I
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa bi naredil? Stanje na cestišču je porazno in je treba sanirati.
Kdaj bi delal, poleti, pozimi? Edino, kaj bi lahko, da bi pač delali 24/7, tudi ponoči, a to vprašanje koliko mio dodatnega € bi prineslo...
Jaz ne vem kolk si star, ampak jaz ne pomnim dneva, da na tem 100 km odseku nebi bilo neke zapore in dela.
kaj ko bi EU dala še kak evro za obnovo tistih nekaj mostov ki imajo polovično zaporo da bi dala kak evro za kakšen dodatni pas za zavijanje levo v križišču za kak pločnik ob sicer ne ravno široki cesti med krajema kjer otroci hodijo pes v šolo (pravzaprav zaradi ne pločnika jih starši vozijo) itd... Ne, Evropa ima denar da postavljamo ograje sredi polj oziroma tam kjer je bila najprej avtocesta potem pa so ob njej zrastle hiše in je kar naenkrat postal hrup neznosen. Saj je investitor/ kupec vedel kje gradi /kupuje. Prej bi rekel da bi železnice potrebovale proti hrupne ograjeCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekako je treba ustvarit gospodarsko rast, te zaščitne ograje okoli celja so iz EU denarja črpane.
Tisto tam okoli šempetra pa je bilo potrebno sanacije, ker je bila grozna cesta. No..saj drugi pas je tudi, tako da pričakujem, da kmalu sanirajo tudi to.
No, pa imejmo vse pavšal. Zakaj bi sploh imeli v bloku števec? Hudo kompliciranje. Zakaj kdo rabi vodo, je njegova stvar. Če imaš v mislih neko kvazi socialo, potem naj CDS vsaki osebi krije 50 litrov vode na dan in to je to. Ko voda ne ustreza standardom (npr. pred Železniki pred leti), naj se tista poraba zaračuna po nižji ceni.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj potem predlagaš stanovalcem blokov, ki plačujejo pavšalno vodo glede na mesečni račun celotnega vhoda in pač preračunano na število prijavljenih ljudi v stanovanju? Napravo ki bi merila kvaliteto vode in potem bi se temu primerno tudi obračunala, potem odvisno če kuhaš z vodo, jo piješ ali se tuširaš z njo? Če bi je več rabil ponoči, zjutraj, ko je suša?
Hudo kompliciranje, bi jaz temu rekel.
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
So biznis ja, ampak naredile so pečat na naše avtoceste. Marsikje bi bilo že skoraj nujno postaviti tretji pas, pa ga zaradi protihrupnih ograj ni več moč narediti. Te protihrpne ograje so itak kar neki, gužva na avtocestah bo vsako leto večja, mi pa si gremo naredit na mesto tretjega pasu neke klinčeve ograje
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rihtajo ja, od wildona naprej niti ni tako slaba...mogoče je še kje vmes kaj ja.
Ampak direktno od meje, ko zaviješ v lepo jodlarijo pa te tako v rit naruka, da ti je takoj žal da se ne voziš po lepi naši AC