Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
No zdej ko ste nametali kup bolj ali manj posrečenih izrekov, pa povejte, če res podrete vse kar leze in gre, samo da ima pičko in primerno temperaturo
Za vsako metlo raste štil - ta je še kako resnična. Nazadnje se bil šokiran, ko sem šel na roditeljski sestanek. Že dolgo nisem videl tako veliko... hmmm, manj lepih bab. Ne manj lepih, zverinsko grdih. Nekaj časa sem bil prepričan, da ni druge, kot da so umetno zanosile. Pa niso!
Tisti zgornji izreki so samo tolažba tistih obupancev, ki zlezejo na vsako, samo da je baba.
Mater si ženeš k srcu, saj pa nikjer ne piše da moreš ženit takšno, tukaj govorimo o tem da pač skočiš če je prilika in če je ženska bolj ali manj solidna. Dobro ti pač skočiš 1x na 4 leta na vrhunski top model ampak to je že druga zgodba... Aja ti si poročen, ti ne moreš več
Jaz raje pijem vodo, kot Sparovo pivo, čeprav se večina na piknikih rade volje naliva z njim. Isto je pri babah, če mi ni všeč, me ne zanima. Jebiga, nismo vsi enako sestavljeni
Ziggy ne kapiraš ti. Ne pravim ti da moraš gor na smrtno grdo babo, govorim ti o tem da če je vsaj malo simpatična pač skočiš v kolikor je prilika. Konec koncev te ne bo nič manj ali...?
Saj nihče ne oz. vsaj večina ne. Problem teh maminih sinekov je v tem da še jih večina resne baba sploh še ni imela in vsi iščejo nek ideal in sicer da je vizualno vrhunska, obvezno nedolžna, zaželjeno je tudi da imajo doma še 3 firme in zato vas večina nima sploh realne slike o tem kaj je solidno in kaj ni ampak brez skrbi, ko boste par let drkali bo začel kriterij padat in na koncu bo žena tista tagrda.. Skratka ti govoriš o res grdih in ekstremno grdih, če pa pogledaš realno pa je simpatičnih dost žensk. Ene imajo pač takšne hibe, druge drugačne. Če je mogoče malo močnejša in nima ravno 45kg še ne pomeni da ni za povaljat. Po drugi strani pa itak brezveze da se s teboj o tem pogovarjam. Ti pač ne in fertik
Pa dobro a ga boš proglasil za bedaka, ker ne podre vse kar je pri volji, da ti da noge narazen?
Nismo vsi isti, če ni kemije mi je brezveze pa tud, če je simpatičnas.sicer pa imam resno punco in mi niti na misel ne pride, da bi še kaj zravn pa, če je še tako hudi model pri volji.
A sem neumen zaradi tega?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.