne mislim težiti kljub temu da take konjske pišeš. Glede družinskih parkingov? Kaj morajo še gor narisati poleg otroškega vozička? tvojo tv, babico, pralni, hladilnik, kolo, okno...kje še rabiš širše parkirišče. Je dovolj prostora za vse to narisati, da bodo jasno videle tudi stare mame.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Če tako težko hodi, jo posadi na voziček. Če pa res tako zelo hudo težko hodi, zakaj bi jo matral in peljal v preklet nakupovalni center?
In kaj reši voziček? Še vedno ne more odpreti vrat - in tu ne gre samo za stare ljudi, marsikdo težko pride iz avta (ljudje z bolečim križem na primer). Res ne razumem, zakaj bi bil večnamenski parkirplac bogokletje: družine bi še vedno lahko parkirale, bi pa olajšali življenje marsikomu drugemu.

Je pa po drugi strani tudi res, da za razliko od parkirnega prostora za invalide, kjer moraš imeti nalepko, tu lahko parkira vsak, no questions asked.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Citat:
Citat:
Citat:

P.s.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Bonton

Tole je pa kaj?

Buče? Sam si dal link od bontona gor, kaj se sedaj ****** kle.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj se ne upaš v realnem življenju alterašu predstavit kot krava konj. Če te bom videl na družinskem ali invalidskem parkingu nakladat babico, tv, pralni stroj, hladilnik, verjemi da ti ne mislim težiti kljub temu da take konjske pišeš. Glede družinskih parkingov? Kaj morajo še gor narisati poleg otroškega vozička? tvojo tv, babico, pralni, hladilnik, kolo, okno...kje še rabiš širše parkirišče. Je dovolj prostora za vse to narisati, da bodo jasno videle tudi stare mame.
Noup, naj se samo izbirše znak za družine in napiše 'večnamenski parking'.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Jaz sem čisto miren.

Parkiram kot je treba in se ne kurčim na parkirna mesta kjer nimam kaj počet.

Pa ti?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem čisto miren.

Pa ti?
Jaz pa samo povem svoje mnenje, da so tista parkirišča bedasta (brez osebnih napadov in podobnega)

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.142
1.105
113
Citat:
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem čisto miren.

Pa ti?
Jaz pa samo povem svoje mnenje, da so tista parkirišča bedasta (brez osebnih napadov in podobnega)
So ti pač bedasta. V redu. Ampak to svoje mnenje ti ne daje pravice zasedati jih (kadar ne pelješ invalidne mame v šopong).
Saj si ti linkal nek bonton, a ne?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem čisto miren.

Pa ti?
So ti pač bedasta. V redu. Ampak to svoje mnenje ti ne daje pravice zasedati jih (kadar ne pelješ invalidne mame v šopong).
Saj si ti linkal nek bonton, a ne?
Me niti ne zanima: kolikor mi je znano, parkiranje na parkirnih prostorih za invalide ureja zakon o cestnem prometu. Ne gre niti za državljansko nepokorščino, glede na to, da ne kršim zakona. Bonton pa kršim tudi v primeru oinvalidne mame, glede na to, da zakonsko gledano ne ustrezava definiciji družine.

Nazadnje urejeno: