Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Jaz bi predlagal tudi, da nekatere garazne hise ustrezno oznacijo parkirna mesta za invalide z rumeno barvo in z znakom, ki ni v obliki 10x10 cm na 4 m visine. Sem zadnjic dozivel sok, ko sem se vrnil v garazno hiso in ugotovil, da sem na invalidskem parkirnem mestu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.351
769
113
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Jaz bi predlagal tudi, da nekatere garazne hise ustrezno oznacijo parkirna mesta za invalide z rumeno barvo in z znakom, ki ni v obliki 10x10 cm na 4 m visine. Sem zadnjic dozivel sok, ko sem se vrnil v garazno hiso in ugotovil, da sem na invalidskem parkirnem mestu.
Kje si pa nasel garazno hiso s 4m visokim stropom...?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Še en predlog rešitve:https://www.youtube.com/v/TjAcEyNv_t0

kje bi se dalo dobit take velike nalepke? jst bi tole polepil na par avtomobilov na parkingu naše firme, eni idioti mirno parkirajo čez dve parkirni mesti, drugi moramo pa parkirat skoraj na travniku

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Klik
Še en Audi na prostoru za invalide

Zanimivo, da ti lepiš takele slike gor, ki ti je pa parkiranje na invalidih čisto samo umnevno... Po tvojem bi tako ali tako parkiru drugje, pa šu par metrov peš... tako ti praviš. In ne sprašuj kje, ne grem tebi na ljub še enkrat brat cel post in te citirat...
smile-1.gif

Za tiste, ki parkirajo na dveh boksih mam pa tak lep star avtoček, ki ga opravljam za razne opravke in shopping, da se ga komot not zrine, da je lepo v boksu, potem grem na kavo in se deb...lu smejim v faco, ko ga gledam, kako se matra, da pride v avto (najbolši je bil tisti, ki je not lezu čez prtljažnik - mi je blo prav žal, da ga nisem mogu posnet)
smile-1.gif

Se pa pridružujem vsem ostalim (sintič, ti si izvzet, ker razmišljaš kontra od vseh), in na prostorih za invalide NIKOLI ne parkiram. Se raje sprehodim, parkiram drugje, ali pa počakam pri strani, saj se folk dosti hitro menja.

LP

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Včeraj pred Qlandio v Kranju:

28092012179.jpg

Jaz sem imel od tam do svojega parkirnega prostora 15 korakov...
tongue-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.011
386
83
tam ko se terc po tori rola
Nekateri smo srečni, da lahko hodimo, pa nam ni težko prepešačiti par deset metrov dalj do trgovine. Resnično mi pa ni in nikoli ne bo jasno, zakaj ne kaznujejo teh, ki parkirajo na mestih za invalide... Je tako težko policistom iti enkrat na teden (za prvič bo dovolj en dan v tednu) po trgovskih centrih in pisati kazni, redarji pa lisičiti...?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.380
307
83
To je bl redarska pomojem, majo več časa. Pred Mercatorjem Hpermarket Šmartinska je polno takih bolnikov, pa da ne govorim, da je 3/4 parkinga sigurno zmeri frej, ampak ne, on gre tja, da ma še 1m bliži.
Na šihtu čez oken tud gledam določene primerke, ko mamo trak pred vhodom, za dostavo in podobno. Ja nekteri so tok, da ga gre umaknt pa parkira, ko pa gre, seveda gospodi ni do tega, da bi ga nazaj pospravil. Sem si pa najdu zabavo na ta račun
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.011
386
83
tam ko se terc po tori rola
Mi pa imamo v firmi en tak prostor za razklad robe, 10x10 metrov. In vedno se najde kakšen bebec, ki parkira avto tja. Ja, nič. So jih viličaristi že ene parkrat obložili z železnimi paletami. Pustiš še uro- dve, potem ko pride odkod. Potem se ga pa usmiliš. Šola je vzgojna, povratnikov ni. Ker vsakemu povemo, da drugič bo paleta s kakšno visoko naloženo robo ''nenadoma padla'' na avto...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Klik
Še en Audi na prostoru za invalide

Zanimivo, da ti lepiš takele slike gor, ki ti je pa parkiranje na invalidih čisto samo umnevno... Po tvojem bi tako ali tako parkiru drugje, pa šu par metrov peš... tako ti praviš. In ne sprašuj kje, ne grem tebi na ljub še enkrat brat cel post in te citirat...
smile-1.gif

Za tiste, ki parkirajo na dveh boksih mam pa tak lep star avtoček, ki ga opravljam za razne opravke in shopping, da se ga komot not zrine, da je lepo v boksu, potem grem na kavo in se deb...lu smejim v faco, ko ga gledam, kako se matra, da pride v avto (najbolši je bil tisti, ki je not lezu čez prtljažnik - mi je blo prav žal, da ga nisem mogu posnet)
smile-1.gif

Se pa pridružujem vsem ostalim (sintič, ti si izvzet, ker razmišljaš kontra od vseh), in na prostorih za invalide NIKOLI ne parkiram. Se raje sprehodim, parkiram drugje, ali pa počakam pri strani, saj se folk dosti hitro menja.

