Izgleda, da bo zdej zdej pa zaresJe kdo že prejel novo debetno Mastercard?
Kolk so rabil, samo ene 2 ali 3 leta več kot ostale banke?
Vlekli so do zadnjega, da je folk lepo plačeval kreditne kartice...
2. april pride osvežena aplikacija M.stik z navdušujočo uporabniško izkušnjo
Mobilna banka M.Stik
Bančna poslovalnica, ki jo lahko nosite v svojem žepu. Odkrijte udobje in hitrost urejanja vseh obveznosti z mobilno banko M.Stik.www.sparkasse.si
Bolj bi jim verjetl, če bi napisali 1. april.2. april pride osvežena aplikacija M.stik z navdušujočo uporabniško izkušnjo
Mobilna banka M.Stik
Bančna poslovalnica, ki jo lahko nosite v svojem žepu. Odkrijte udobje in hitrost urejanja vseh obveznosti z mobilno banko M.Stik.www.sparkasse.si
Zena je sicer ze dobila debetni mastercard, jaz se cakam. Vseeno pa v teh casih ni nek hud problem, ce si res nujno zelis mastercard. Ali placas 20€ letno na sparkasse za kreditni mastercard ali pa odpres npr. brezplacen revolut, kjer je topup brezplacen. Dokler bodo omogocali udobni pozitivni racun bom ostal pri njih.
Jaz to kombinacijo uporabljam vsaj zadnji 2 leti in nikoli težav.In seveda topup na Revolut iz Sparkasse ne dela, noben ne ve zakaj, vseeno jim je... Da ne omenjamo, da ti osebno bančnik niti ne odgovarja na vprašanja, preko splošnih so samo izgovori,...
Ne hvala za tak odnos. In zakaj bi plačeval 20€ letno če je vse kar si želim plačevanje preko telefona? Pa da ne bo narobe zastopljeno, sem imel zadevo preko Revolut na telefonu, vendar preko druge banke, da je vsak topup deloval normalno.