Jaz kampiram z običnim hatchbackom in do danes nisem vedel da ne kampiram resno.Če resno kampiraš potem najprej prilagodiš avto in ne kupiš limuzine
Jaz kampiram z običnim hatchbackom in do danes nisem vedel da ne kampiram resno.Če resno kampiraš potem najprej prilagodiš avto in ne kupiš limuzine
v glamiping ali apartmaČe še ne veš, danes za resno kampiranje najameš selitveni servis s tovornjakom.
Dobro ajde jaz ga razumem, en clio za 10 ni lih isto kot voz za 30 (ne poznam sicer cifer)...Jaz vidim samo eno stran.
Pač če te skrbi kupi ponjavo za avto in ga pokri. Saj jaz sem tudi za to da se "pazi" na avto sam pretiravat pa res ni treba. Nakoncu je še zmeraj avto. Inventar, ki služi tebi in ne obratno.
Saj ne kampiraš. Ti šotorišJaz kampiram z običnim hatchbackom in do danes nisem vedel da ne kampiram resno.
Saj sem napisal da naj kupi ponjavo in je. Ni pa treba disertacij o tem delat. Na koncu avto je avto in 14 dni na soncu mu ne bo škodilo.Dobro ajde jaz ga razumem, en clio za 10 ni lih isto kot voz za 30 (ne poznam sicer cifer)...
Camping je ko vse s sabo pripelješ in postaviš, glamping pa ko tam dobišA ni to potem že glamping in ne več camping?
Glamping je ko ti infrastuktuo iz surovih smrekovih desk postavijo in računajo 200EUR na noč.Camping je ko vse s sabo pripelješ in postaviš, glamping pa ko tam dobiš
Idealno je seveda mazati z namenskim losjonom, in tudi sam sem tako počel 15 let.Prosim ne mu dajati nasvetov, da lahko sedeže maže z Nivea kremo. To samo uniči usnje in naredi debelo plast stranja.
V ta namen se uporablja izključno namenske preparate. Usnje se vzdržuje, ko je zunaj toplo, saj imajo takrat preparati najboljši učinke. Najboljše v začetku jeseni in pozno spomladi.
Jaz uporabljam tole in je usnje še vedno kot novo.
SONAX PremiumClass LederPflegeSet - Entfernt gründlich und schonend selbst hartnäckige Verschmutzungen, ohne das Leder anzugreifen oder auszulaugen | Art-No. 02819410 : Amazon.de: Auto & Motorrad
Kaufen Sie SONAX PremiumClass LederPflegeSet - Entfernt gründlich und schonend selbst hartnäckige Verschmutzungen, ohne das Leder anzugreifen oder auszulaugen | Art-No. 02819410 im Auto & Motorrad-Shop auf Amazon.de. Große Auswahl und Gratis Lieferung durch Amazon ab 29€.www.amazon.de
Bravo. Točno tako. Grem stavit, da bomo morali en kup stvari letos pustiti doma, čeprav gremo z dvemi avti.Poleg tega prvo pravilo prostora v avtu: noben avto ni tako velik, da ti ga baba ne more zafilat.
Če ti začne plac ostajat, ti pa napihnjene blazine not nabaše. Ker nikoli ne veš, kjer boste prespali.
Babo doma pusti, bo placa še pa šeBravo. Točno tako. Grem stavit, da bomo morali en kup stvari letos pustiti doma, čeprav gremo z dvemi avti.
Hej. Skoda bo cca 14 dni stala na morju na soncu, kampiramo, avto vem da bo na soncu.
črna armaturka, črno usnje… vse novo. Bi bilo verjetno fajn kaj zaščititi? Kako, s čim?
Tukaj je potem nadtlak v tej hali, misliš da ne o to škodovalo avtu?Skladišče / industrijska napihljiva hala | DUOL - Napihljive hale
Duolove napihljive hale so primerne za številne namene v industriji, saj zagotavljajo veliko površino brez kakršnihkoli ovir z maksimalno izrabo prostora ob minimalni investiciji.duol.eu
Pa še kak uv zaščitni premaz po zunanji strani hale, pa nima avtu kej bit.