Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Andy je pač tudi preveč vsiljiv na drugo stran, vendar vidim, da je tudi njega to nadušenje malce minilo, ko je videl ceno za elektro Micko.
Ja, minilo me je navdušenje za iMiEV-a s tako ceno.
To še ne pomeni, da me je minilo navdušenje voziti se na elektriko. Vsak dan grem v službo in po opravkih z Vectrix-om - mimo vseh stoječih kolon avtomobilov.
Vse, kar je potrebno je, da ko se pripeljem domov, dam vtikač v vtičnico, timer poskrbi, da se dofila v nižji tarifi in zjutraj me pričaka napolnjen za nov dan.
Vse lepo in prav, vendar sedaj to ponavljaš že x-tič. In če slučajno nisi še opazil, bi bilo dobro, da bi bil malce manj separatistično nagnjen do ljudi, kateri ne vidijo alternative v elektriki. Jim pač enkrat razložiš za kaj je elektro avto (vozilo) uporabno, če še vedno ne sprevidijo, potem je pregovor, da pametnejši odneha, na mestu.
Jaz sem tudi izreden navdušenec nad to tehnologijo, vendar ne izgubljam časa, da bi ves svet preobrnil na to in zame to ni edina sveta resnica. Poleg tega, več kot jih bo, prej bo država obesila na elektriko 1000 in en davek. Tako da, delaj po svoje, povej ljudem, kateri so te pripravljeni poslušat svojo zgodbo in svoje mišljenje, ostale pa enostavno zignoriraj. Bo svet takoj lepši.
PS: Morda se vidiva na testni furi za C-Zero
PS2: S svojim separatizmom in edino resnico znaš marsikomu priskutit to zadevo.