1,9 SDI je tud tu nekje48KM in 17s do 100. Še teh 4,7L je preveč
Rabljen Camry ta letnik in s toliko km te pride cca. 10 jurjev manj, z malo manj opreme se najdejo za 15 jurjev manj.no tule smo v tem rangu, kar je ynos kupil...poraba tu tu, avta pa 2x več
ne, pac za tak denar je to to, res pa da po statistiki nisem najbolj pameten.Zajebavaš?
Ženske ne pritiskajo pedal za plin s prsti stopala, ampak s peto.Naj se odvadi zahodit gas do daske pa bo boljše....
Tudi sam sem nekaj časa rabil da sem se navadil samo 1/3 stisnit gas...
Pozabil si, da si se s tem avtom oženil, ali pa boš prodal pod ceno.Rabljen Camry ta letnik in s toliko km te pride cca. 10 jurjev manj, z malo manj opreme se najdejo za 15 jurjev manj.
Vsekakor je pa Camry 2x manj avtomobila, saj rabiš najmanj 2x manj po servisih letat. Tak da ja, Camry je bolj za tiste, ki se visoko nosijo, saj se ne rabijo poznati z vsemi mehaniki na ti.
Lani v jeseni prodal isto eksotiko po tržni ceni v roku 1 meseca.Pozabil si, da si se s tem avtom oženil, ali pa boš prodal pod ceno.
Ja seveda. Zgonjene premije s 500k km so top šit za po ljubljani in štandgas.Prepovedi so nujne, da se nekatere stvari prebijejo v ospredje.
Pravijo, da se Mazde kupuje bencinske.Sicer ni bencinar, ni do 30k, je pa SUV. Očitno še obstaja ena pametna fabrika za avtomobile ki ne špara in tišči mlinčkov not.
Nov velik dizel: kljub šestim valjem le pet litrov porabe #video
Medtem ko je delež dizelskih motorjev v Evropi upadel na 15 odstotkov, je Mazda izdelala nov 3,3-litrski šestvaljni dizelski motor. "Noro" kljubovanje ali premišljena poteza? Prvi vtisi motorja, ki na cesti prinaša uglajeno delovanje, žlahten zvok šestvaljnika in tudi zelo ugodno porabo med...siol.net
Če bi vleteli kakšni popusti ali druge akcije se mi ne zdi slab nakup glede na to kaj se danes dobi za 50k.
Kak več pa bodo povedali Mazdoljubi. Mazda mi je vedno na nek način zanimiv avtomobil.