Citat:
Uporabnik stieber pravi:
...
če bi černaæ zidal, verjetno ne bi 'pozabil' na ogrevalno dvorano...
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
dejansko so vrti okoli ?
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Bi bilo že kaj narejeno če ne bi te klošarji z ilegalnimi vrtički [lepo vidni spodaj] zafrkaval Joca tristo na uro.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
dejansko so vrti okoli ?
Jep, od okoliških stanovalcev, ki že par let uspešno blokirajo izdajo gradbenega dovoljenja, ker bi z obnovo stadiona izgubili "zelene površine".
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če bi Jankoviæ izpolnil obljubljeno Pečečniku, bi te vretičkarje pregnal tako, kot je tiste za Savo ali pri Navju. Ampak mu ni bilo v interesu
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Bi bilo že kaj narejeno če ne bi te klošarji z ilegalnimi vrtički [lepo vidni spodaj] zafrkaval Joca tristo na uro.
Če bi Jankoviæ izpolnil obljubljeno Pečečniku, bi te vretičkarje pregnal tako, kot je tiste za Savo ali pri Navju. Ampak mu ni bilo v interesu
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ma smešno se mi zdi s kakšnimi argumenti so ljubljančani branili svojega župana češ kaj vse jim je dal in ena izmed velikih zgodb uspeha je po njihovem stadion in dva mostova.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Če imaš pri Jankoviæu oz. v Ljubljani interes, ti bo povedal na kateri račun nakaži in koliko, da bo še on postal zainteresiran.... če ne boš nakazal pa lahko pozabiš na karkoli.
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ma smešno se mi zdi s kakšnimi argumenti so ljubljančani branili svojega župana češ kaj vse jim je dal in ena izmed velikih zgodb uspeha je po njihovem stadion in dva mostova.
Kot smo lahko prebrali, je v času svojega mandata obnovil in zgradil v Ljubljani osem (8) !!!mostov, kar nas je, Ljubljančane, stalo 12 miljonov evrov.
S tem je VSAKEGA Ljubljančana zapufal za (samo) 40 evrov), ki jih bom kot Ljubljančan seveda moral tako ali drugače plačati (višja vodarina, smetnina, parkirnina, karkoli)!
In kaj imam od teh mostov jaz osebno?
Prej sem moral pešačiti 300 ali 400 metrov, da sem šel čez Ljubljanico, sedaj le 150 metrov. Jak napredek.... Napredek pa seveda - na moj račun! 40 evrov na prebivalca...
In koliko je 2% ali 3% (v žep) od 12 miljonov evrov?