Jaz sem takoj za. Pošlji mi svoje podatke na zasebno.
Na vsa vprašanja odgovorim preko zasebnih sporočil ali maila, ki je objavljen zgoraj. Če bo vprašanje neresno, ne bom odgovoril.
Jaz sem takoj za. Pošlji mi svoje podatke na zasebno.
Kako je napisal vprašanje, takšni so odgovori!!!
Nasvet?? Nej da podatke od njegove žene in ni hudič, da se ne bi našel kakšen alteraš, da bi tisti čas njegovo ženo odpelu na svoje stroške v hotel, da bi lahko sam bil tisti čas z ljubico v svoji spalnici.
Očitno se nisi slišal za žile.
Sicer pa bi od Gorenjca pričakoval vprašanje kje dobiti deklico s stanovanjem ne pa stanovanje za shreranje. Kot Gorenjcu predlagam, da stanovanje najame, in ga potem oddaja za dnevni počitek. Bo še + imel na občutek mesca
itaq. Sam kaj si hotu povedat pa ne vem. Aja... da sem ti na žul stopilČe si hodil v osnovno šolo(vsaj nekaj razredov) in znaš pisati, še ne pomeni, da si pismen...
Ideja je popolnoma normalna a tezko na dolgi ok uresnićljiva.Znano dejstvo je,d abi moški do 2x na dan ženska pa ima 1x na teden dovolj. Kje potem kompenzirati?
Ti pa se nisi imel zenske vidim. Ali pa si kaksno pri masi pobral.
Jaz še vedno čakam na kontakt. Sem resen ...
Tale predlog definitivno zmaga.Če si taprav gorenc se zmen doma v kleti zrihtaš eno postlo pa je. Bo žena vesela k boš prišparal.
Jaz še vedno čakam na kontakt. Sem resen ...