Tota Lesba pa nima vseh desk v glavi pošlihtanih.Motivation | Truth | Money | Masculinity on Instagram: "I highly recommend following my personal page @itsjulianash to become the best version of yourself. Follow @itsjulianash Follow @itsjulianash Follow @itsjulianash Follow @itsjulianash "
278K likes, 90K comments - evolve__g on April 3, 2024: "I highly recommend following my personal page @itsjulianash to become the best version of yourself. Follow @itsjulianash Follow @itsjulianash Follow @itsjulianash Follow @itsjulianash ".www.instagram.com
Že pri tebi je vzbudila pozornost. Ignor pa tudi če te posiljujejo z njoKaj ta zenska doprinese druzbi in zakaj je tako spostovana in izpostavljena? Mi lahko kdo pove en njen dosezek za dobrobit druzbe, ki ji je dejansko uspel? Jaz vidim samo frigidne studentke filofaxa v najeti pisarni, ki jejo in potujejo za moj denar.
Če se ne bi Janša in vsa njegova zalega toliko ubadali z njo je niti opazli nebi.Preseneča me, da ostalih ne spravi na obrate. Takile paraziti bi morali vsakega delovnega človeka spravljati ob živce.