Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
V S2 grejo tudi protected, za S2+ pa ne morem trditi, ker je nimam. Sicer pa zaščitenih baterij pri tej lučki ne potrebuješ.
S2+ ima malo plitvejši reflektor kot S2, tako da ima malo širši snop(enak kot S3), kar pomeni tudi, da ne sveti tako daleč, kot S2.
Evo, da javim izkušnje. Naročil na fasttech, dobil po cca. 3 tednih. Vzel sem zgoraj navedeno Convoy S2 in pa nosilec za kolo.
Nosilca se ne da montirati na MTB krmilo, je preširoko, sem potem kar z vezico zategnil in drži za normalno vožnjo po cesti. Na specialko se pa sploh ne da. Čakam še tiste silikonske trakove, bo verjetno boljše.
Convoy S2 sem zadovoljen z izdelavo, se mi zdi kar kvalitetno narejena, primerljivo z nekaj let staro Fenix svetilko. Sveti pa tudi kar v redu, čeprav sem pričakoval več oz. preveč od take majhne svetilke. Snop bi bil za moje pojme lahko ožji in malo daljši za vožnjo po cesti, ker osvetli skoraj oba pasova ceste. Sveti pa na najmočnejši osvetlitvi dovolj, da se da vozit enih 30km/h. Za izven ceste/off road MTB furanje bi bila pa verjetno boljša ena izmed tistih z dvema ledicama in battery packom.
Drugače pa za takšen denar odličen nakup, če bo delala.