Superge I.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Jaz bi pa te rad nabavil.
grims-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Yoox ima te dni dodatno znižanje na predmete, ki jih daš na svojo wl, tam pa ti pokaže kodo. Nato v košarico vneseš to kodo in imaš -15% in free ship.
wink-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Pol pa verjetno vrneš, tako kot v drugih spletnih trgovinah. Jaz se pri njih še nisem, saj so do sedaj vedno dopisali, če je bil model večji/manjši glede na navedeno številko.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Yoox ima te dni dodatno znižanje na predmete, ki jih daš na svojo wl, tam pa ti pokaže kodo. Nato v košarico vneseš to kodo in imaš -15% in free ship.
wink-1.gif

In seveda ti Diesel niso v tej akciji. Klasika pri meni
frown-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Kje majo sploh Diesel čevlje v Ljubljani? Včasih je mel Humanic kar nekaj izbire, zdej pa samo še en žalostn kot.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
A kdo potrebuje superge za basket mogoče? Kupil pred sezono nove, 2x imel obute, nato pa šok in spet poškodba kolena. Diagnoza? Konec moje rekreativne kariere košarkarja....

So pa Under Armour Spine Bionic, številka 45... ZS če bi kdo rabu.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Težko ti rečem. Sam čevlje ponavadi nosim 44, superge sem pa imel 45 vse. Adidas so bile 45,5 nazadnje, nike pa že zelloooo dolgo nisem imel...

Under armour naj bi imel "prave" številke, samo za šport mora bit zmeraj ena več...

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
wink-1.gif

In seveda ti Diesel niso v tej akciji. Klasika pri meni
frown-1.gif

Škoda. Verjetno so še iz lanske kolekcije, zato sedaj ni popusta.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Geox je kot loterija. Težko dobiš kvalitetne. Foter si večinoma kupuje Geox, ker mu pašejo na nogo ampak je menda že tri pare/modele nazaj nosil, ker so premočili čeprav naj ne bi.

Drugače pa moj zadnji nakup. Kupil preko Yoox.com, ker trenutno nimajo poštnine in dobil sem v dveh dneh
cheer.gif

Diesel - škoda edino, da si nisem prej probal kakšnih Diesel šuhov, da bi vedel, da imajo malenkost manjše številke. Vse vedno nosim 43, ti pa so za pol številke premali. Ravno toliko, da jih spredaj malo čutim ko hodim. Drugače pa odličen nakup za 49€
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če ne druzga, so mi takoj odpisali, da naj jim pošljem čevlje in mi vrnejo kupnino... Zdej moram pa najti nekaj drugega, udobnega, da lepo zgleda in ne premoči.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Sodelavec ima gojzarje od Ecco-ta. Jih ne more prehvaliti. Sedaj ima že tretji njihov par...Tako da priporoča
smile-1.gif

Jaz pa zadnje čase prisegam na Cushe. Imam že drugi njihov par in so mi fenomenalne
wink-1.gif

Jih imajo v Transporterju, ampak zadnje čase imajo zelo malo njihovih čevljev...