Starostna razlika

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:vecina 40 letnikov je res ze cist na konc in osivelih in brez energije. so pa izjeme, kot pravim.

Tole se strinjam. Ampak jaz poznam kar nekaj 35-45 let starih, ki izgledajo tolk hudo dobro, da bi mu dal vsaj 10 let manj
cool-1.gif

da se pohvalm
wink-1.gif

35......pecajo me pa 20 - 30....
cheer.gif

pa nč jih ne moti žena....
cool-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:vecina 40 letnikov je res ze cist na konc in osivelih in brez energije. so pa izjeme, kot pravim.

Tole se strinjam. Ampak jaz poznam kar nekaj 35-45 let starih, ki izgledajo tolk hudo dobro, da bi mu dal vsaj 10 let manj
cool-1.gif

da se pohvalm
wink-1.gif

35......pecajo me pa 20 - 30 let starejše....
cheer.gif

cool-1.gif

evil.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

Po izkušnjah sodeč, se nekako bolje ujamem s starejšimi tipi-naj bo vsaj kako leto ali dve, pa tam nekje do 5-6 (ok, leto gor ali dol). Mlajši so me le redkokdaj prepričali v kaj več kot krajšo zvezo oz. neresne scene...Nimam sicer nič proti zvezam, kjer je velika starostna razlika-dokler nisem v tej zvezi jaz
grin1.gif
Nekak bi se mi čudno zdelo, da je moj fant 15, 20 let starejši od mene-konc koncev ima en kup izkušenj več, da o drugačnih pogledih na svet oz. različnih okoliščinah, v katerih sva rasla, niti ne govorim. Mogoče enkrat kasneje, pri 50, 60 letih, da se to ne opazi toliko, zdaj, pri 25ih, pa si enostavno ne predstavljam tega.
Je pa res, da ti zna kak 'očuvan' in šarmanten moški srednjih let (40, 50) včasih kar pošteno kri pognat po žilah
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:

cool-1.gif

da se pohvalm
wink-1.gif

35......pecajo me pa 20 - 30....
cheer.gif

cool-1.gif

jaz imam podobno sceno
smile-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:

cool-1.gif

da se pohvalm
wink-1.gif

35......pecajo me pa 20 - 30 let starejše....
cheer.gif

cool-1.gif

evil.gif
minil so teli časi...
cheer.gif

zdej se je situacija obrnila
cool-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Dokler ......................
V osnovi smo itak vsi zvesti in proti varanju, ko se pa znajdemo v neki situaciji, da ti je neka bejba/tip všeč pa te doma čaka ženska/moški, ki te iz dneva v dan bolj buzerira pa je zgodba pri večini povsem drugačna.
Je pa res, da je ljubezen v takih situacijah ponavadi že pri koncu.
grin1.gif

Žal je tako, da naša dejanja pogosto niso v skaldu s tistim kar pridigamo - sploh kar se ljubezni tiče, ampak v ljubezni in vojni je baje dovoljeno vse.
smile-1.gif

LP

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
torej SMO popolnoma brez samokontrole?

Takole bo bolj pravilno. Seveda obstaja samokontrola..., a kot sem rekel. Se zgodi. Čisto vsak je zmožen prevarat...in stojim za tem.

a potem so tisti ki niso varal, friki?
bonk.gif

kolikor se spomnem, si še nedolgo nazaj predaval kako si proti varanju, sedaj ga pa zagovarjaš
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
torej se strinjaš z mano da ti ni za zaupat ker nimaš samokontrole.
zmaga.gif

no lepo da sva to razčistila.

over and out