Ja in kaj ti ni jasno! Razumem, da si malo bolj počasen, no saj boš štekal čez časIN kaj na svetu dogaja? Da so avti narejeni za 80kkm? To je danes standard? Še Yugota 45 sem vozil do 120kkm, prodal sem ga pa ker se mi ni z tefloni dalo zajebavat, da bi jih zamenjal. Štekaš? Yugota 45, največji šrot v zgodovini sveta.
Aja ... danes je šas pežojev, ki gredo do 80kkm. Now I get it.... In sedaj se počutiš pametnega ker si to ugotovil?Ja in kaj ti ni jasno! Razumem, da si malo bolj počasen, no saj boš štekal čez čas
Eni ste očitno še vedno v času Yugotov
Itak da je. Zdaj samo čakam še rdeče dolprstke.A je to alter od Borga? Grem levo jajco stavit, da je.
Ko bi ti le imel jajca pazi da ne izgubiš še tisto kar imaš.A je to alter od Borga? Grem levo jajco stavit, da je.
Dober sem saj je potem pol alterja mojegaItak da je. Zdaj samo čakam še rdeče dolprstke.
vag grupa?Ne boste verjel.
Danes imel stranko in pogovor nanesel na to uglavnem da se mu zadnje case vse kvari od tv, telefona do avta. Zacel razlagati o avtu da je pred cirka dvema mesecema kupil novega in ga imel po 10 dneh ze na servisu ker naj bi zacel trest. Dobil iz servisa avto po 43 dneh (naj bi bil problem software rekli na servisu) No po 14 dneh od servisa je avto spustil duso in jih pustil na cesti ko so se peljali na dopust (ni vec prizgal). Sedaj dali nek zahtevek za novega oziroma vracilo denarja in cakajo odgovor….
Kdo ugane kateri avto je to…..
Ahahaha.Ne boste verjel.
Danes imel stranko in pogovor nanesel na to uglavnem da se mu zadnje case vse kvari od tv, telefona do avta. Zacel razlagati o avtu da je pred cirka dvema mesecema kupil novega in ga imel po 10 dneh ze na servisu ker naj bi zacel trest. Dobil iz servisa avto po 43 dneh (naj bi bil problem software rekli na servisu) No po 14 dneh od servisa je avto spustil duso in jih pustil na cesti ko so se peljali na dopust (ni vec prizgal). Sedaj dali nek zahtevek za novega oziroma vracilo denarja in cakajo odgovor….
Kdo ugane kateri avto je to…..