ta, to je pa še bolj no go... isto je optični senzor, podvržen enakemu bugu.
fora je, da enostavno nočem še ne vem katerih pritiklin, mi vseeno ni tok važno. zdele grem malo laufat, ampak ne bom pasa gor dala, čeprav sem ga ravnokar zvezala. odveč so mi te stvari. Fora ure je ravno to, da je vedno gor in ni treba še nekaj zraven. Tistile pasek za na roko ima torej enako anomalijo (yet another gadget) in pa še eno za po vrhu - je v sezoni na izpostavljenem delu. Že tako sem vsa šekasta od teh sončnih črt. Pazim, kake imam majčke, da se, ko sem v civilu, ne vidijo te meje zagorelosti, dolge pajkice tudi poleti ipd. in zdaj naj imam še eno dodatno belo črto na roki. ni variante...
Kot rečeno že prej v temi. Imam težave pri plavanju, ker pač voda in mraz... OK. Vzamem v zakup. Tu gor sem limala svoj graf, kaka je razlika med garminovo uro in polarjevim pasom, ko sem istočasno merila v hrib. ni je bilo. ura se je povsem obnesla. Pri hoji ni enkrat ura zatajila, kar seveda ne pomeni, da ne bo, ampak če se jutri zgodi, je to frekvenca tega buga, ki ni omembe vredna. Teči sem pa zacela 2 meseca nazaj in tole se mi je zgodilo enkrat v prvih 350km odlaufanih. Kaka bo frekvenca tega buga pri teku v prihodnje torej ne vem, ampak bi prej uro menjala, kot pasove gor vlekla. Pa jo tudi še ne bom, pač zavijem z očmi, pa gremo dalje... Če ne morem pomagati, bo na vsake tok pač nekaj takega izpljunila, pa naj bo tako.
tudi jaz zategnem pašček za eno luknjo vsakič, ko športam. ne glede na šport. to vem in upoštevam. vsak nasvet upoštevam in ker sem očitno izčrpala vse, kar lahko naredim, se bom na vsake toliko pač malo nasmejala.