Stanovanje za skrivna srečanja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
model hoče lubico orng prtisnt. tista pijača, ki jo časti je draga in želi 120% nazaj. prtiskanje v avtu je neudobno, hitro mine, hotel mal bolje, svoej stanpvanje je pa žganje cel popoldne. si mora lubica zapomnit free drink.

al pa enostavno rab ure, da spozna, da ne more nabrisat, k je orodje neposlušno..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Jest bi šel, ... če me moja ne dobi, pa če mi gorenjc obljubi, da bo vsakič ko bom prišel na souporabo, bajta zderatizirana. Ker picajzeljnov pa res ne bi rad redil ... sploh pa ne frentnih. Men se to grauža.
.

Zakaj se pa raje samo ne pobriješ po intimnih delih...no đungla no worries ;)

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Kam je zašla ta tema, več ni normalno. Očitno ste malo nevoščljivi. Stalno večji debili ste, vsako temo zaserjete do konca.:gorjaca:

• Všeč mi je
Reactions: kakush

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.754
6.745
113
pri taščici
Kdor jo je resno vzel, je poslal zs in se tu ni oglasil. Sploh pa ne pod nickom pod katerem ga osebno pozna nekaj 10(0) ljudi.

I

Izbrisan uporabnik #9334

ksz...fantje, kaj vam ni jasno.... on hoče denar, da bo lahko tudi ljubico preživljal.... pa dajte se že odzvat, ko vas že tako milo prosi.
Ti pa AlfaJanez... najdi si ljubico, ki ne bo tako zahtevna, da hoče lastno stanovanje,...saj tudi takšne obstajajo, menda...
:p:p

Ja, to pa! :aplauz: . Lahko bi npr. se obrnil na ono jasnovidno iz Mb, tisto kanglerjevo. Ma punca lastno stanovanje itd ... čista zmaga. :aplauz:
Ker če se greš privat sobo v španoviji ... v španoviji še pes crkne :bonk:.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj se pa raje samo ne pobriješ po intimnih delih...no đungla no worries ;)

Dec mora biti grd, ženska pa lepotica. Potem lahko pričakuješ spodobno lepe otroke.

Sicer pa imam prijatelja, ki je nekoč pravil, kako je bilo s picajzeljni. Jih je nekje staknil, jebiga ( :valjamse: ), seveda ni šel v domačo lekarno po pantakan! Saj ga vendar cel Radeče pozna ... je šel raje na bazen, kjer je v najvišjem avgustu voda komaj - komaj dosegla 22°, običajna temp. je pa bila okoli 21°, nič več.
- "Celo uro sem bil notri, čisto plav sem prilezel ven. Ni hudič da se ne bi podavli ! Ko sem se pa začel na soncu malce tajati, so pa že prilezli ven ... tam za kopalkami, pod popkom ... :bonk:"

:valjamse::valjamse::valjamse:

Nazadnje uredil moderator:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
ON se hoče kurbat na tuj račun.. ne upam povedat ženi da ni zvest a paravi da je srečeno poročen.. Če je nekdo srečno poročen ne rabi druge ženske..

A kar se tiče svobode.. Če to hočem se bom prvo ločil pa pol ostalo.. Ker spoštujem ženo itn.. A avtor pač ne spoštuje žene zato rabi drugo.. itn.. Golazen od čoveka neglde al je moški al ženska če ni zvest enemu itn..

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mmmhm, ... ti si iz Venere. Definitivno. Ali pa okoli 14 let star. :cheer:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Jaz sem že 17 let v zvezi od tega že 14 let poročen.. in če bo želel svobodo bom prvo se ločil pol vse ostalo.. ;)

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi
I

Izbrisan uporabnik #9334

Čudovito. Statistično vsakega poročenega moškega rinka na prstu vsakih 7 let nekako "zasrbi". Pa žensko menda tudi, le da je tam raster na deset let oz. tam nekje.

Te je že torej kaj fjukalo vmes ... takole ? Rinka žulila? :fredi:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bi dodal - saj je itak stara finta : če se že hoče dec kjurbati, mora menda tudi ženska biti za to. Če ne bi blo primerne ženske - tudi kjurbarije ne bi bilo. :fredi:

Včasih smo se šli igrico na Spektrumu, "zajci in lisice". Ko je bilo veliko zajcev, je bilo tudi veliko lisic, ko so vse zajce požrle, so morale pocrkati od lakote.

Torej ... če nam zmanjka primernih žensk, kwa bomo pol? :bonk: Šli med pedre?

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden
I

Izbrisan uporabnik #9334

Jap, če si kjurba, imaš svojo ceno.

Hudič je, ko je vedno dnarja nekako premalo ... :bonk:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.312
113
Ne me ni.. Ker žena me zadovolji kar si želim.. Dokler bo tako ne rabim druge :cool:;)

Izgleda da imaš majhen seksualni apetit, ko si še vedno tako navdušen nad ženo po 17-ih letih. Pa manjko izkušenj se tudi opazi. Če boš imel kdaj priliko povohati kakšno drugo rožo, verjamem da bo tvoja stara v drugem planu.