Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
drugič pošiljaj na naslov paypala...., upam, da maš kakšen mail, kjer je naslov njegov, če bo slučajno claim naredu... sicer maš pa na uk odličen help desk, kamor lahko pokličeš, preko skypa je free.......

prever pa še na pošti, kaj se dogaja z paketom, zdej če je bil zavrnjen je njegova krivda, ker je tak naslov dal, vse si zabeleži, ker ob morebitnem claimu vse prou pride......

Jest bi na tvojem mestu tud prašal kupca, zakaj je sploh tak naslov navedu, da maš uradno na mailu....

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
to smrdi po nategu. Zakaj potem ni spremenu naslova oz. ti poslal nov naslov (še takrat ko mu še nisi poslal)?

Zdej se nekej zgovarja in bo verjetno naredu claim, s tem da mu je verjetno uno pošto lepo prevzel kolega in mu paket sam dostavil.
Svašta se dogaja.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jest se temu izognem le tako, da dam v opis I am shiping only on verifited paypal adress in basta.......

tko te noben ne more jebat z naslovi......

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
potem mislim, da bo vse ok..... čimanj nevšečnosti, če pa bo slučajno prevzet pa takoj kontaktirej kupca, če bo ta trdil pa poklič na help desk, kva narest...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Poslušaj, če je paket poslan PRIPOROČENO potem ga ne more nihče drug na svetu dvignit kot samo on in tudi z osebno izkaznico se more identificirat... Če njega tam ni bilo boš dobil paket nazaj...

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Upajmo... čeprav mi tole ne diši kaj preveč. Danes sem poslal poizvedbo. Kakor mi je bilo rečeno da bo v roku 14 dni kaj pa kako(odvisno od angležev).
Ja če je priporočeno je pa bolj tako tudi pri nas lahko kdorkoli dvigne...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Ja ampak potem pošta odgovarja za to. Pri nas ne dvignem vsak zaradi tega ker to pač je tako temveč zato ker poštar na vasi pozna že vsakega in logično da mož dvigne za ženo oz. mati za sina...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ja, potem pa prideš na pošto z listkom in reče "je že bilo prevzeto". In ti pred nos pomoli seznam na katerem je namesto podpisa neka čudna kraca ko niti poštar niti pod razno ne ve kdo se je podpisal...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Ja ampak v kolikor narediš štalo potegne sigurno krajšo pošta... Če ne druga jim s pričami dokazujem da mene tega dne tam ni bilo.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Evo še od mene eno vprašanje.

Recimo da si za pametne € zbidam nekaj podobnega kot je na spodnjem linku:

http://cgi.ebay.co.uk/10-2-Tou...=item4aa734f34f

Ok + poštnina + davek + carina. Ali to naši cariniki spustijo skozi ali mi bodo stvar zasegli in uničili ter papa €€€, ali jo dobim.

Sprašujem pa ker nimam izkušenj z kupovanjem tehnike izven evrope.

EDIT: Aja nebi kupoval pri tem prodajalcu tko btw, pač pri nekom preverjenem tako da bi robo sigurno poslal.
Naši s Haierjem, ki naj bi bil proizvajalec tega (Haier je eden izmed kakovostnejših kitajskih ponudnikov! ) precej delajo in smo poslali vprašanje če je to res njihov izdelek, kakšna je kakovost in kako prit najceneje do njega. Odgovor je bil:
Citat:
Hi,

the product is sourced. Buying from ebay is easier and cheaper than from other channels.

I have not seen the product, but i guess the quality is OK.

Best regards,

Tony
Čakam še odgovor če ima res vse certifikate. Zaenkrat zgleda dober nakup.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Evo še od mene eno vprašanje.

Recimo da si za pametne € zbidam nekaj podobnega kot je na spodnjem linku:

http://cgi.ebay.co.uk/10-2-Tou...=item4aa734f34f

Ok + poštnina + davek + carina. Ali to naši cariniki spustijo skozi ali mi bodo stvar zasegli in uničili ter papa €€€, ali jo dobim.

Sprašujem pa ker nimam izkušenj z kupovanjem tehnike izven evrope.

EDIT: Aja nebi kupoval pri tem prodajalcu tko btw, pač pri nekom preverjenem tako da bi robo sigurno poslal.
Naši s Haierjem, ki naj bi bil proizvajalec tega (Haier je eden izmed kakovostnejših kitajskih ponudnikov! ) precej delajo in smo poslali vprašanje če je to res njihov izdelek, kakšna je kakovost in kako prit najceneje do njega. Odgovor je bil:
Citat:
Hi,

the product is sourced. Buying from ebay is easier and cheaper than from other channels.

I have not seen the product, but i guess the quality is OK.

Best regards,

Tony
Čakam še odgovor če ima res vse certifikate. Zaenkrat zgleda dober nakup.
Pravkar dobil še potrditev od proizvajalca, da ima naprava vse potrebne CE certifikate.

Edino da če bi kupoval direkt je precej dražje kot preko ebaya. Tako da če bo kdo naročeval čakam izčrpno poročilo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
iz UK sem naročil nekaj pred 14 dnevi pa še vedno nič. Ponavadi 7-8 dni. Še naj malo počakam ali začnem gnjavit? Ste naročali kaj v tem času in so bile kake zamude?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tut jst že mau dolg čakam.
Edin amazon ga seka s hitrostjo, v treh dneh dobil sesauc:)

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
iz uk je sedaj začelo počasi prihajati. so imeli tam štalo zaradi vremena - probližno od 20 decembra dalje ni šlo kaj dosti ven.

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
pa se splača naročevat z amazona?

Sem hotel naročit nekaj malega za 20$, pa mi na to pribije poštnine 33$

LP Mare

Success

Fizikalc
5. sep 2010
539
185
43
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
tut jst že mau dolg čakam.
Edin amazon ga seka s hitrostjo, v treh dneh dobil sesauc:)

Sesalec si naročil?
wink-1.gif

Katerega pa? Tudi jaz bi rabil novega..
Kako je s temi večjimi stvarmi? Koliko večja poštnina?
Se da pralni stroj tudi naročiti preko ebuya?
grin1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
jaz sem naročil komplet indukcijsko ploščo in pečico od Siemensa. Mala malca, mislim da je bila poštnina 75 EUR in to je to.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.