če si poslal priporočeno, potem lahko na pošti sprožiš poizvedbo in če je bil prevzet to ni več tvoj problem.
Naši s Haierjem, ki naj bi bil proizvajalec tega (Haier je eden izmed kakovostnejših kitajskih ponudnikov! ) precej delajo in smo poslali vprašanje če je to res njihov izdelek, kakšna je kakovost in kako prit najceneje do njega. Odgovor je bil:Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Evo še od mene eno vprašanje.
Recimo da si za pametne € zbidam nekaj podobnega kot je na spodnjem linku:
http://cgi.ebay.co.uk/10-2-Tou...=item4aa734f34f
Ok + poštnina + davek + carina. Ali to naši cariniki spustijo skozi ali mi bodo stvar zasegli in uničili ter papa €€€, ali jo dobim.
Sprašujem pa ker nimam izkušenj z kupovanjem tehnike izven evrope.
EDIT: Aja nebi kupoval pri tem prodajalcu tko btw, pač pri nekom preverjenem tako da bi robo sigurno poslal.
Čakam še odgovor če ima res vse certifikate. Zaenkrat zgleda dober nakup.Citat:
Hi,
the product is sourced. Buying from ebay is easier and cheaper than from other channels.
I have not seen the product, but i guess the quality is OK.
Best regards,
Tony
Pravkar dobil še potrditev od proizvajalca, da ima naprava vse potrebne CE certifikate.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Naši s Haierjem, ki naj bi bil proizvajalec tega (Haier je eden izmed kakovostnejših kitajskih ponudnikov! ) precej delajo in smo poslali vprašanje če je to res njihov izdelek, kakšna je kakovost in kako prit najceneje do njega. Odgovor je bil:Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Evo še od mene eno vprašanje.
Recimo da si za pametne € zbidam nekaj podobnega kot je na spodnjem linku:
http://cgi.ebay.co.uk/10-2-Tou...=item4aa734f34f
Ok + poštnina + davek + carina. Ali to naši cariniki spustijo skozi ali mi bodo stvar zasegli in uničili ter papa €€€, ali jo dobim.
Sprašujem pa ker nimam izkušenj z kupovanjem tehnike izven evrope.
EDIT: Aja nebi kupoval pri tem prodajalcu tko btw, pač pri nekom preverjenem tako da bi robo sigurno poslal.
Čakam še odgovor če ima res vse certifikate. Zaenkrat zgleda dober nakup.Citat:
Hi,
the product is sourced. Buying from ebay is easier and cheaper than from other channels.
I have not seen the product, but i guess the quality is OK.
Best regards,
Tony
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
tut jst že mau dolg čakam.
Edin amazon ga seka s hitrostjo, v treh dneh dobil sesauc