Stekleničke za vodo (eko trend?)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
jaz jo uporabljam na sihtu in doma izkljucna zaradi tega ker jo imam skozi pred nosom in potem spijem vsaj 2-3 litre na dan, če je nimam pred nosom pozabim pit, in se je že zgodilomda sem na dan spil kak kozarec samo.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
No če firma kar časti vodo, se bo folk seveda nacejal. Kot da pred temi flaškami ni bilo že izumljenih pip in kozarcev.

Najbolj debilno mi pa je, ko pridem v kako firmo in vidim tisto ogromno plastično flašo vode. Potem pa hladilnik spodaj dela 100 na uro, da ven priteče ledena voda, da te kar zobje zabolijo.
In kaj folk dela v 99%? Doda malce vroče, da ima potem vodo sobne temperature. Idiotizem prve klase.
Pri naslednjem obisku serviserja recite, da nastavi temperaturo. Aja, z onim balonom imate avtomat, ko že prinese vodo... Pri nas imamo povsod avtomate, kjer vodo iz omrežja filtrira in ohladi/greje.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Ravno tako pri nas. Balonov nimamo več, pač pa priključeno na vodovod in se voda filtrira ter greje in hladi. Glede na komentar temperature pa je tako, da kot vsi vemo preveč mrzlo ni zdravo. In takrat pač prilagodiš temperaturo. Če ti je še vedno premrzla, dodaš malo vroče ampak kolikor jaz vidim sodelavce nikoli toliko, da bi bila voda potem sobne temperature.

Flaška je pa praktična tudi zato, ker jo lahko dobro zapreš in drži obliko. Poleg tega si lahko v njej narediš tudi čaj (iz prej omenjenih naprav za gretje/hlajenje vode).

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, samo tisto je bolj tema o športu in flaškah, tu pa bolj o nacejanosti in smislu tega novega pojava.

Čakaj samo, da nekdo objavi ekspertizo, kako je ta voda škodljiva itd...

radenskaclassic1025.png

ta flaša ni ok?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ni
ker ni in
in potem izpadeš kot kmetavz
æe pa imaš tisto gay flaško, si jo lahko mogoče še nekam potisneš in s trakcem ven potegneš
kretenizem prve klase. da ja ne bodo dehidrirali in da ja ne bodo imeli pomanjkanje tekočine. se sprašujem kako mi spljoh uspe živeti brez da bi se nacejal z vodo cele dneve

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.171
113
v lokalni ostariji
pri nas v šoli so jih potalal vsem... tako da se že otroci nacejajo s temi flaškami;)

pač modni trend. ker je voda "in", flaše od radenske pa noče noben s sabo nosit...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
in vrjetno jim je fajn ko se mularija naceja med poukom. potem še malo prigrinejo pa je cela malica...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
pa koji [cenzura] mate problem s tem iz cesa folk pije vodo... brigite se zase...

krko

Guru
5. sep 2010
2.788
1.475
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
fora nej bi bila, da naj se nebi nabiral kamen, pa ostala svinjarija, katera rata na navadnih plastenkah po parih mesecih uporabe... vglavnem iz prve roke ti lahko povem, da je to en blef, flaša je isto svinjska kot obična plastenka, mogoče je malo dlje zdržala... vglavnem, če v bifeju vzameš od zale vodo, katero si ravnokar spil, pol maš tisto dokler naslednjič ne spiješ kakšne vode kje... in zamenjaš. za ostalo je škoda denarja...

aja, pa mogoče bolj fancy zgleda, če se folk po pisarnah šeta s tako flaško, kot pa z eno zdrsano od zale...

467716-post_slo.gif

To je to. Amen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni problema, samo je nenavadno, da so se flaške pojavile kot gobe po dežju in me je zanimalo v čem je fora.

Jaz bi predlagal še malo koloidnega srebra pa je zdravje zagotovljeno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, če te to skrbi, naj ti povem, da so te flaške muha enodnevnica, in čez pol leta ne bo nihče več vedel za njih... Pač so mel dober marketing, folk je zagrabil, denar so pokasiral, zdej gremo pa naprej izumljat nove modne hite, k bojo poceni, in se masovno prodajali...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zadnje čase opažam, da si folk nosi flaške z vodo....

Napačno si zastavil že vprašanje v naslovu (stekleničke),oziroma mešaš dva pojma! Pri teh flaškah ne gre za STEKLENICE,ampak za PLASTENKE !
Če pa kdo misli,da je flaška iz plastike enako dobra za pitje vode kot flaška iz stekla,potem naj pač pije vodo iz plastike...
Iz VSAKE plastike se izločajo strupi v vodo. Je pa količina izločanja potem odvisna od več faktorjev: kvaliteta plastike,koliko časa je voda v plastenki,na kakšni temperaturi je,ali jo pustiš direkt na soncu (v tem primeru se izloči največ strupov),itd...
Kdor ne verjame,naj pač veselo kupuje PLASTENKE po 30 eurov
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Eni dejansko mislite, da je neka flasa modni dodatek? Pac prakticno je. Natocis un liter not, najvec dvakrat na dan in mas za cel dan na sihtu. Ce pa komu pase, pa naj si hodi iskat vsakic po 2 deci, pa je. Meni cisto dol visi.

Obstajajo večji kozarci kot 2dl in tudi drugačne posode za vodo.

Ne vem zakaj folk v pisarnah rabi toliko vode, ves čas se nacejajo, kot bi res počeli kaj takega.

Me zanima če se folk v tovarnah tudi vsakih par minut stegne po flašo vode ali zadošča med malico.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zadnje čase opažam, da si folk nosi flaške z vodo....

Napačno si zastavil že vprašanje v naslovu (stekleničke),oziroma mešaš dva pojma! Pri teh flaškah ne gre za STEKLENICE,ampak za PLASTENKE !
Če pa kdo misli,da je flaška iz plastike enako dobra za pitje vode kot flaška iz stekla,potem naj pač pije vodo iz plastike...
Iz VSAKE plastike se izločajo strupi v vodo. Je pa količina izločanja potem odvisna od več faktorjev: kvaliteta plastike,koliko časa je voda v plastenki,na kakšni temperaturi je,ali jo pustiš direkt na soncu (v tem primeru se izloči največ strupov),itd...
Kdor ne verjame,naj pač veselo kupuje PLASTENKE po 30 eurov
cheer.gif

Kaj pa iz aluminijaste flaške? strupena?