Problem je da si ti to povsem napacno razumel. On je pac napisal da bi sedaj kupil nekaj “hudega” kar si zeli, kar ga privlaci itd....ne pa da se odpoveduje nakupom za naslednjih 20 letOpis je bil da naj bi bil to zadnji (mogoooooče predzadnji) avto.....se pravi model rabi nekaj kar bo delalo 15-20let...
z lahkoto,1- 2 leti star naloudan GLC.Čakam sajkeka da uleti z MB predlogom....
Jaz bi vzel kaj takega:
...Mercedes-Benz GLC coupe :: Avtonet ::
Mercedes-Benz GLC coupe GLC Coupé 220 d 4MATIC Avt., letnik:2019,49990 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
Tocno to. Ce das 50k za avto, pol more met vso opremo.Jaz takega avta brez aktivnega tempomata tudi pogledal ne bi...
To je še SFRJ logika. Če je zvezda je lahko tudi s šipami na vinto. Važno da je nemc..Tocno to. Ce das 50k za avto, pol more met vso opremo.
Opis je bil da naj bi bil to zadnji (mogoooooče predzadnji) avto.....se pravi model rabi nekaj kar bo delalo 15-20let...
Ne pa miljon LCD zaslonov....piano plastike....zračne vreče na podvozju...7-8-9 stopenjskega avtomatika....radarskega tempomata....led luči ki svetijo v ovinek.....in nevem kaj še....
Vse to začne crkovat po 7-10ih letih
No sej zdej smo že pri Lexusu....(drag) kompromis....
če je pa malo avanturista pa vzame DS7 al kaj je že tisto čudo od citroena. Na c5 aircross sem bil kar impresioniran za dotični denar...(cca 32 kilo fully loaded)
A X3 je pa za stare? Tisti lojtrnik?Teh 50 tisoč imam pripravljenih za avto. Ne bomo jedli paštete ob nedeljah. Imam tudi za servise, nove gume ipd. Res, da nimam ravno milijon € v sefu, da bi samo vzel sveženj in tekel z njim do najbližjega prodajalca. Ne bo pa zaradi tega nakupa nihče stradal. Zavedam se, da lahko hitro postanem odvisen od oskrbe drugih in tudi za to (pa tudi za pogreb) je na strani. Priznam, da bi me npr. 100 tisoč kar konkretno udarilo po žepu, zato ne "gledam v zvezde" in ne razmišljam o nedosegljivem.
Recept je preprost ... Najprej selekcija značke, nato selekcija ponudbe in na koncu nakup znotraj tega. Mogoče res deluje kot da dlakocepim, ampak kot sem rekel, zame to ni malo denarja.
Občutek imam, da se je tehtnica zopet prevesila na stran MB. Tudi GLB je recimo zelo dopadljiv. BMW pa ... ne vem, sedaj imam 328i, to je za mlade, ne pa za take stare junce kot sem jaz. X3 pa še nisem peljal.