Starostna razlika

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
zase veš da ne boš varal?
sanja se ti ne

p.s. ne, nisem še varal, ni pa rečen da mi pri 50 ne skoč v naročje kakšna 20 let mlajša
lahko ja, lahko pa ne

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
a bi lohk o varanju govoril v temi Zvestoba ni moderna? al pa naj modi prestavjo zadnje dvoboje/odgovore tja.

kar se mene tiče, sicer nism še nikol prevarala (sm raj končala) ampak tud ne bi dala roke v ogenj,da bom večno zvesta. pa sej noben ne more trdit, da bo večno zvest k nemška doga...

had

Pripravnik
17. jul 2007
95
3
8
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Čisto vsak je zmožen prevarat...in stojim za tem.

na zalost se ne strinjam s tvojo trditvijo.. clovek, ki ima razciscene pojme, kaj si zeli in kako si zeli stvari, ne bo varal.. prej bo koncal zvezo, kot pa naredil ta korak, ki na zalost ne vodi nikamor..

glede starostne razlike.. ali je v ljubezni res pomembno, koliko je kdo star? ce je to seveda v mejah zakonov.. meni se zdijo te debate povsem nesmiselne.. vsakomur pac svoje..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem videl primere, ko res ne bi rekel, da bi varali...in ki so vedno govorili, da pa res ne bi nikoli varali...., pa se je potem zgodilo. Nisem rekel, da vsi varajo..., so pa vsi v določenih momentih življenja, veze, določeni situaciji...to zmožni. Si ne bi upal stavit na nobenega, da ni sposoben.

had

Pripravnik
17. jul 2007
95
3
8
jaz upam staviti nase.. kar je verjetno dokaz, da obstaja nekdo, ki ne vara.. in ce lahko dokazem za enega, potem lahko se za koga
smile-1.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Dokaz?? To, na koga ti staviš, ni po mojem nikakršen dokaz.
ne-ne-1.gif

Sploh pa - dokazovati, da nekdo ni zmožen varati - najmanj zelo težko, predvsem pa nesmiselno. Pa kaj, če je tudi vsak zmožen. Važno, da vsak tega ne počne. Da zaupaš svojemu partnerju, da tega ne bo počel. Potem pa - te lahko življenje preseneti.

had

Pripravnik
17. jul 2007
95
3
8
dokaz je letel na tale del "Si ne bi upal stavit na nobenega, da ni sposoben. "

zaupati moras sebi.. ne partnerju..
ce zaupas sebi in ves, da je veliko lazje dobiti seks, kot pa se truditi in obdrzati vezo in imeti en zdrav odnos, potem pac ne varas..

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz
da se vrnemo k temi, meni se zdi odlično, da bi imel pri 50+ (če bi bil seveda ločen) kako mlado lisico okoli 25 let...saj to je pač zabava in hobi.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Seveda so kakšne izjeme, ampak so po mojem mnenju v veliki manjšini.
grin1.gif

No če je v vezi vse lepo in prav in sta na frišno zaljubljena se varanje seveda težko zgodi, enkrat ko grejo pa stavri navzdol in, ko se odtujita se pa tovrstne zadeve pač zgodijo. Pa čeprav jih vsi kritiziramo in obsojamo, ampak tako pač je ....
Tud sama bi težko za kogarkoli dala roko v ogenj, da ne bo nikoli varal, ko grejo stvari v vezi navzdol.
Če pa že, gre pa najbrž le za pomanjkanje prilike, ne za odraslost dotične osebe.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

had

Pripravnik
17. jul 2007
95
3
8
se strinjam.. in ravno to teorijo zagovarjam.. lazje je varati, kot pa se truditi in imeti, ohranjati zvezo zivo in zanimivo.. vzponi in padci so vedno in povsod prisotni.. odvisno pa je od nas samih, kaj si zelimo in kako znamo te stvari premostiti.. osnovni gradnik zveze naj bi bilo zaupanje in pa pogovor.. na zacetku je seveda seks.. in ce znamo prvi dve stvari ohranjati na nivoju, potem ne pride do varanja.. varanje je ponavadi zgolj in samo fizicni akt..
ce pa se zaljubis v nekoga, ce ti pride nekdo zelo blizu, potem pa rajsi koncas zvezo in nadaljujes svojo pot..

p.s.: se pocutim ornk starega, ko zagovarjam dolocena stalisca, ki jih pred 5 ali vec leti ne bi nikoli
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
in osivelih

sivina ni merilo vitalnosti .

moški nismo sivi...smo zgolj šarmantni
hysterical-1.gif

zgledaš pa tako kot skrbiš zase..neglede na leta.