Ne, ne, reci mu naj ti jih zdaj vrneSosedu sem pomagal pred 15 leti pri betoniranju škarpe, ponujal je na koncu 20€ samo jih nisem vzel.
Zdaj sem postal malo bolj požrt na denar, a bo ok, če mu grem reči, da bi jih sedaj vzel
Ne, ne, reci mu naj ti jih zdaj vrneSosedu sem pomagal pred 15 leti pri betoniranju škarpe, ponujal je na koncu 20€ samo jih nisem vzel.
Zdaj sem postal malo bolj požrt na denar, a bo ok, če mu grem reči, da bi jih sedaj vzel
Ne bo, če ne boš zahteval obresti.Sosedu sem pomagal pred 15 leti pri betoniranju škarpe, ponujal je na koncu 20€ samo jih nisem vzel.
delo na črno...dobr da vas ni kdo vidu in prjavu....Sosedu sem pomagal pred 15 leti pri betoniranju škarpe, ponujal je na koncu 20€ samo jih nisem vzel.
Ampak Rupnik nagrado še vedno ima, vsi razlogi, zaradi katerih je nagrado zavrnila še vedno obstajajo.Uradno:
Svetlana Makarovič bo na proslavi ob kulturnem prazniku sprejela Prešernovo nagrado
Pesnica Svetlana Makarovič bo letos sprejela Prešernovo nagrado za življenjsko delo. Pred 23 leti jo je zavrnila, ker jo je dobil tudi pater Marko Ivan Rupnik. V zadnjem obdobju je patra vrsta redovnic obtožila spolnih zlorab.www.rtvslo.si
Misliš, da je čas za prijavo že mimo?delo na črno...dobr da vas ni kdo vidu in prjavu....
Imam občutek, da bo Rupnik nagrado vrnil.Ampak Rupnik nagrado še vedno ima, vsi razlogi, zaradi katerih je nagrado zavrnila še vedno obstajajo.
zdej je čas, da odkidata škarpo, pa zganicaraje vzami dva pira, idi do soseda in skupaj obujajta spomine, kako je bilo takrat fajn... pa še sosed bo kakšen pir prinesel, pa bo svet takoj lepši..
Sej ni point, ali nagrado ima - vrnil ali nevrnil, ampak ker so mu jo podelili mimo razpisa.Imam občutek, da bo Rupnik nagrado vrnil.
Sej Prešernu bi jo tudi odvzeli, če bi jo dobil.bizarna proslava bo
imho.
prešeren salte dela v grobu.
Če ne bo dal 20€ ga bom prijavil in poročam.Misliš, da je čas za prijavo že mimo?
Imam občutek, da bo Rupnik nagrado vrnil.
Saj je v napovedniku, da bo imela performans (recitacijo posebej za ta namen napisanega besedila)Imam prej občutek, da bo naredila kak show na podelitvi.
Saj je v napovedniku, da bo imela performans (recitacijo posebej za ta namen napisanega besedila)
Ne pozabiti, da je denarni del prevzela. Tokrat dobi samo papir.....
Bi bilo treba priznat, da so mu jo nepravilno podelili, Napaka je pri tistem, ki mu jo je dal, ne pri rupniku.
...
Ne vem zakaj ji sedaj dopuščajo da spet serje. Če bi bilo po moje bi ji sporočil, da lahko papir prevzame spodaj pri vratarju v času uradnih ur.Ne pozabiti, da je denarni del prevzela. Tokrat dobi samo papir.
Čestitam. Vsaj enkrat si povedal tako kot jeNe vem zakaj ji sedaj dopuščajo da spet serje. Če bi bilo po moje bi ji sporočil, da lahko papir prevzame spodaj pri vratarju v času uradnih ur.
Z letošnjimi nagradami pa nima ona nič, da bi morala bit tam zraven. takrat, ko bi papir lahko prevzela jo pač ni bilo po njeni krivdi.