Sperma !

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
pikica !!!! Ti sigurno nisi !
wink-1.gif

srce-1.gif

srce, nism zase govorila
srce-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
@Pikica: drzi se teme.
evil.gif

kaj zaj,
JA al NE

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Hčerka se odloči, da bo prespala pri fantu, zato mami napiše SMS: ej, mami, dons me ne bo....

Mama ji odgovori: nč hudga..te bo pa jutr

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Hčerka se odloči, da bo prespala pri fantu, zato mami napiše SMS: ej, mami, dons me ne bo....

Mama ji odgovori: nč hudga..te bo pa jutr

Reče mami, če do desetih ne boš v postelji, pa pridi domov...
evil.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kwa imaš popolnoma prav,ko je ljubica vse počne in vse obvlada,ko pa so zene se naenkrat spomnijo,da se marsikaj ne spodobi !!!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni pogoltnejo.Verjetno zato, ker ne pijem, ne kadim, zdravo živim, pojem veliko sadja, predvsem ananasa.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Včasih sm delu na delovnem mestu blizu tržnice. Posledično sm zaradi tega pojedel veliko sadja. Spomnim se enkrat k so ble ene slastne jagode. Celo banjico sem jih pojedel. Zvečer, ko se je dekle spravilo na delo, je bila vsa navdušena nad okusom. In mi pravi" A si ti mogoče jedel jagode??" Heheheh, sam gledu sm. Jao očitno jer es neki na tem. No potem mi je redno kupovala jagode:)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdo, ženske ali moški nisi se izjasnil, niti nisi zanikal...?

Naciji so bili vedno največji ritopiki, kaj imam jaz tebi za zanikat, kaj si ti neka inkvizicija? Odjebi, fajmošter.

FireSnake

Pripravnik
27. avg 2007
49
0
6
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Včasih sm delu na delovnem mestu blizu tržnice. Posledično sm zaradi tega pojedel veliko sadja. Spomnim se enkrat k so ble ene slastne jagode. Celo banjico sem jih pojedel. Zvečer, ko se je dekle spravilo na delo, je bila vsa navdušena nad okusom. In mi pravi" A si ti mogoče jedel jagode??" Heheheh, sam gledu sm. Jao očitno jer es neki na tem. No potem mi je redno kupovala jagode:)

Ti se ga v zenska usta nisi namocil, kake ven meces
evil.gif

Zadeva je taka, da se to ne pozna takoj ... pri tebi se je pa kar v parih urah. Seveda!
smirk-1.gif