Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ah, nesporazum, nikoli me namreč ni zanimalo zakaj dramskih igralcev, ki oponašajo partizane, niso strpali v kiblo. Mene zanima kako lahko policaji v enem primeru točno vedo kaj imajo v obravnavi - partizansko oz. vojaško avtomatsko orožje, kjer na pogled ni jasno ali gre za onseposobljeno orožje ali pač ne - in zaseg zaradi strokovnega preverjanja ni potreben, v drugem primeru pa nimajo pojma - airsoft pištola z jasno vidnimi kroglicami v nabojniku - in je zaseg nujno potreben.
Mogoče zato, ker ti "partizani" že dolgo nastopajo v javnosti. Vsake toliko časa so tudi uprizoritve bitk itd

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Mogoče zato, ker ti "partizani" že dolgo nastopajo v javnosti. Vsake toliko časa so tudi uprizoritve bitk itd

Tnx ampak neuradno mi je povsem jasno kako in kaj oz zakaj, mene pa zanima še uradna razlaga na podlagi katerega zakona se eni lahko sprehajajo naokoli z vojaškim avtomatskim orožjem pa pregled ni potreben, spet drugi imajo pa težave v primeru posedovanja airsoft pištole za katero je nujno potrebna zaplemba in strokovna analiza. V kolikor je to prepuščeno presoji policista, ki obravnava zadevo je to to - konec debate - ampak nekako dvomim, da bi to lahko bilo tako enostavno.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Postopek preverjanja identitete in morebitne oborožitve? Potemtakem wannabepartizanon ni odvzeto orožje ter odpeljano v analizo zgolj zato, ker jih ne vzamejo v postopek?

Tko nekak. Ker tile partizani ne vznemirjajo javnosti. Oziroma, ker tisti del javnosti, ki ga vznemirjajo, pr nas itak ni nič vreden in pač ne šteje.
U tunelu, usred mraka, sije zvjezda petokraka. Ajd, sicer ni niti petokraka niti zvezda, ampak luč od vlaka, ampak... nema vez... bum...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jonny77

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Postopek preverjanja identitete in morebitne oborožitve? Potemtakem wannabepartizanon ni odvzeto orožje ter odpeljano v analizo zgolj zato, ker jih ne vzamejo v postopek?

verjetno. verjetno je cel dogodek izpeljan iz strani kaksne organizacije in napovejo in prijavijo dolocene zadeve.

sej za miklavza tud hudici strasijo otroke, pa jih za to noben ne gleda postrani.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa

Koliko prijav zaradi vznemirjanja je potrebno? Ali pa gre to avtomatsko brez prijav? Ce se ne motim, se bliza maskarada v Drazgosah. A je anonimna prijava vznemirjanja dovolj?

• Jezen sem
Reactions: jonny77

B81

22. jul 2007
37.075
10.577
113
jonny77

Ja, eno letno čiščenje kasarne/toalet in 40 km marši v polni opremi (50-60 kg) vsak dan iz tebe definitivno naredi MoškegaTM.
Ter postaneš vsaj delta force če ne zelene baretke oz. navy seals.

Za lesarja, kobilo, kahla in ostale iz mopedšova bi se kdo boril ??

Jebi se ti s tako državo, kjer si mladi ne morejo urediti stanovanjega problema in so plačani 900 eur bruto (vsaj oni, ki imajo službo).
Razumljivo, ampak ne gre za pucanje itd...(no ja, tudi za red v zivljenju), gre bolj za upostevanje avtoritete, da ti zbijejo soncka iz glave itd...v glavnem to.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Koliko prijav zaradi vznemirjanja je potrebno? Ali pa gre to avtomatsko brez prijav? Ce se ne motim, se bliza maskarada v Drazgosah. A je anonimna prijava vznemirjanja dovolj?
Ali si prevelik usrane, da bi se pod prijavo podpisal? :evil:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
tudi ti anonimno bluziš po forumu s svojimi nesmisli. si prevelik usrane da bi te idiotizme podpisal?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ko te bom prijavil na Spletno oko zaradi sovražnega govora, se bom podpisal s polnim imenom in naslovom. Še kaj? :nigladek:

• Haha
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
37.075
10.577
113
Namesto "prijava na spletno oko" (ali kako zgleda prijava) bi moralo pisat: "Vznemirjen-a sem" ali pa "Ueeeeeee".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Saj v bistvu se je samoprijavil na nek način s tem, da je o zadevi pisaril po forumu :norec:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113

V teoriji bi morala ena zadostovati. Avtomatsko brez prijav pa 100& ne gre v kolikor te oblasti ne jemljejo resno, ko jih pa dovolj prestrašiš, se pa na primeru Šiško vidi kako zadeve laufajo.
Zadevo, ki vzemirja javnost z replikami orožja bi bilo za obravnavo torej potrebno prijaviti, da bi bilo "za zih'" bi bilo verjetno priporočljivo to izvesti večkrat samo mislim, da se kljub temu nebi zgodilo nič (močnomočnomočno upam, da se motim). Pač smo država s prvorazrednimi in drugorazrednimi državljani.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
o čem to vidva?

Počakaj na bizija, ti bo on povedal iz prve roke. Če je razlagal enkrat, ne vem zakaj nebi še enkrat :norec:

Drugače pa gre to o ilegalnih oz. kaznivih dejanjih, ki jih tako visoko etično in moralno pozicioniranemu človeku, kot se bizi hoče prikazat tu gor, nebi nikoli pripisal.