Superge I.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
salomonk (original) ma niti pogledam ne več, kaj šele, da bi jih kupil!!
rajš kupim kitajske, pa vsaj vem kaj od njih pričakujem.
dobesedno so lidlove za 5x manj denarja dlje zdržale oz še držijo.
na drugih salamonkah se odlepil podplat, trga grip, na gojzarjih se trga tkanina...
ko sem hotel reklamirat, pa prst v rit. obstaja tema na alterju.
razumem, da bi imel na enih težave, ampak na treh in različna uporanika, je pa 3muč!! adidaske pa držijo in držijo...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz mam moje Salomon Speedcross 2 že tri leta in so se mi šele letos začele trgati ampak sem jih res ogromno uporabljal. Tudi kolega, ki jih že ima 4 leta je zelo zadovoljen z njimi. Jaz bom zdaj sprobal še kitajske potem pa drugo leto spet original nabavil.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Moja bližnja in videna izkušnja z njimi je da je po enem mesecu spokala guma okoli roba kjer je tkanina prišita na podplat . in to tako spokala da zgled kot bi bile stare 10 let.
Da o čepkih spodaj niti ne govorim...obraba po dveh tednih. Pa ne asvalta ampak tek in hoja po gozdnih poteh...
Res nimam pojma ali je orginal kaj boljši ( dozdeva se mi že da je) a tole je pod vsako kritiko. Ampak za ta fake je tudi 5€ preveč za njih..

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Jaz sem svoje XA pro 3d GTX gonil slabi 2 leti. Podplat in ostali šivi so ostali relativno o.k. ohranjeni, se mi je pa začela trgati tkanina od zategovalne vrvice. Razen trganja sem s čevljem 200% zadovoljen.

Speedcross pa glede na podplat in čepke verjamem, da obrabijo prej. Sploh če se ne nosijo izključno za neurejeno podlago. Včasih res koga s takimi supergi opaziš v mestu na sprehodu.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Speedcross so za blato, asfalt, kamen, cepki letijo dol da boli glava. Hvaljena alternativa so Inov8 copati, nisem se poskusil, cakam kaksno akcijo na netu. V LJ jih ima Amfibija.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Ja, speedcrossi so delani za točno določen namen. Nosijo pa jih skoraj vsi, ki si jih kupijo, kot copat za vsak dan
wink-1.gif

Ker so pač kao moda in lepi.

Če kdo želi Salomon copat za malo širši "namen", potem naj vzame XA PRO...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pr naši bajt mamo ene 6 parov salomonk. Redno nucane. Fotr jih ma že 4 leta, štihal zemljo, betoniral, laufou, ni da ni pa so kot nove...

drgač pa jaz sm kupil lansko leto Adidas Superstar 80's edition - in mi je žal. Razpadle po enmu letu medtem ko mam superstar 2 že 3 leta. Jaz vem da drugih superg za normalno rabo ne kupim več ker je vedno samo sranje. Tako da Adidas Superstar 2 all the way!

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ima kdo izkušnje z ECCO čevlji? Kakovostni čevlji?

Vrhunski čevlji priporočam.
cheer.gif

Doma ima 2 para po 3 letih še vedno super izgledajo.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Ja, speedcrossi so delani za točno določen namen. Nosijo pa jih skoraj vsi, ki si jih kupijo, kot copat za vsak dan
wink-1.gif

Ker so pač kao moda in lepi.

Če kdo želi Salomon copat za malo širši "namen", potem naj vzame XA PRO...

podpis!

Edit

na 21run dobil X Ultra GTX za 40 €
cheer.gif
pred 14 dnevi.

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Bi vzela GTX, pa bi sedaj imela pravo vreme....
smile-1.gif

Sicer pa, kje si vzela? Carina, ddv?

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
na zappos.com, za dvoje sem dala 220$, dodatnih stroškov ni bilo, ker je bil šef službeno v ZDA in sem jih naročila kar na naslov firme, kjer je bil, pa jih je potem prinesel
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Če niso GTX potem cena niti ni tako pretirano nizka.

GTX dobiš v kakšni akciji za cca. 100€, klasične brez membrane še za kakšen euro manj.... 80-100€.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Vsekakor, vsak € se pozna.

Pri meni potemtakem razlika 10-20€ ne igra take vloge s predpostavko, da v SLO lahko uveljavljam reklamacijo, v USA ne.

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
Ja preračunano, kokr sem takrat gledala, sm prišparala cca. 80 € ... pa tudi, če bi jih manj
smile-1.gif

pri zappos je problem tudi to, da ne dostavljajo izven ZDA ... Splača se pogledat mogoče 21run, preden nabaviš tuki ..
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
V čem je fora, da trenutno po trgovinah ni izbire superg za košarko?
bonk.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Kaj se v SLO dogaja z znamko Puma?
Iščem modele čevljev iz Motorsport linije in po prvem prehodu MB trgovin jih nisem nikjer našel. Na pamet jih preko spleta nočem naročat, saj se mi je že dogajalo, da mi dva skoraj identična čevlja, v isti številki, a iz različnega materiala, zelo različno ustrezata.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Kaj se v SLO dogaja z znamko Puma?
Iščem modele čevljev iz Motorsport linije in po prvem prehodu MB trgovin jih nisem nikjer našel. Na pamet jih preko spleta nočem naročat, saj se mi je že dogajalo, da mi dva skoraj identična čevlja, v isti številki, a iz različnega materiala, zelo različno ustrezata.

Za Pumo ni uvoznika za SLO
rolleyes-1.gif