Strižnik las

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Trenutno imam vrvičnega Philipsa in nisem zadovoljen z njim. Strižem se vsakih 14 dni, zato bi rad imel enga bolj kvalitetnega. Sedanji je po 2 letih začel omagovat. Itak pa že nov ni bil biser. Mal sem gledal po netu, pa pojma nimam kaj bi vzel. Lahko kaj svetujete?
nahrung002.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Jaz imam od Babyliss-a komplet. je v uporabi na približno vsakih 20dni in po letu in pol uporabe dela kot nov
zmaga.gif

lahko ga imaš na vrvici ali pa ne
grin1.gif

pa še dve slikci
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A to se pobrijete na nulo ali kako? Meni bo tudi kmalu to nuja
smile-1.gif

pleša.press

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Men je 18 let, pa mi emo čupa ne paše več tok.
grin1.gif
Nekej redki so ratal.

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Na nulo bomo še probal
grims-1.gif
. Za enkrat ostajam na 6 mm. Poleti pred dopustom pa vse.
Časi, ko smo še meli čupe je minil. Sedaj postajamo že mal miki miške, je pa potrebno mal kratke met. To pa je potrebno britje vsakih 14 dni. Pri meni.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Jest sm si pred tednom tegale nabavu.

Je pa model PHILIPS QC 5170

ideo_492_qc5170_00_rtf_.jpg

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
aja še to sem ti pozabil povedat.
Če pogledaš mašinco in vidiš tisti črni gumb tam pri vrhu, no to je gumb za "turbo", je nekako tako kot pri avtu ko prime turbina, mašinci se strga
hysterical-1.gif

edit: sem šel še enkrat gledat in imam točno TALE model.
Vsi so skoraj identični samo zadnje črke se jim spreminjajo
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
lani kupil remingtona 600 v mercatorjevi akciji. pri cca 3 striženju je nehal striči-naenkrat
zamenjali so mi ga s serijo 500? ki pa odreže za en drek. Razmišljam da bi še enkrat uveljavljal garancijo in zahteval hc 600 ker v osnovi je boljši kot 500.
punca raje striže z nekaj let starim philpsom kot pa remingtonom, imam tudi 5 let starega babylisa ki mojo glavo striže najbolje od vseh praktično.(njveč "obratov", odreže tudi še...)

moja glava se striže namanj 1mesečno na 3-9mm, punca pa doma striže še 4 glave-samo okrog ušes in zadaj osalo s škrjami

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Jaz sem prejsnji teden kupil remington hc350c, ker sem hotel imet cimvec nastavkov.

Moti me to, da ima le en indikator, ki stalno gori, ko je prikljucen na omrezje in tako ne vem, kdaj je baterija polna.
Pri prvem strizenju - polnil se je cca 7 ur (potem sem prebral navodila, da bi ga pred prvo uporabo bi ga moral polnit 14 ur) se mi je spraznil, ko sem zacel s strizenjem po vrhu glave in sem se moral priklopit na elektriko.

Ce mi bo naslednjic zdrzal vec casa, bom lahko testiral sele, ko mi spet malo zrastejo lasje
smile-1.gif

Fajn bi blo tudi, ce bi imel 5mm nastavek - naslednik 3mm je sele pri 7mm...

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
En model Remingtona Titanuim sem kupil tudi jaz, vendar sem z njim totalno nezadovoljen. Sem se samo 2x obril in ga lepo pospravil v omarco. Med britjem me je precej cukal in spuščal mimo precej las. Brijem se na 6mm, cca 1x mesečno.

Sedaj uporabljam en starejši model Severin brivnika in brije super. Imam pa dokaj trde in močne lase.

Vmes sem imel še en brivnik od Philipsa, tisti model z enim nastavkom, kjer se regulira samo višina. Bril je dokaj slabo, v mes pa se je še večkrat premaknila mera na manj, kot sem želel. (švoh gumb za štelanje mere)

Lp

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Malo gledam različne modele in vidim, da se razlikujejo tudi po materialu rezilia; ali je boljše, da so rezila iz titana ali keramike ali carbona?

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Heh, vcer me je frizerka bricnila na 9, zdaj mi je zal da nisem sel do 6
frown-1.gif

Pa bomo ze, postopoma. Masinco si bom pa tudi eno nabavil.