Stara resnica

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Moški pofukamo vsako, ki nam da. Samo, da je ženskega spola in da vsaj približno zgleda.

Vsak, ki trdi drugače, laže, sebi in drugim.Tisti, ki si izmišljajo, da fukajo samo pičke A klase, večinoma sploh še fukali niso.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Nevem....ne fukam takih k mi niso....svaka čast če se teb na vsako dvigne....

P.S.: pa nism [censored]
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
No zdej ko ste nametali kup bolj ali manj posrečenih izrekov, pa povejte, če res podrete vse kar leze in gre, samo da ima pičko in primerno temperaturo
smirk-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Za vsako metlo raste štil - ta je še kako resnična. Nazadnje se bil šokiran, ko sem šel na roditeljski sestanek. Že dolgo nisem videl tako veliko... hmmm, manj lepih bab. Ne manj lepih, zverinsko grdih. Nekaj časa sem bil prepričan, da ni druge, kot da so umetno zanosile. Pa niso!
shocked-1.gif

Tisti zgornji izreki so samo tolažba tistih obupancev, ki zlezejo na vsako, samo da je baba.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mater si ženeš k srcu, saj pa nikjer ne piše da moreš ženit takšno, tukaj govorimo o tem da pač skočiš če je prilika in če je ženska bolj ali manj solidna. Dobro ti pač skočiš 1x na 4 leta na vrhunski top model ampak to je že druga zgodba... Aja ti si poročen, ti ne moreš več
hysterical-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Jaz raje pijem vodo, kot Sparovo pivo, čeprav se večina na piknikih rade volje naliva z njim. Isto je pri babah, če mi ni všeč, me ne zanima. Jebiga, nismo vsi enako sestavljeni
wink-1.gif

P.S Nisem poročen
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ziggy ne kapiraš ti. Ne pravim ti da moraš gor na smrtno grdo babo, govorim ti o tem da če je vsaj malo simpatična pač skočiš v kolikor je prilika. Konec koncev te ne bo nič manj ali...?
smile-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Ma, saj nima smisla. Kaj, ko bi prebral poste nad mojim in jih poskusil razumet?

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Napisal si da skačeš na bolj ali manj solidne. Jaz na manj solidne pač ne lezem. Kaj ti ni jasno?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj nihče ne oz. vsaj večina ne. Problem teh maminih sinekov je v tem da še jih večina resne baba sploh še ni imela in vsi iščejo nek ideal in sicer da je vizualno vrhunska, obvezno nedolžna, zaželjeno je tudi da imajo doma še 3 firme in zato vas večina nima sploh realne slike o tem kaj je solidno in kaj ni ampak brez skrbi, ko boste par let drkali bo začel kriterij padat in na koncu bo žena tista tagrda.. Skratka ti govoriš o res grdih in ekstremno grdih, če pa pogledaš realno pa je simpatičnih dost žensk. Ene imajo pač takšne hibe, druge drugačne. Če je mogoče malo močnejša in nima ravno 45kg še ne pomeni da ni za povaljat. Po drugi strani pa itak brezveze da se s teboj o tem pogovarjam. Ti pač ne in fertik
smile-1.gif
Kaj ti naj jaz zdaj!

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Pa dobro a ga boš proglasil za bedaka, ker ne podre vse kar je pri volji, da ti da noge narazen?
Nismo vsi isti, če ni kemije mi je brezveze pa tud, če je simpatičnas.sicer pa imam resno punco in mi niti na misel ne pride, da bi še kaj zravn pa, če je še tako hudi model pri volji.
A sem neumen zaradi tega?

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Tak ko moj kolega....eno žensko mel zaj eno leto prej pa nič, zdaj pa išče neki model, ko da bi sam bil Brad P....
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Če si v zvezi, je drugo, tu se govori o samskem življenju, sklepam.