LP
Veš zakaj sem nalimal link? Ker me je zanimalo, ker model se bo prvi spravil na tistega, ki je pokazal na kršitelja, medtem ko kršitelja ne bo nič grajal. In zanimali so me morebitni komentarji o tem parkiranju . Rezultat ni bil prav nič presenetljiv.

Ampak je razlika med slikco na linku, ki sem ga pripel in ostalimi slikcami. Na vseh ostalih slikcah, kjer se na široko zgražate nad narobe parkiranimi imajo invalidi priste parkplace čisto v bližini. Na slici iz mojega linka pa invalid dejansko nima kam parkirat, ker je vse zasedeno, pa si vseno nihče ni drznil grajat parkiranja na prostoru na invalide.

Pa si kdaj pomislil, da na dveh parkplacij parkirajo invalidi, ki rabijo več prostora in parkirajo tam, ker jim je nekdo zaparkiral invalidski parkplac?. Ne vem koliko so veseli tvoje prijaznosti, da jim parkiraš tik ob vratih.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Nekateri smo srečni, da lahko hodimo, pa nam ni težko prepešačiti par deset metrov dalj do trgovine. Resnično mi pa ni in nikoli ne bo jasno, zakaj ne kaznujejo teh, ki parkirajo na mestih za invalide... Je tako težko policistom iti enkrat na teden (za prvič bo dovolj en dan v tednu) po trgovskih centrih in pisati kazni, redarji pa lisičiti...?

Ne vem če imajo policisti in redarji pristojnost hodit po privat parkingih in tam pisat kazni, razen če jih lastnik takega parkinga ne pokliče. Leta nazaj ko sem delal v enem od shopping centrov in praktično vsak dan poslušal pritoževanja strank nad tem, da so parkirna mesta za invalide zasedena s strani neinvalidov sem na moje vprašanje zakaj se nič ne stori glede tega dobil odgovor, da se nad stranke pač ne kliče policistov ali redarjev.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
[Veš zakaj sem nalimal link? Ker me je zanimalo, ker model se bo prvi spravil na tistega, ki je pokazal na kršitelja, medtem ko kršitelja ne bo nič grajal. In zanimali so me morebitni komentarji o tem parkiranju . Rezultat ni bil prav nič presenetljiv.

Ampak je razlika med slikco na linku, ki sem ga pripel in ostalimi slikcami. Na vseh ostalih slikcah, kjer se na široko zgražate nad narobe parkiranimi imajo invalidi priste parkplace čisto v bližini. Na slici iz mojega linka pa invalid dejansko nima kam parkirat, ker je vse zasedeno, pa si vseno nihče ni drznil grajat parkiranja na prostoru na invalide.

Pa si kdaj pomislil, da na dveh parkplacij parkirajo invalidi, ki rabijo več prostora in parkirajo tam, ker jim je nekdo zaparkiral invalidski parkplac?. Ne vem koliko so veseli tvoje prijaznosti, da jim parkiraš tik ob vratih .

Le zakaj ni nihče grajal... mogoče zato, ker zopet provociraš. Sploh odebeljen post je zanimiv... sploh glede na to, da v parkiranju na invalidih ne vidiš nič slabega - tvoji prešnji posti - sedaj si pa kar spremenil mnenje... le zakaj?

Glede razlik.. vidijo se samo trije avti... kaj je še okoli se ne vidi.. tebi pa ravno ne gre pripisovati neke kredibilnosti....

Moje mnenje glede parkiranja na invalidih sem že povedal - če ne znaš ali nočeš prebrat ti ne morem pomagat.

LP

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Sicer ne spada ravno sem ampak vseeno, dons zjutri na Viču, spredi so še šraufe pstil (nesrečnež je iz MB-ja):

a je tisti parkplac na dougem mostu kaj zavarovan?

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Aha, zdej pa vemo kje ima BMW težišče
smile-1.gif
Dobr so zadel, da se ni prevnil

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
na tej strn je en, na druga pa dva kvadra, zgleda jim je en zmanjku...