A bo, tkole odokativno, 40 kil prevelika telesna teža dovolj dober argument? Sklepam pa to po tem, ker take osebke videvam parkirati na neprimernih mestih.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Aja?In po čem ti to sklepaš? Tko, z argumenti, se razume!
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Štorklja s culico. V tujini je to že kar nekaj časa, pri nas pa so to začeli sedaj počasi uvajati. Nekaj jih je v BTCju, če se ne motim, je tudi pred Mercator centrom v Šiški...
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
He he, to je tudi 'moj' Hofer in sredi ceste parkirani penzionisti, kure in kreteni so stalnica. Par metrov naprej je parking za invalide in zasilni izhod iz trgovine, ki sta poleti redno zaparkirana ker narod lovi senco.
Ni potrebe, da ti je zaradi mojega posta zavrela kri. Drugače pa sem se zajebaval.Citat:
Si ti nepismen, retardiran al res samo tako fovš? Pisal sem skrajno počasi, da bi lahko prebrali tudi taki, kot si ti. Bom ponovil.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A vidiš, zato pa morate vozniki velikih avtomobilov parkirati na parkirnem mestu za invalide. Tam je bočnega prostora več, zato lahko normalno vstopate in izstopate, pri tem pa vas ne oviramo fovšljivci v avtih za 200€.
Nikoli, res nikoli ne parkiram na invalidskem parkirnem mestu.
Navodila: drugo vrstico, odebeljeno, preberi večkrat danes zvečer in še jutri nekajkrat, potem se o njej pogovori z domačimi in terapevtom, da jo boš do nedelje razumel.
In zakaj tega ne narediš? A nimaš jajc?Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Takim bi jaz z veseljem s kijem zbil obe stranski šipci, pa še tiste tamale šipce ob strani razbil, pa še prednjo in zadnjo.
Potem pa bi poklical pajka naj ga odpeljejo.
Ne, škode mu res ni treba delat, ker si potem enak takemu retardiranemu debilu. Predlog enega policaja je sledeč: spustiš gume (vsaj dve) do nivoja, da je avto še na zraku in da lahko pelje 1kmh. Do tu menda še ni poškodovanje tuje lastnine in lahko kliče FBI če hoče, mu ne bo nič pomagalo. Čim mu gume spustiš do dna, pa lahko jamra, da si mu poškodoval lastnino. Tko nekako.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vse lepo in prav, toda da bi zaradi tega delal škodo na tujem avtomobilu, se mi zdi bolano!
Ne nisi enak retardiranemu debilu, ki narobe parkira. Si še veliko slabši.Citat:
Ne, škode mu res ni treba delat, ker si potem enak takemu retardiranemu debilu. Predlog enega policaja je sledeč: spustiš gume (vsaj dve) do nivoja, da je avto še na zraku in da lahko pelje 1kmh. Do tu menda še ni poškodovanje tuje lastnine in lahko kliče FBI če hoče, mu ne bo nič pomagalo. Čim mu gume spustiš do dna, pa lahko jamra, da si mu poškodoval lastnino. Tko nekako.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vse lepo in prav, toda da bi zaradi tega delal škodo na tujem avtomobilu, se mi zdi bolano!
ali pa zaparkirat spredaj in zadaj da se malo zmatra ga ven dobit ali pa da ga sploh ne dobi ven. una dva sta itak "samo po cike skocila"Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kako to misliš? da tista spredaj in zadaj parkirata izven boksa al kako? Pa je to dovoljeno?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ali pa zaparkirat spredaj in zadaj da se malo zmatra ga ven dobit ali pa da ga sploh ne dobi ven. una dva sta itak "samo po cike skocila"Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
In zakaj tega ne narediš? A nimaš jajc?Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Takim bi jaz z veseljem s kijem zbil obe stranski šipci, pa še tiste tamale šipce ob strani razbil, pa še prednjo in zadnjo.
Potem pa bi poklical pajka naj ga odpeljejo.
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Matr me matra že par dni, odkar je tale post ... a kaj me matra?
Dejmo se enkrat dobit, pa najdemo kakega takega zahojenca, ki ne zna parkirat, da ga zaparkiramo. Z vseh štirih (ali pač treh) strani.
Pol gremo pa lahko še na...