I
Izbrisan uporabnik #9334
Mah, pust puritance.
A maš tudi dobre mrhe zraven, ali si jo moram sam pripeljati?
Mah, pust puritance.
Demz, bi rad analno poizkusil?
Ne, ne bi. Mi še nikoli ni niti na misel padlo, da bi ga šel v greznico tišat.
Kwa pa ti? A tebe pa zanima ali kako? (Kako smo že rekli včasih temu ... "drekfuehrer" ... , ojej! )
Rraje greznco kot pri 16ih 10 letnico...
Ljubi Bog ! Saj si rojen za komunalca! A tebi to diši?
Ja res, v tvojem popolnem setu Deky obstajajo sam puritanci kot si ti in zavistneži in moralisti ter oni drugi, barabe, med katere spadam tudi jaz. Mam srečo, da se me takele nalepke ne primejo. Pojdi med misice, pa popravi ta svet tako, kot nam cerkev predstavlja, da bi moral svet zgledat. Ne glej kaj delam, poslušaj kaj govorim...
Sicer pa, vsi ki ne razumete, preberite moj prvi post, tu ne debatiramo o moralni dilemi imeti ali ne imeti, ampak o praktičnem problemu kako zmanjšati stroške zabave.
Pa ti si zadel jackpot, ljubica še pralni stroj goni....pol se boš pa zbudu, pa mamica bo spet poflakano pižamco prala...O hvala za prevod, včasih kako stvar bolj počasi dojamem... Ne rabim, je notri pralni stroj in moja deklica ga zna uporabljat, he, he..
Bo tvoja deklica kar cez noc potegnila da bo rjuhe oprala.in posusila.O hvala za prevod, včasih kako stvar bolj počasi dojamem... Ne rabim, je notri pralni stroj in moja deklica ga zna uporabljat, he, he..