Strižnik las

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Izbira mašinc v BigBangu
shocked-1.gif

Katera od teh bi bila v redu? Velja pregovor "malo dnarja malo muzike" tudi tu?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v btc, mal od pošte nižje je štacuna s profi frizerdko opremo. emila super cut 2 je pa strojček, ki bo delal in delal,

Bil tam, ko bomo uničili sedanje,grem kupit tsito "živalsko" na kabel, ča pa me bo žulil denar pa kako baterijsko za 150 evrov.
Sicer pa so baje zakon Panasonicove(besede frizerke od moje), samo se cene začnejo z 2xx
shocked-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Baterijske se ti splača kupit, če dost uporabljaš. Meni je frizer rekel, da naj kr na kabel nabavim. Strižem se na 14 dni.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jaz imam nekega Philipsovega na kabel, kupljenega v Big Bangu.Počasi bo že zanič, bo treba novega nabavit.

Mogoče je tako hitro omagal, ker se strižem vsaki drugi dan, brez nastavka.

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zaenkrat sem zadovoljen
cheer.gif

V kompletu je še en mini brivnik na 2 AAA bateriji z nastavki za oblikovanje brade, čupanje nosnih dlačic (deluje super, bolje kot prejšnji samostojni Remington za 10€), striženje obrvi (prav tako OK)... Glavnega aparata še nisem sprobal, bom pa v parih dneh, na 6mm. Sicer so nastavki od 3 - 25mm. Filal sem ga 16 ur, kakor je predpisano.

Po prikazanem pričakujem, da mi bo komplet v redu služil dalj časa. Plačal sem nekaj manj kot 60€ v Merkurju.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kaj novega ni MikiMiška fronti? Jaz sem skoz na 3mm sedaj, mašinca laufa 2x na teden
zmaga.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Dons sm si ga kupu v Hoferju za 9€.
grin1.gif
Dons zvečer sprobam pa povem kako dela. Garancija je sicer 3 leta. Nastavki so do 30 mm. Prej sm mel pa Phillipsa (4-44 mm) in sem bil zadovoljen z njim ampak so kar dragi, tako da ko sem vidu tega v Hofer katalogu sem reku da sprobam pa da vidm kako je s tem. Strižem se pa rečmo enkrat na mesc.

Drugače pa če kdo potrebuje samo do npr. 1cm pol se mu splača kupit strižnik od elte za 7€. Doma ga imamo že kakih 10 let in še vedno dela kot nov. Je bolj "robusten".

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sej ni direkt nate letelo, pač zadnjemu merodajnemu sem repliciral
pozdrav.gif

MikiMiška je splošno ime za pojav, ko se lasje na čelu začnejo seliti v nos in ušesa
hysterical-1.gif

Na nulo pa še nisem bil
ne-ne-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Zbudimo temo
jezen.gif

Babyliss šel po gobe
cry12bpy.gif
. Nevem, kaj ga je zmotilo. Sem ga mel v toaletni in mogoče sem kam ruknil. Se čem zvečer postričt, pa me je sam cukal, pa takoj niti zalaufat ni hotel. Kaj čem to na servis pelat, ali se vrčt v nakup novega? se je interval striženja povečal na 2x na teden na 1mm oz pač kolikor pobere brez nastavkov.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Moj Remington komplet še kar deluje (tok, tok na les), 2x na teden strižnik brni, filam ga nekje 2x na mesec.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
z remington HC 600 (pa še enim hc 5??) sem nezadovoljen. Premalo gibov......slaba baterija
BOlje me striže (na 3-9mm) 8 let star babyliss, kot pa nov remington. Tudi greje se remington da je kar joj.
smoukar: si že probal kakšne lase med rezili spucat (skrtčit, razdreti rezilo?)
Če se rezilo popolnoma ne prilegata (med njima las) potem lahko pozabiš na striženje.