Medtem ko so aretirali Šiškota...
Poglej priponko 30519
Jaz tudi raje to verjamemno ja, tale aretacija je bila cisti dogovor.
pri miru so ga pustili cez praznike, da je bil doma z druzino, potem pa je pac treba it v zapor, ce je tiralica izdana. k da ga nebi mogli prej zvohat nekje?
in tako je dobil malo reklame, pa se za praznike je bil frej. dvojni bonus.
Zanimiva reč.
Beretta Model 38 - Wikipedia
en.wikipedia.org
Tocno tako.edino prav. orozje v rokah psihotov je nevarno, v rokah zbirateljev pa je dragocenost!
edino prav. orozje v rokah psihotov je nevarno, v rokah zbirateljev pa je dragocenost!
To radi izpustijoimitacija orožja v rokah.....
Ustreza jim tisto, kar ukaže veliki vodja.
Vi se režite, ampak včeraj sem videl vso obrambno žalost slovenije.To radi izpustijo
Sicer pa na oni sliki mi bolj zgleda kot psiho, stari ded se mece po hosti in meri nekam...direkt z k vardi v postroj
imitacija orožja v rokah.....
Strel v koleno je bil ukinitev naborništva in čimprej je potrebno zadevo uvesti nazaj.
Vi se režite, ampak včeraj sem videl vso obrambno žalost slovenije.
Prvoborci v bodoči vojni bodo kljukci kot je Štajerska varda in Slovenska vojska.
Štajerska varda so z umom pripravljeni it v boj, nikakor pa s telesom. Bog pomagaj, takšni dedi nas ne morejo branit kaj šele obranit.
Slovenska vojska, včeraj sem jih srečal polno, kondicijska priprava vsekakor boljša, vendar leta imajo vsi že srednja tj. tam od 30 navzgor.
Kej so maldci, ki ne vejo kaj je težko in ne razmišljajo, kdo bo hranil otroke če padem v boju?
Strel v koleno je bil ukinitev naborništva in čimprej je potrebno zadevo uvesti nazaj.
Mogoče se fantje kot je Mesec iz levice spreobrnejo v moške.
Za leto 2020 jaz vidim na tej sliki eno paravojaško enoto. A jih nihče ni prijel, popisal in v stlačil marico?