Sveti sedež fasal pedofilske tožbe

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Da ni tale poba nad nami pomešal umetne oploditve in kloniranja?
smile-1.gif

Saj vem, da to (upam) ni res, ampak glede na sci-fi vložke sem najprej pomislil, da fantu begajo misli k ovčki Dolly
smile-1.gif
.

Pa smo spet pri ovcah...
smirk-1.gif

2. sep 2007
1.538
827
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Blackjack:
Zame je pedofilija bolezen.

Saj si sam povedal vse. Samo vzrok pri duhovnikih si pozabil napisati.

Po tvoje je pri duhovnikih vzrok bolezni ta, da so se ( v zmoti ) odlocili ziveti brez spolnosti, oz. je za to kriv delodajalec (RKC), ki jim jemlje pravico do spolnosti.
Jaz se s tvojim misljenjem ne strinjam, ker mi tvoje misljenje disi po zagovarjanju duhovnikov. To, da bi lahko imeli spolne odnose ne bi preprecilo njihove bolezni.

Jaz jih ne zagovarjam, zame so duhovniki enako bolani kot poroceni pedofili. Mislim, da so vzroki nastanka bolezni enaki, kot so pri porocenih moskih ( npr. napacna podoba spolnosti iz otrostva, neprijetne pretekle izkusnje, itd. )

Cudno da (za vsak slucaj napisem skoraj) nikjer ne slisimo, da je kak armenski zupnik klepinil otroke, ali zupnik v srbiji, romuniji pa na koncu tudi egiptu in ostalih sicer krscanskih drzavah ki imajo drugega "delodajalca". Res cudno.

Verjetno imajo katoliski zupniki taksno nesreco, da so ravno oni "bolani", medtem kot kaksnen grski zupnik na kreti pa komot natepava "sve u 16".

http://blogian.hayastan.com/2006/05/10/An-Armenian-Priest-Possible-Molester/

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Zakaj je to relevantno? Glede na to, da v kratkem roku nataliteta Slovencev ni problem, se mi zdi nesmiselno posegat v pro-choice sistem.

Če se otrok odloči, da ne želi biti starš, kdo si ti, da mu boš oporekal?!

In končno... to niso otroci. To so zarodki. Vsi tisti, ki trdijo drugače, naj prestavijo božič na 25. marec ali pa so lepo tiho.
evil.gif

Seveda je relevantno, ker opravicujes splav s tem, da gre za degenerirane zarodke. Zdravih je precej vec, kar dobro ves ampak ne upas povedati. Upas povedati, tako plasticno kako to pocnete ali te je sram?

In procentualno je se vedno dalec, dalec najvec pedofilov med starsi, sledijo ucitelji, zdravniki, duhovniki (tudi musliji) so nekje pri repu. Ampak jebiga, iz kontexta vleci je ovcam prijazno.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Splava nikakor NE opravičujem s čimerkoli.

Sem pa absolutno pro-choice. Naj se odloči vsaka ženska po svoji vesti. Zakaj je to tako težko razumeti?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.288
113
blizu močvirne prestolnice
Tudi sam ne odobravam splava, toda vseeno mislim da je to na ženski, pa se naj sama odloči seveda upam da ima podporo tudi pri partnerju. Glede pedofilstva sem že povedal svoje mnenje, kdorkoli stori kaj žalega otroka, bi mu bilo treba takoj odrezati spolni organ.

sass

Guru
1. sep 2007
5.246
889
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Mene bolj zanima koliko je splavov 15-25 letnic, ki pijane zanosijo v petek zvecer? Taksnih popolnoma zdravih otrok. Zanima me ali se vodi evidenca, koliko popolnoma zdravih vs. bolnih.
po podatkih iz enega članka, ki sem ga bral pred časom, naj bi večino nespontanih splavov šlo na račun žensk po 35 letu, zaradi nezaželene nosečnosti.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Mene bolj zanima koliko je splavov 15-25 letnic, ki pijane zanosijo v petek zvecer? Taksnih popolnoma zdravih otrok. Zanima me ali se vodi evidenca, koliko popolnoma zdravih vs. bolnih.
po podatkih iz enega članka, ki sem ga bral pred časom, naj bi večino nespontanih splavov šlo na račun žensk po 35 letu, zaradi nezaželene nosečnosti.
Tako je. Najstniških nosečnosti imamo pa najmanj v eu

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Lepo, da si spregledal linke o pedofilskih dohtarjih.

Obstajajo pedofilski dohtarji,piloti,vodoinstalaterji, zupniki, avtomehaniki in se kdo se najde....

you were trying to say?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Da ostali so navadni ljudje, župniki pa so bližje bogu,in glede na to da naj bi ta vsemogočni one neprestano opazoval vsakega od nas, bi moral tiste, ki su mu bližje (župnike in podobne) še bolj, in glede na to da kolikor vemo nikoli ne stisne enemu župniku poštene zaušnice ko ga vidi da se ta gre nečedne stvari s mladoletniki, lahko sklepamo da, ali boga ni ali pa da bog odobrava pedofilijo.

Kar sicer nebi bilo čudno glede na to da odobrava sužnjelastništvo, posilstvo in holokavst.

Podobne teme

I
Odgovori
138
Ogledi
21.331
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I