Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Medtem ko so aretirali Šiškota...
FB_IMG_1578164031566.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
no ja, tale aretacija je bila cisti dogovor.

pri miru so ga pustili cez praznike, da je bil doma z druzino, potem pa je pac treba it v zapor, ce je tiralica izdana. k da ga nebi mogli prej zvohat nekje?

in tako je dobil malo reklame, pa se za praznike je bil frej. dvojni bonus.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Cash

B81

22. jul 2007
37.075
10.577
113
no ja, tale aretacija je bila cisti dogovor.

pri miru so ga pustili cez praznike, da je bil doma z druzino, potem pa je pac treba it v zapor, ce je tiralica izdana. k da ga nebi mogli prej zvohat nekje?

in tako je dobil malo reklame, pa se za praznike je bil frej. dvojni bonus.
Jaz tudi raje to verjamem :evil:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
To radi izpustijo :)
Sicer pa na oni sliki mi bolj zgleda kot psiho, stari ded se mece po hosti in meri nekam...direkt z k vardi v postroj :)
Vi se režite, ampak včeraj sem videl vso obrambno žalost slovenije.

Prvoborci v bodoči vojni bodo kljukci kot je Štajerska varda in Slovenska vojska.
Štajerska varda so z umom pripravljeni it v boj, nikakor pa s telesom. Bog pomagaj, takšni dedi nas ne morejo branit kaj šele obranit.
Slovenska vojska, včeraj sem jih srečal polno, kondicijska priprava vsekakor boljša, vendar leta imajo vsi že srednja tj. tam od 30 navzgor.

Kej so maldci, ki ne vejo kaj je težko in ne razmišljajo, kdo bo hranil otroke če padem v boju?
Strel v koleno je bil ukinitev naborništva in čimprej je potrebno zadevo uvesti nazaj.
Mogoče se fantje kot je Mesec iz levice spreobrnejo v moške.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
imitacija orožja v rokah.....

Imitacija pri kateri je jasno razvidno, da gre za airsoft zadevo s plastičnimi kuglicami ampak ne, policija je to morala zapleniti in posredovati v strokoven pregled medtem se pa za partizanska orožja kar VE, da so nenevarna in ni nobene potrebe po pregledu. Direktno podjebavanje je to in nič drugega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
Vi se režite, ampak včeraj sem videl vso obrambno žalost slovenije.

Prvoborci v bodoči vojni bodo kljukci kot je Štajerska varda in Slovenska vojska.
Štajerska varda so z umom pripravljeni it v boj, nikakor pa s telesom. Bog pomagaj, takšni dedi nas ne morejo branit kaj šele obranit.
Slovenska vojska, včeraj sem jih srečal polno, kondicijska priprava vsekakor boljša, vendar leta imajo vsi že srednja tj. tam od 30 navzgor.

Kej so maldci, ki ne vejo kaj je težko in ne razmišljajo, kdo bo hranil otroke če padem v boju?
Strel v koleno je bil ukinitev naborništva in čimprej je potrebno zadevo uvesti nazaj.
Mogoče se fantje kot je Mesec iz levice spreobrnejo v moške.

hehe, še nam se ni dal v vojsko, tem mulcem sedaj bi se pa srce paralo, ko bi jim nekdo ukazoval in jim diktiral zivljenje.

sicer pa tud sam podpiram nabornistvo, ceprav sem ga sam izogibal, in mi je zal da sem se ga ognil.

o kateri bodoci vojni ti govoris?

in zgodovina nas je naucila, da so tudi neusposobljeni dedci sposobni uspesno braniti drzavo. Profi vojska ze pride od drugje da pomaga s taktiko in opremo.