Banka Sparkasse, d. d. |
Sodelavec za podporo strankam |
- Priljubljeni kontakti za Flik plačila (Flik favorites) - funkcija omogoča hitro in enostavno izvajanje plačil, saj se v meniju Flik plačilo oz. v meniju Zahtevek za plačilo prikaže nabor priljubljenih stikov – zadnji trije najbolj pogosto uporabljeni stiki pri plačevanju s Flik-om.
- Uvoz QR kod za plačila - v primeru, da si predmetni račun npr. prejem po mailu stranka prenese v datoteko na mobilni napravi.
Hvala... Ce kdo gleda.
Nimaš kaj, do takrat vse mogoče bližnjice s Curve/Revolut/...Spoštovani,
zahvaljujemo se vam za poslano e-sporočilo. Obveščamo vas, da bodo debetne MasterCard kartice na voljo predvidoma v drugi polovici leta. O točnejšem datumu in ostalih podrobnejših informacijah boste bili pravočasno obveščeni.
Želimo vam lep in uspešen dan še naprej.
Pa je sploh planirano, da se ta funkcija vrne ?
Jest sem generator obdržal na starem telefonu, ga pa že dolgo nisem uporabljal. Se pa strinjam, bistveno bolj praktično kot prepisovanje.
Sparkasse se kar reklamira Maestro?
Meni danes poteče stara Maestro kartica. Ugani, kaj so mi poslali pred nekaj dneviSparkasse se kar reklamira Maestro?
Čekovne blankete?Meni danes poteče stara Maestro kartica. Ugani, kaj so mi poslali pred nekaj dnevi
ampak kaj sploh izgubim/pridobim, če imam še naprej Maestro?Kako pa da Sparkasse lahko še vedno izdaja Maestro ostale banke pa ne?