Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bi ga dobili, bi verjetno butnil "samo po kruh sem skočil"...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.910
16.016
113
To je sigurno njegovo službeno vozilo, v privat času se pa prevaža z bmwjem. Ni druge, ti bo juris potrdil.

(drugače pa je najverjetneje šlo za dostavo in je tam parkiral za minuto ali tri, ta vhod mi ne deluje kot vhod za stranke.....in ja, vem, da to ne opravičuje dejanja)

I

Izbrisan uporabnik #488

Hoferju s takimi dostavljajo?
smile-1.gif

Zadaj okoli je dostava, ne tukaj... tu prideš direkt med police.... fake prehod je, ne pa tudi fake invalidski.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.910
16.016
113
Mah v mislih sem imel kakšno drugo dostavo česarkoli, ne ravno hofer robe za na police
grin1.gif

Drgač pa itaq pacient a ne (lahko bi ga povabili na alter)...saj sem napisal...99,9% bmwjaš potem pa sledi tista fora "navada je železna srajca"
tongue-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tale s Panamero je pa moj sosed
redface-1.gif
samo ne vem če je njegova botoks-face žena parkirala ali on...
In kdo je ta model, če ni skrivnnost? Sem že imel čast opazovati njegove vragolije na AC, posebej na kratkem odseku med Torovim in odcepom za Vodice, kjer je postavljal rekord za rekordom v kretensko nevarnem obnašanju na cesti.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Na to sem že navajen...drugič slikam, ko grem v Hofer. Danes jih je bilo ene par tako parkiranih...slika bo drugič
smile-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.400
2.473
113
SV SLO
Ker je to trenutno v modi. Pred hoferji se tekmuje kdo bo z čim dražjim avtom najbolj neumno parkiral. Se ne sekiram preveč ker vedno parkiram v tretji vrsti od vhoda. Tam je vedno dovolj prostora pa še ne reskiram objave svojega vozila v tej temi.
evil.gif

ne6c

Pripravnik
13. mar 2013
40
0
6
Bog ne daj, da bi šel več kot 5m iz avta do trgovine!

Za nekatere bi resno morali uvesti supermarkete na princip Drive-In Baumax-a in ostalih, glede na slike v tej temi, je potencialnih kupcev, več kot dovolj.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Včeraj vrgel uč pri Hoferju na inv. parkirna in dejasnko funfer parkiran, tipson pa blondina mentalno invalidna očitno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Moraš pa imet že kar srečo, da prideš pred Hofer in ni nekdo parkiran kot tale
bonk.gif
Ampak zgleda se nočejo zamerit strankam in ne ukrepajo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Problem je prej to, da dobi izpit vsak, ki ima denar za plačat izpit ter pet minut časa...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.890
11.026
113
to ni stvar izpita, znanja ali cene, ampak kulture. Če bi te avtombile vozili stran in na razrez, bi se tudi kultura popravla
wink-1.gif

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
ej sam res... pred Hoferjem res skoraj vedno srečam tak primer -- včasih celo dva v vrsti pred vrati -- na drugi strani pa vse prazno!

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik iii pravi:
ej sam res... pred Hoferjem res skoraj vedno srečam tak primer -- včasih celo dva v vrsti pred vrati -- na drugi strani pa vse prazno!

Samo dva? Še dobro je. Jaz jih kdaj vidim tudi po 4 ali 5.
@sajkek; to pa tudi res, ampak kulturo boš žal zelo težko spremenil.
frown-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ko pa kupci telih kinderjajcev vozijo kot debili, je pa vse ok. Resno, še enega od teh jajc nisem videl, da ne bi vozil kot v italijanskem filmu iz 70ih.