Renault nima pure tech motorjevKaj pa je težava teh 1,2 puretech?? Pred leti, ko je prišel ven, sem vozil R 1,2 130hp v takratkem meganu. Bemti je to letelo... Bil pa je še čisto nov, mogoče z 1kkm. A ta R motor je tudi slab??
Tudi, samo ne tako slabi kot Puretech. Pa Renault je potem z novo generacijo 1.33 motorja zadeve uredil.Kaj pa je težava teh 1,2 puretech?? Pred leti, ko je prišel ven, sem vozil R 1,2 130hp v takratkem meganu. Bemti je to letelo... Bil pa je še čisto nov, mogoče z 1kkm. A ta R motor je tudi slab??
Kaj pa šibkejši brat TCe 90?Je pa sedaj 1.3 dobra zadeva.
Verjetno manjše trenje, manjša poraba, manj CO2.Iz kakšnega razloga so dali jermen v oljno kopel, me res zanima???
Če si ti tolk glup, da kupiš tak motor potem ni za to kriv Peugeot ali FrancozGovorim iz prve roke. Ja je kar nekaj cvetk zadnjega desetletja. Prvi VAGovi TSIji, Renojev 1.2 tce, Fordov ecoboost,... samo vsi se pa skrijejo v primerjavi s Pureteckom.
bolj neumnega kot ti ne morem pisat.Daj kaj pametnega napiš ali pa odjebi.
Če ti rad voziš starodobnike je to tvoj problem. Mi jih prodamo takrat, ko še delajoMeni je pa fascinantno to, da nekdo reče da ni blo problemov pa so meli avti več kot 100-150k. Jeben motor more 300k minimalno delat brez večjih problemov.
Ne boš verjel, da nekateri pežoji naredijo tudi tolikoMeni je pa fascinantno to, da nekdo reče da ni blo problemov pa so meli avti več kot 100-150k. Jeben motor more 300k minimalno delat brez večjih problemov.